Aşk İlişkileri Sevgiliniz tam sigara yakacakken yanına bir sürü kız/erkek gelip ateş uzatsa ne tepki verirdiniz? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz tam sigara yakacakken yanına bir sürü kız/erkek gelip ateş uzatsa ne tepki verirdiniz 🤔#Aşkİlişkileri Sevgiliniz tam sigara yakacakken yanına bir sürü kız/erkek gelip ateş uzatsa ne tepki verirdiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Benzin dökerim üstlerine 1 3 Yorumla FiqHShott +1 yıl https://youtu.be/yaa-JWhKJN0 bu sahne gibi olur kesin 😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Aha ben bunun kadın versiyonu 😃 Yorumla FiqHShott +1 yıl 😄😄 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Sevgilim zaten onlara bakmaz bende gerekli cevabı veririm onlara 1 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bozulurdum, ve hepsine ters bakiş atar kendim sigarasını yakardım. 1 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Benle sevgili olan hayatta öyle olamaz gebertirim kıyamet koparirim 1 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sinirlenirdim ama zaten sigara içen bir kişiyle sevgili olmayı dusunmem 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Ne delikanlılar var lan diye düşünürüm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benzin dökerim üstlerine
https://youtu.be/yaa-JWhKJN0 bu sahne gibi olur kesin 😄
Aha ben bunun kadın versiyonu 😃
😄😄
Sevgilim zaten onlara bakmaz bende gerekli cevabı veririm onlara
Bozulurdum, ve hepsine ters bakiş atar kendim sigarasını yakardım.
Benle sevgili olan hayatta öyle olamaz gebertirim kıyamet koparirim
Sinirlenirdim ama zaten sigara içen bir kişiyle sevgili olmayı dusunmem
Şaşırır gülerim la ne yapayim xd
Düşünmek bile istemiyorum.
Ne delikanlılar var lan diye düşünürüm