Çok sorun etmiyorum sonuçta bu kendini ilgilendiren bir şey. Yok alkol almasın yok içki içmesin yok şunu yapmasın yok bunu yapmasın diye sürekli kurallar getirecek halim yok. Yaptığı şey bana ve bize bir zarar vermiyorsa sorun etmem. Ha istemem içmesini ama bu tamamen kendi sağlığı için. Bir de böyle sürekli sigarasını gösteren hatta bunun dumanıyla şov yapan kalkıp dumanını yüzüme üfleyen ağzı kokan kıyafeti kokan birini de istemem.
Sigara içmek sigara içilmesi benim kırmızı çizgim diyebilirim. Çünkü hayatım boyunca hiç sigara içmedim. Sigaranın hem varlığı hem dumanı beni oldukça rahatsız ediyor. Şahsen sigara kokan bir kadınla birlikte olabileceğimi ve onunla aynı yatakta paylaşabileceğimi düşünmüyorum.
Kendim içmiyorum, içenleri de anlamıyorum bu pis şeyin nesini seviyorsunuz üstüne siniyor kokusu da affedersin b. k gibi kokuyor. Hayır bir de üstüne kendi paranızla kendinizi zehirliyorsunuz sigaralara da zam vurdu zaten cidden acayipsiniz. Sigara içen bir sevgilim olsun istemem doğrusu çünkü ben sevgilimin güzel kokmasını, kokusunu içime çekmek isterim.
Zamanında çok büyük konuşurdum sigara içen biriyle asla olmaz benim nikotin alerjim var vs vs diye ama şu an sigara içen biriyle evliyim zor mu evet zor ona da zor bana da zor başta evden çıkıp öyle içiyordu gelince temizleniyodu şimdi diğer odada camdan sarkıp iciyo balkonumuz da yok ama bıraktırana kadar uğraşacağım ya bir gün bırakacak eminim
Ben öpüşmeye bayılıyorum 😎 temas halinde olmayı seviyorum ve sigara içen bir kadın istemiyorum düşünsene doya doya öpüşmek istiyorum hatun dışardan sigara içip gelmiş; dudaklarına yapışıp uzun uzun öpmek istiyorum ama kül tablası yalamışım gibi oluyorum iğrenç 🤢 düşüncesi bile kötü. Lütfen sigara içen kızlar uzak durun benden, sigara içmeye, romantik, zengin, anlayışlı, itaatkar, güzel, esprili, kabiliyetli, çalışkan, becerikli vs vs vs (liste uzayıp gidiyor) kızlar yanaşsın yamacıma 😂 😂 💦
Şu an içiyorum. 10 yıl bıraktım, içmedim. O süre zarfında içen sevgililerim oldu. Beni hiç rahatsız etmedi ama hiç içmeyen insanı eder muhtemelen. Sabahları kendi kokumdan bile rahatsız oluyorum.
Sana tavsiyem bırakırım diyene asla inanma. İçmeyen birisini bul yoksa hayat sana zindan olur. 😂
Ben içiyorum. Sonuç olarak benim tercihim. Seversem ve kadınım rahatsız olursa elbet yanında içmem. Kendini bana sigarayı bıraktıracak çok sevdirecek biri olmadı.
Giderlerin ardından sigara yakmak zorunda kaldık. Sonuç olarak burada suç da yok suçluda.
Sigara kokusunu hiç sevmem , yanımda içilmesinden de pek hoşlanmam ama her şeyin bir çözüm yolu bulunabilir bence. Benim yanımdayken içmez vs gibi yine de içmeyen biri tercihim. Çünkü sevdiğim insanın kendini zehirlemesini istemem.
Olabilirim. Sigara içsin, sorun olmaz. Yeter ki alkol tüketen biri olmasın. Tüketiyorsa da arada sırada olması şartıyla, şişenin dibini görmeden tüketsin.
Sigara içen biriyle sevgili de olurum eşte olurum. Biz diye bir şey var olmasını istiyorsan sigarayı bırakmalısın diyen çok kız oldu. Evet bıraktım ama sigarayı değil. Bunu söyleyenleri bıraktım :)