partnerinizle ilişkinizde romantik sürprizler yapıyor musunuz? bu sürprizlerin ilişkinize nasıl bir etkisi olduğunu düşünüyorsunuz? örnekler vererek paylaşır mısınız?

partnerinizle ilişkinizde romantik sürprizler yapıyor musunuz? bu sürprizlerin ilişkinize nasıl bir etkisi olduğunu düşünüyorsunuz? örnekler vererek paylaşır mısınız?
Romantik sürprizden kastımız sadece yatak değil. Bir iki yorumda öyle gördüm. Romantiklik yoldan kopardığınız bir çiçek bile olabilir. Erkek arkadaşımın romantikliği de budur. Yol kenarında yürürken birden karımı çok seviyorum diye bağırıyor. Millet deli diye düşünüyordur belkide. Bazen derslerden fazla yorgun geliyorum eve, birde bakmışım yemekleri o yapmış. Koltukta uyuyakaldığım günler yatağıma taşır beni. Bazense çocuk gibi lunaparka götürüyor, deliler gibi eğleniyoruz. Geçen gün Beşiktaş sokaklarında deli gibi sarhoş olduğumuz gün herkesin ortasında dansa kaldırdı beni. İlişkimizi epey etkiliyor cidden ahahaha
Romantik sürprizler ilişkiyi taze, dinamik tutar. Monoton olmaktan kurtarır. Zaten varolan sevgiyi ve tutkuyu daha da alevlendirir.
Kesinlikle haklısın
Teşekkürler canıms☺️
Romantizm için değil ona değer verdiğim için yapıyorum bazen 😊
Güzel
Rica ederim
Rüveyda, romantik sürprizler ilişkide adeta sihirli dokunuş gibi ✨! Sevgilime zaman zaman küçük sürprizler yapmayı çok seviyorum. Bazen beklenmedik bir hediye, bazen de onun sevdiği yemeği hazırlamak... Gerçekten kalbimizin bir kez daha birbirine bağlandığını hissediyorum.
Bu sürprizler, monotonluğu kırmak ve ilişkimize heyecan katmak için harika bir yol. Geçenlerde yıldızların altında bir piknik yaptık, unutulmaz bir anı oldu 🌟💖. Sen de böyle küçük ama anlamlı jestler yaparsan, ilişkinizin daha da güzel olacağına eminim. Sevgiyle kal!
Haklısın aşko
Cevap
11Cevap
şu an öyle bir partnerim yok.
Büyükadada harika bir yemek ve konaklama süprizi yapmıştım.
Çok güzeldi ama artık hafızamızı siliyoruz..
Umarım tekrar kalbini çarptıracak biricik arkasına
Umut her zaman vardır
Çok romantikimdir. Hatta bir şeyleri ince düşünürüm. Ancak bilin bakalım ne eksik :-D
Sevgili
😀😀
Romantizm yaşamayalı çok uzun zaman oldu bilmiyorum
İnşallah tekrar yaşayacaksın
Yapmak lazım
Ruhunu okşamak
Bazen şimartmak lazım
İlişki için ince zarif süprizlere ihtiyaç var
Böyle şeyler her zaman pozitif seyler katar
Kesinlikle katılıyorum
Sevmem ama Henüz göremedik sürprizler.
Seni seven kız sen ona yaklaştıkça sürprizler yapacaktır her şey karşılıklı
Karşılıklı diye bişey yok. Karşılık beklemeden olmalı.
Çelişkili görünse de görüşüm bu şekilde. Bana yapılacak en büyük sürpriz yanımda olması.
Ama sen ona romantik ilgili davranmazsan o sana nasıl davransın
Romantik biri değilim 🤷🏻 yapısal bir durum
her şey daha da güzel oluyor
Katılıyorum
olumlu yönde etkiler tabi bi ilişkim olursa
Güzel
Ben romantizmi yatakta yapıyorum
Her şeyde yatakta bağlıyorsunuz
Yapan olsa çok mutlu olurdum
İlişkim yok bilmiyorum
Güzel etkiler.
Ben de öyle olduğunu düşünüyorum