Çok hızlı nişanlandım, pişmanım. Yüzüğü atsam pişman olur muyum?

Arkadaş ortamından biriyle görüşmeye başladım çocuk zaten 31 yaşındaydı ve evlilik düşünüyordu bende düşünüyordum ama bu kadar hızlı olsun istemiyordum neyse 1 ay konuştuk sonra ısrarla aileler tanışsın dedi aileler tanıştı 2 hafta sonra söz oldu şimdi nişanlıyız geçen hafta altıncı ve mobilyalar alındı altını o kadar az yaptılar ki 2 çift bilezik bir Trabzon o kadar neyse mesele oda değil ama can sıkıcı kendimi övmek için söylemiyorum ama ben 176 boyunda 58 kilo manken gibi bir kızım çevremden de hep övgüler aldım bu yaşıma kadar bu çocukta fena değil ama sürekli eşya alırken altın alırken bana baskı yapıldı çok pahalı alma beni zorlama dedi benimde haliyle suratım düşüyordu bana kızıyordu annemin babamın yanında neden suratın düşüyor bir daha olmasın diyordu neyse şimdi nişanımızın 1. Ayı ve beni aramıyor sormuyor doğru düzgün bu tavırları da beni ondan soğutuyor benim en çok hoşuma giden şey bana olan ilgisi sevgisiydi ama şu an oda yok yüzüğü atmayı düşünüyorum hata eder miyim? Ailem çok töreci bunu hoş karşılamazlar ama bende mutlu değilim hemde hiç

Çok hızlı nişanlandım, pişmanım. Yüzüğü atsam pişman olur muyum?