Sevgilim konuşmamakta haklı mı?

Arkadaşı var bitane ilkokuldan beri baya samimiler çocuk her gün nerdeyse sevgilimin evine gidiyor ailesi de tanıyor biraz p*ç bi çocuk bende haz etmiyorum ondsn Eskişehire gidicekleemiş arkadaşı mesaj attı haftasınu kavga ettik daha önceden de bu çocuk yüzünden hep kavga ediyorduk bağırdı bana yeter artık sürekli aynı şeyi yapıyorsun ben arkadsşımla hiçbir zaman bir yere gidemeyecekmiyim seninle sevgili olabilir ama evliymişiz gibi davranma sürekli seni aldattığımı düşünüyoesun yapsam yanımdaki insan beni etkilemez kendi isteğimle yaparım yer mekan da farketmez dedi konuşmuyoruz kaç gündür ayrılmadık ama bugün yazdım birbirimize saygılı olmalıyız zaman ver bana konuşmak istemiyorum dedi dizi hakkında konuştuk az önce sizce haklı mı ve daha ne kadar sürer bu daha önceden de konuşmadığımız zaman oldu ods 3 4 gün sonra mesaj atan o oldu ilk kez bu kadar uzun hala instagram şifrelerimiz birbirimizde
Güncellemeler
+1 yıl
Aldatacağını düşünmüyorum ama eskiden ben 2 kere aldatıldığım için her yaptığını şüphe gözüyle bakıyorum ve sürekli kavga ediyoruz bu yüzden
Sevgilim konuşmamakta haklı mı?