Şimdi ticari açıdan düşünecek olursak ömür yıllandıkça eskiyen ve değer kaybeden bir şey. Ömür kısa vadeli yatırım da olabilir uzun vadeli de olabilir. Ölüm her an gelebilir. Dolayısıyla ömür ölü yatırımdır. Ama erkeğin vereceği altın çağlar öncesinden günümüze kadar değerini katlayarak arttırmış bir yatırım biçimidir. Keza villa da öyle. Dolayısıyla kimse böyle bir alışverişe girmez. Ben paramı ölü yatırıma yaptırmam şahsen.
Senin gibi kafayı altınla parayla bozmuş, hayattakş tek başarısı zengin koca bulmak olan evde kalan kezolara cevap vermek için. Verecek cevabın olmadığı için lafı sağa sola çekiyorsun
Ne ergeni senin gibi kadınlar benim ve ailemin senelerce çalışıp dişinden tırnağından arttırdığı malı yesin diye mi evleneyim ben evlilikten soğuttunuz be
Evleneceğim kişinin ekonomik durumu beni ilgilendirmiyor. Benim param pulum var. Öğrenciyim bitirince de kazanırım. Bir başkasının zenginliğine boyun eğmeye gerek yok. Evleneceğim kişi zenginse de kendi paramı harcarım genellikle.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kendini gelistirememiş asalaklar ile de ben evlenmem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ins bulursun ama cok zor ejekekekek evde kalma bari
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet evlenirim
Villa ve altın karşılığında sen ne vereceksin? İş ticarete döndü madem alışveriş için karşılık olmalı.
Ömrümü
Şimdi ticari açıdan düşünecek olursak ömür yıllandıkça eskiyen ve değer kaybeden bir şey. Ömür kısa vadeli yatırım da olabilir uzun vadeli de olabilir. Ölüm her an gelebilir. Dolayısıyla ömür ölü yatırımdır. Ama erkeğin vereceği altın çağlar öncesinden günümüze kadar değerini katlayarak arttırmış bir yatırım biçimidir. Keza villa da öyle. Dolayısıyla kimse böyle bir alışverişe girmez. Ben paramı ölü yatırıma yaptırmam şahsen.
Sanane senle mi evleniyoz evlenmezsin olur biter
Merak etme. Bu kafada biriyle kimse evlenmez
Görücez sen bu cimriliğinle evde kalma da🤣
Kanka bitirdin kızı haha
Evlenmek gibi bir düşüncem yok ki evde kalayım 😂
Nasıl bi beyin varsa o zaman evlilik sorusunun altında ne ariyosun defol
Senin gibi kafayı altınla parayla bozmuş, hayattakş tek başarısı zengin koca bulmak olan evde kalan kezolara cevap vermek için. Verecek cevabın olmadığı için lafı sağa sola çekiyorsun
@ByLale bunlara cevabını vermezsen akıllanmaz. Gerçi böyle de akıllanmaz ama olsun 😂
Yaşa bakınca kimin evde kaldığı belli oluyor evde kalmışsın kabul et😂
Sanane sanane benim kocam cömert olcak sen gibi cimri değil defol git
Evlenmek için sağda solda koca arayan sensin. Ben evlenmek istiyorum demiyorum. Senin gibi dırdırcı biriyle evlenip ömrümü heba edemem😂
Sağda solda koca aramıyorum soruyu bi oku gerçekten beyin yok
İstesende bulamazsın gibi🤣
Soruyu gayet düzgün okudum. Altını ve villayı bastıran seni alır. Gayet net 😂
İstemiyorum ki bulayım 😂
Olur neden olmasın senin aşağısı altın kaplama galiba
Ergen
Ne ergeni senin gibi kadınlar benim ve ailemin senelerce çalışıp dişinden tırnağından arttırdığı malı yesin diye mi evleneyim ben evlilikten soğuttunuz be
İşinize gelince kadın erkek eşit oluyor ama
Evlenme o zaman sanki saklıyoz açık açık söylüyorum
Evlenmeyeceğim zaten ama senin gibi insanları gördükçe neyse ya iyi günler dilerim
senin gibi karakterli bir kadini kim alip ne yapsin
Şükretsin
olanlari soyleyeyim 5-6 yil daha gecer yaslar 26-28 olunca evde kaldim diye aglarsiniz burada
Evleneceğim kişinin ekonomik durumu beni ilgilendirmiyor. Benim param pulum var. Öğrenciyim bitirince de kazanırım. Bir başkasının zenginliğine boyun eğmeye gerek yok. Evleneceğim kişi zenginse de kendi paramı harcarım genellikle.
Kendini gelistirememiş asalaklar ile de ben evlenmem
Ins bulursun ama cok zor ejekekekek evde kalma bari
aşiret resininin 4üncü karısına takıyorlar onları
Aşiretlerde 4. Kari mi kaldı
sen genede bi bak. hangi türkiyede yaşıyonuz mk. hayat dizilerdeki gibi değil.
Kalmadı yakından tanıyorum belki varsa da çok nadirdir
He zenginlerde sana ölüyorlardi
Ölsünler
İnşallah
Yaş önemli mi para varda
Ev araba artı SGK artı yemek
Sende de Pink var mı ki
Evlenmem
Evlenmem
Hayır
Aferin
evet