2 hafta sevgili kaldık?

Servisci o bana bakıyordu aynadan 1 ay falan baktı en sonunda ben soracaktım neden bakıyorsun diye numarasını yazmış bir gün servise neyse aldım numarayı sordum neden bakıyorsun bana diye senden hoşlandım falan dedi sevgilim olur musun bende dedim tanımak lazım önce bende ondan etkilenmiştim bakışıyorduk aynadan neyse bir kaç konuştuk iyi biri gibi geldi kabul ettim sevgili olduk bir kaç buluşma sonrasında bana seni istiyorum dedi bende ordan ayrılmak istedim izin vermedi sarıldı sadece söyledim zorlamıyorum seni zorla bişe yapmam falan dedi seni sevdiğim için istiyorum falan bende dedim bunun için çok erken başta böyle olan bişey bana ciddi gelmiyor dedim sonraki buluşmalarda yine bu konular oldu istiyor musun falan en sonunda bende mesaj yazdım evlenmeden böyle bişey düşünmüyorum böyle devam edecekse bitirelim dedim sen kafanda bitirmişsin zaten dedi bitirmeyi oda kabul etti ok dedim bir daha yazmadım amacı beni kullanmaktı sorun şu her gün 2 defa sabah akşam görüyorum onu bi keresinde bana 2 ya da 3 adım yaklaştı gözüne bakmadım onun olduğunu anlayınca tlfna bakmaya devam ettim bu gün serviste yandan bakıyordu bide bana beni üzen şey tam aradığım erkeği buldum demiştim bana benziyordu bide samimiydi rahatça konuşabiliyordum onunla ama hüsran olması üzüyor beni
2 hafta sevgili kaldık?