Gelen sürprizler ve hediyeler sayesinde sevginiz artar mı?
#Morp ❣

Gelen sürprizler ve hediyeler sayesinde sevginiz artar mı?
#Morp ❣
Yapılan sürprizler ilişkide tabi ki de sevgiyi arttırır ama bağlılık arttırmaz çünkü sırf sürpriz yaptı diye mesela insan daha çok bağlanmaz ya da duyguları artmaz. sadece arada yapılan jestler değer vermenin göstergesi olur kişi de tabi ki de bundan etkilenir mutlu olur. ama güven ve sadakate yok kimse kimseye kolayca bağlanmaz ya da ilişkiyi sürdüremez
Yapılan sürprize göre değişir. Aşkım sana sırt çantası aldım deyip kıza giydirip sonra onu uçurumdan itip arkasından çantanın kenarındaki ipi çeeeekkkk paraşüt açılırrrrr diye bağırarak sürpriz yaparsan ne sevgi kalır de saygı 😂
Lan o nasıl sürpriz 🤣🤣🤣 kahkaha attım
Cevap
11Cevap
Güzel sürprizler adrenalini çoğaltır fakat bağlılığın nedeni sürpriz yapmak olamaz.
Sürprizlerle alakası yok bence sevginin. Zira bazen yapılan yanlışlar varsa tonla hediye ya da sürpriz olsa ne olur. Bir insanı anlamlı kılan yaşattıklarıdır. Keyifli geceler..
Yapılan hoş süprizler ilişkiyi güzelleştirir, bağlılığı devam ettirir
Tabiki de sürprizler yapmak ilişkinin ömrünü uzatır.
Bana göre manevi ise mesela edilen bi iltifatın kitabın ilk sayfasına basılması bunu biri yapsaydı o gece kaçırırdım onu
Evet sürprizler de sevgiye dahil 😀 maddi anlasilmasin, manevi olarak bile bir şey yapilmasi bir adim yaklastirir 😀
Sadece sürpriz ile olmuyor maalesef
arttırmaz da bağını sağlamlaştırır diye düşünüyorum
Muhim olam o degil anlayis iliskiyi ilerletir
Elbette yeter nasıl ve nerede hatta ne şekilde sürpriz yapabileceğini bil sen yeter ki
Her gün zeytinyağlı sarma yesek sevgim artardı herhalde Denemek lazım 😀
Kimse beni düşünüp sürpriz yapmadı ya
Ben arkadaslarimdan bile bir çiçek almadım pek. Neyse hayirlisi
Sürprize de bağlı olarak değişir bence
Anlamlı hediyeler düşünülmüş şeyler kendini değerli hissettirir
Heyecanı artırır.
Arttirmaz
Bence evet
herhalde
Olabilir yani
Kesinlikle :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?