Güncellemeler
+1 yıl
Şu soruma da bakarsanız sevinirim: Tek başına yaşayan bir erkeğin mi evi daha temizdir yoksa kadının mı? ↗
Güncellemeler
+1 yıl
Gece günceli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aşktır tabi ki de sevgi de güzel ama aşk daha yoğundur sevgiye göre birde güven ve sadakattir ama bunlar günümüzde bulunmuyor hiç bir şekilde
Edepsiz demezsen, bence sekstir abi. Seks iyiyse aşk da iyi oluyor, tolerans çıtan da daha yüksek oluyor yani.
Edepsiz.
Asdgfhs eyvallah :D
Ben de seks diyorum ama seks dediğin merette öyle bacak açınca olmuyor. O bacak açılana kadar çok emek gerekiyor. İlgi, sevgi, şefkat, hediye vs. İlişkiyi ayakta tutmak ve doğru şekilde flirt etmek gerekiyor ki seks olsun. Yoksa libido denilen şey de kuş tüyü kadar hafif değil öyle üfleyince yükselmiyor. Libidoyu arttırmak için çok çalışmak lazım çok.
Tek başına hiç biri ayakta tutamaz. Saygı, anlayış, güven, dürüstlük de olmalı. Ama genel olarak sevgi taraftaruyum
Aşk hevesin bitene kadar, sevgi nefesin bitene kadar derler normalde o yüzden ben aşka değil sevgiye güvenirim
Öncelik saygı ve güven.. bunlar var ise aşk ve sevgi her zaman var olur zaten.
Çiftler arasında karşılıklı sevgi varsa zaten o ilişkide aşkda olur.
Aşk baska bir boyut ya bir kere aşık oluyorsun izleri gecse bile kalıyor bir yerinde bir şekilde
Ne aşk ne de sevgi ilişkiyi ayakta tutan erkektir erkek
Sevgi , saygı ve en büyük duygu ait olma duygusu
Hayır mesk tir
Karşılıklı sevgi saygı
Sevgidir
Güven
Tabi ki sekstir
Bence saygı..
sevgidir
Sevgi ve saygıdır
saygı
Cinsellik:D