Aşık olduğumuz kadın fakir olsa evlenirmiydiniz (kendi durumumuz aile bakabilcek rahatliktayken) ?
Evet evlenirdim
Hayır tercih etmezdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşık olduğumuz kadın fakir olsa evlenirmiydiniz (kendi durumumuz aile bakabilcek rahatliktayken) ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Evet evlenirdim ben
Kadınıma aşıksam fakir olması veya saçının rengi boyunun rengi beni hiç önemsemez kalbim ona yanıyorsa o insan ile bir ömür geçiririm
Benim zengin olmam gerekirdi, o zaman da. Ama kendini yetistirmisse, benim aradığım istediğim gibi biriyse, isterse gecekondu da otursun, hiç fark etmez. Onu bir kraliçeye dönüştürdüm
Merhaba,
Tercihim fakir ya da fakirin birazcık üstü gerçi önemi yok ancak zengin birini şahsen istemem. Para önceliği olan insanları sevmem ki gözümde insan da değildir..
Karşımda ki kişiyi sadece Kalbine sahip olmak için sever evlenirim.
Mali da mülkü de beni ilgilendirmez. Mütevazi bir insan olsun yeter
Aşık olduğum kadından maddi bir beklentim olmayacağı için sorun olmaz. Evlilik için kadının parasına bakmıyoruz.
Geçinmek erkeğin sorumluluğundadır nokta. Sen üzerindeki elbise ile koca evine gidebilirsin, kocan sana bakmakla yükümlüdür
Aşığım derken maddiyatı gözetiyorsan kendini kandırıyorsundur. Ya da amacın farklıdır.
Kadın fakir diye tercih etmiyorsa erkek de istemeyebilir. O anki duruma bağlı
Kadının fakir olması önemli değil, ama erkek de olumsuz bir özellik
Maddiyat genellikle kadınlar için önemli oluyor karakteri fakir olmasın
Sırtlan gibi geçinmek yok artık bu zamanda çalışsın kendini tasisin
Erkekler maddi durumuna göre kadın tercihi yapmaz
Bu bir engel değil , bir erkeğin maddi gücü kadına yetebilmeli
Vay be cevapları okuyunca duygulandım aynı şeyi erkek sorsa kadın asla kabul etmezdi
Fakir kişiler kanahatkar olurlar.(yetinmeyi bilirler,) ahirette hesabı hafif olur
Fakir varoş kadınla evlenen sal aktır, tüm aile ile evlenmiş olur. Geçmiş olsun
evliliğe karşıyım üzgünüm
benim param ikimize de yeterdi
Ask asktir evlenirim
Tabiki evlenirdim kalbe bakarım ben
Brnim icin soru sacma. Seviyosam evet
evlenmezdim.
Evlenirim kader 😀
Aşıksam olur
Evlenirdim
Umrum dışı bi konu
Evet evlenirdim