Şimdi bu soruyu şöyle cevap vereyim, ben yalnız yaşıyorum ve çalışıyorum. Evimin gerekliliği üzere her hafta genel temizliğini yaparım. Öyle içip sızan çerezlerin fındığın, fıstığın, çekirdeklerin, poşetlerin yerlerde dolaştığı alkol kutuların olduğu bir tipte değilim. Bu tiplere de ayar olurum. Benim evim temiz olacak arkadaş! Bu evde ben yaşıyorum düşüncesi ile hareket ediyorum ve kendimi gayet temiz görüyorum. Bu sebeple genel konuşmak gerekirse, tek yaşayan kadında temizliği sevebilir erkekte. Yani bu tamamen kişisel bakımlı olmanın gerektirdiği bir durum. Kadın vardır ve çalışıyordur, ama o hafta çok yorulmuş olabilir? Hafta tatilinde evine bakmamış olabilir, dinlenmek istemiştir o hafta. Ama kişisel bakımına önem gösteriyordur ve ben kişiye evi pisli diyemem. Eğer ki o kişiyi tanıyorsam. Şimdi diyenler olursa diye diyorum, kişisel bakımına özen gösteren evini neden temizlemeyi ihmal ediyor derseniz, bir kadın bedenen temiz olmalı önce der geçerim! Evini de temizler o kişi rahat olun. Erkeğe gelicem şimdi, yaw hemcinslerim kusuruma bakmasın ama, bazıları leş gibi! Yorumun başında da dediğim gibi, leşsiniz oğlum leşş!!!
Genel olarak erkeklerin evi daha temiz oluyor düzenli oluyor Uzun süre bekar hayatı yaşamış ve bekar hayatı yaşayan kişilerin evlerine gitmiş biri olarak net bir şekilde söyleyebilirim bunu Hele kızların tek başına yasayaninin gelip gideni yoksa pok götürüyor ortalığı Buzdolabında ki makarna konuşuyor evrim geçirmiş Erkekler yine bı nebze düzenli oluyor temiz oluyor kabaca
Bu konuda kesin bir dille söylemek isterim ki, kadınların temizlik anlayışı erkeklerden daha fazladır bundan dolayı yalnız başına yaşayan bir kadın yalnız başına yaşayan bir erkekten daha temizdir. Bunun yanında Kadınlar her konuda kendi düzenini çok başarılı bir şekilde kurarlar özellikle ev düzeni açısından söylüyorum ama sonuçta Allah kadını erkeğe erkeği de kadına yaratılmıştır
Dağınıklığın kadını erkeği yoktur bekar yaşayan bir erkek arkadaşım var evi tertemiz başka bir arkadaşımın pis. Öğrenci evinde bir kız arkadasım vardı her yerde saçlar bardı her yer tozdu. Yani dağınıklıkta cinsiyet yoktur kendine saygısı olan yaşam alanını temiz tutar. Dağınıklığa bazı zamanlar okey ama pisliğe hayır
Cinsiyetle alakali bir sey degil ki bu kisiden kisiye degisir ben mesela cok duzenli biriyimdir ayri evde yasamiyorum fakat esyalarim hep yerli yerindedir bana ait yerlerin temizligini de yaparim ama daginik kizda cok daginik erkekte cinsiyetle alakasiz yani adamlar cikolata bile cikarmis daginik sevenlere eti canga diye ksvkkdkf sadece erkekler icin mi cikmis bu 😂😂
Kişiden kişiye değişir. Benim yaşadığım bir örnekte, iki kişi de yalnız. Birbirlerinin evinde kalındı. Kadının evi toz, bulaşık makinesinin pervaneleri tıkanmış, mutfak evyesi yağdan renk değiştirmiş. Her yer kötüydü, yatağında çarşaf bile yırtık. Ama kadın erkeğin evini görünce "seni karım olarak bana alalım" dedi. Kadını erkeği yok. Bu arada o bulaşık makinesini sıfır gibi yeniden mükemmel çalışır hale getirdim.
cinsiyete göre değil mizaca göre değişir bence... ben düzen seviyorum o nedenle dağınıklık konsantrasyonumu bile etkiliyor. Bu beni etkiliyor ama başkasını bu kadar rahatsız etmeyebilir. Yani cinsiyetle çok ilgili olduğunu düşünmüyorum
Yıllarca tek yaşamış bir erkeğim, şimdi de tek yaşıyorum. Her hafta evin temizliğini aksatmadan yaparım. Akşam eve döndüğümde evi dağınık ve düzensiz görmek kadar sinirimi bozan bir şey daha yok. Bu dediğim yanlış anlaşılmasın, kendi çevrem için konuşuyorum... Şimdiye kadar gördüğüm bir şey var ki, çöplük gibi evde yaşayan arkadaşlarım -gerek kadın, gerekse erkek olsun- kendine saygısı olmayan tiplerdi.
Genelde kadın ama istisna erkeklerde var kadını bile bu konuda sollarlar... Mesela Murat Ceylan inanılmaz düzenli bir genç... Mesela Arda Türkmen oda çok düzenli...
ben erkek olarak kadınlardan daha temiz olduğuma inanıyorum açıkçası ve birde erkekler genelde dağınık olur ama kadınlar hem dağınık hep pis oluyor buna çok kez şahit oldum ( herkes için geçerli değil tabi bu durum ) şahit olduklarım üzerinden yorum yaptım:D
O karakter meselesi ama erkeklerin iğrenç gerçekten ya Bu kadar kirli olmayı nasıl beceriyorlar bilmiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Karaktere ve iş yoğunluğuna bağlı. Eğer eve sadece yatmak için geliniyorsa ev hep toplu kalır. Eğer psikolojik sorunlar ve tembellik yoksa ev yine toplu kalır. :)