2 Haftadır sevgiliyiz ne diyorsunuz?

Yakın olalı yaklaşık 3 hafta oluyor ve çok utangaç biri. Sanaldan hep sevgi dolu sözcükler söylüyoruz ama yüzyüze olunca ise zor oluyor yani. Dün iyice konuştum bütün samimi fikirlerimi söyledim neden utandığımızı falan her şeyi konuştuk utanmak istemediğimizi söyledik birbirimize. Bugün yanıma geldi okulda nasılsın falan. Okulda başkaları yüzünden pek yalnız kalamadığımız için çokta rahat vakit geçiremiyoruz ve kimseye yaymıyoruz daha. Bugün şöyle bir olay yaşadık.12. sınıftan arkadaşıyla konuşmaya gitti öyle olunca yukarı çıkmaya başladım sonra o geri gelince geri döndüm aşağı inmeye başladım 5 basamak kadar kaldı herkes yukarı çıkmaya başlıyordu biri iktirir gibi oldu duvara yaslanırken bir basamak indim düşer gibi olup oda düştüğüm basamaktaydı destek almak için ellerimde omzundan tuttum sanki karşıma alır gibi oldu bakıştık yanağımdan öptü beni sonra aşağı inerken dayanamayıp sarıldım ona. Başkaları görür mü korkusuyla bırakıp gittik giderken gülümseyerek gitti. Bundan öncede merdivenlerden çıkarken belime elini dolamıştı ama bir tepki vermeyince bıraktı. Sevgili olalı daha 2 hafta oldu ve bir olayda suçsuz olmama rağmen isteyerek suçlu durumuna düşürüp kendimi affettirmek istemiştim oda ben seni hep affederim ama illa ki telafi etmek istiyorsan bir öpücüğünü alırım demişti. Yanağından öpmüştüm 3 gün öncede.
2 Haftadır sevgiliyiz ne diyorsunuz?