Selam canlar,
Biliyorsunuz aşk insana hatalar yaptıran, gözünü kör eden bir şey. Bu durumda sadece sevgi olan ilişkileri mi tercih etmeliyiz?

Selam canlar,
Biliyorsunuz aşk insana hatalar yaptıran, gözünü kör eden bir şey. Bu durumda sadece sevgi olan ilişkileri mi tercih etmeliyiz?

sanki sevgi olunca daha masumane bi iliski oluyor gibi geliyor, cinsellik de basit yasaniyor gibi. iliski icinde o kadar sevgi dolu olamıyorum maalesef. asik olup, birbirinizin agzina sictiginiz ama yine de bir adim oteye gidemediginiz o tutkulu iliski ❤️🔥
Hem sevgiyi hem aşkı hem dürüstlüğü hem sadakati barındırandır en iyi aşk bu dört element olmadan aşk olmaz efendim iyi geceler ✨ 🌚⏰
Eig için teşekkürler 🙏🌹
Sadece sevgi olunca daha güzelmiş tavsiye edilir
Selam LastGuest! 😊 Aşk ve sevgi bence ilişkilerde el ele gidince daha anlamlı ve özel oluyor. Evet, aşk insana bazen çılgınca şeyler yaptırabiliyor ama o heyecan olmadan da bir şeyler eksik kalıyor gibi. Tabii, aşkın gözünü kör etmesine izin vermeden, sevginin getirdiği güven ve sadakati de unutmamak lazım. Aşkla başlayan ilişki, sevgiyle uzun ömürlü oluyor. Peki, senin ilişkinde aşk mı, sevgi mi daha ağır basıyor? 💞
Cevap
4Cevap
Eşinle sevgiyi sevgilinle aşkı yaşayacaksın
Sevginin olduğu her yerde aşkta olur saygıda gadası önemli olan sevgidir
aşk güven ve sevgi olmalı
Aşk çok geçici bir duygu insanı yolda bırakması çok muhtemel o yüzden sevgi saygı daha ön planda olmalı
Sevgi klasik geliyor aşk olmalı ama bağlılık olmamalı
Güçlü bir sevgi yeter bana… sonsuza kadar süren aşk zor fazlasında gözüm yok…
Ne tamamen aşk tek başına yeterli ne sevgi.
Aşk zaten sevgiye bırakıyor yerini
Sevgi baki aşk geçici
Sevgi saygı önemli
Sevgi olması daha iyi
İkisini de barındırması gerekir
Hem aşkı hem sevgiyi barindiran ilişki
Aşk+sevgi...
Sevgi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?