İlişkiyi ayakta tutan aşk mıdır, sevgi midir? ↗
Tek başına yaşayan bir erkeğin mi evi daha temizdir yoksa kadının mı?
İlişkiyi ayakta tutan aşk mıdır, sevgi midir? ↗

Tabi ki de kadının evi daha temizdir. çünkü erkekler kadınlara göre temizlik konusunda daha kötüler. ben mesela bazen üşendiğim zamanlar oluyor ama ne olursa olsun temizliği aksatmıyorum. kadınlar da zaten daha titiz olurlar temizlik konusunda
Eve giren karşı cins sayısına ve o karşı cinsin beklentilerine göre değişir o iş. Kadıköy’den bardan partner buluyorsan evinin çokta temiz olmasına gerek yok. Sultanbeyli’den buluyorsan koltuk üstlerine dantel damacanaya gelinlik olası.
Temizlik içten gelen bişey. Kadın - erkek hiç farketmiyor. 👍🏻 Eğer içinden geliyorsa ve düzenli ise her iki taraf tarafında evi temiz olabilir.
Tek başına yaşayan eski sevgilimin evine her hafta temizlikçi geliyordu. Her hafta temizlikçinin geldiği evde, terliksiz dolaşırsam çoraplarımın altı yapış yapış oluyordu. Söyleyeceklerim bu kadar :/
Cevap
8Cevap
Elbetteki kadının daha temizdir.
Cinsiyet meseles değil bence. Bizim kiracımız erkekti 2 erkek kardeş yaşiyordular. Evi gül gibi temiz tutuyordular
insan pis olduğunda kadını erkeği yok bazı kadınlar vardır kendi bakımlı evi pistir erkeğin bazıları da arabasını temiz tutup evi pis bırakır
Bu tamamen kişiye bağlı ya. Şahsen ben yalnız yaşasam da her şey yeri yerinde olur evde sigara içmem içirmem
Niye ota boqA cinsiyet ayırıyorsunuz hala karaktere bağlı olduğunu anlayamadınız heralde cahil adam ya
Allahu Ekber
🧕💅
Kim daha düzenli ve tertipliyse ama genel olarak kadinlar
Kadının evi erkeğin arabası der noktayı koyarım:)
Kadına tabiki bize temizlik konusunda rakip tanımıyorum. 😄
Tek başıma yaşıyorum ve pek temiz sayılmaz evim asdjdk
Temizliğin cinsiyeti olmaz ki.
kadınların evi daha temiz
Kadının evi daha temizdir
Kadının bence
Benim evim gayet temiz
Kadının tabiki
Kadındır
Kadınındır
Erkeğin
Kadinn