AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Erkeklere yürümeyi bıraktım
Aaa neden ya ayıp ettin şimdi daha senin yürümeni bekliyordum ben 🙂
😄😄😄
😂😂
@Anlamsızlıık mesleği tamamen bıraktın mı 🙂
sohbet kur, geliştir, zamana bırak
sa gardaşım napıyorsun şeklinde ön girişle
işin düşmüş gibi yap devamı geliyo
Kızlar yürümeyi bilmiyor boşuna uğraşma.
Yurume etkile onu
Bir adım at sonra yine bir adım itjwjrj
Selam de o zaten anlar teklif eder :D
Naber yaz o teklif eder.
Tamam yaz bana , bu kadar çok kasma djdjdk
Yüzüne değil kendisine yürü
Erkeklere yürünmez bırak da erkek sana yürüsün
Abla sizin gibiler yüzünden flört ilişkileri geriledi dur lütfen
Bu bitmiş bakmayın siz buna 😄
Bir erkeği tavlamak icin ben mi ugrasicam onun beni tavlamasi lazım. Sizin gibi düsünen hırtolarla zaten ilişki olmuyor
Bana anlat bana gebeş kaplumbağa... erkekler de uğraşmaz ortalıkta zibil gibi kiz var cokta cesur cokta delikanlı bilincli akilli senin gibi apış arasi çürümüş kisiyi napsinlar egoyu birak ani yasa tadini cikar hayatın birilerinin sana yürümesini beklersen kadayıf olur sonra kurutup 90 yasinda nene olduğunda haberlere çıkarsın 90 yasinda ama hala bakire ve ölmedi. Neyse Allah uzun omur versin biraz ironiyle karışık oldu 😄
Hayatimi bilmeden yaptigin yoruma gümledim..
Bu kadar narsist ve egoist birinin hayatını bilmek istemem zira çok itici çok küstahça bir cümle çünkü, ortalıkta bütün erkekler ölsün bütün erkekler aynı diyerek yaygara koparanlar herseyi erkekten beklemesi de zavallılıktan başka bir şey degil üstelik kendini geliştirememiş bir baltaya sap olamamış hala erkek güdümünden çıkamamış bir insanin cümleleri bunlar. Bir erkekten birsey beklenmez nezaket denen sey vardir bil istedim. Çiçek alınması yemekte sandalyesini geriye cekip oturması ona kadin oldugu icin saygi duyması vs. Gibi ilk adım iste peşinden koşturma birak o yapsjn etsin vari cümleler bana göre aciz ve kendini hala ust aynada gören icine hapsolmuş kişilik ibaresidir.
HASIAJPWAWHAJSBAKAJAŞSJAŞANAKAOAŞSNAJAIAPEJSİSJĞSSNAJAOĞAAJAKSHJWHAĞSJSĞSNSİXLXMSJWPSJWĞDJWŞDPSÜMSİG
Bu kadar IQ seviyenin düşük olduğunu çabuk göstermeseydin keske az daha eglenseydim :) Erkeklerle alakali oncelik bekleyen ve onlara bir misyon yükleyen çoğu bayanin zeka seviyesi düşük oldugundan dolayı sizden emindim zaten. Neyse anonim yapmaya devam et ;)
Kadinlarla ilişkinde başarısız olduğun o kadar belli ki. Kaybol a*mk kafa şişirdin
Bayan demeyeceksin kadın diyeceksin aslan parcasi. Ogrenecegin baya seyler var
Bayan kelimesini bilerek soyledim ki buda ahmakligini ortaya çıkardı 😄 kadin ya da Bayan farketmez kadina ya da bayana saygi duyuyorsan onu koruyabiliyorsan kötülüklerden ona değer veriyorsan o zaman hangibi dersen de farketmiyor ama tabi herseyi erkekten bekleyen bir amipten bunu dusunmekte beklenemez :) e bide beni tanımadan diyerek serzeniste bulunan bir kişinin aynı durumu karşısındaki kisiyi tanımadan boyle bir cümle kullanmasıda psikolojik sorunlu olduğunu gösteriyor çelişkili ifadeler vererek ilaçlarla kafani topladığını varsayıyorum bir tane daha atmalısın bu yanlızlıkla zaten zor ayakta kalırsın küfür ederek ne oldu şimdi? Kelimleri doğruları kaldıramayacak bir duruma girince demek aciz bir kul gibi küfür etmeye basvuruyorsun 😁 neyse senin gibi cahillere ilber ortayli gibi silleye devam.. kadir inanır tokadi gibi tokatlamaya devam :)
Bu seviye şaka mi ilkokul 5
Bonom bor irkegin korumasına ihtiyacım yok.. de de beni şaşırtmadan ben yazayım bari 😁😄
Gidiyim de biraz senin yerine uzuleyim bari napiyim
Ya of özelden kavga edin
Laf yetistiremeyice hakarete başvuran zavallı mahlukat hayatını kitap okumaya ve geliştirmeye ada lütfen insanlara ve gençlere örnek olacak düzeye gel saçmalamayı kes oksijenimiz senin yüzünden heba olmasın;)
:ddddddddddddddddddddddd
Özele gelemeyecek kadar korkak birisiyle ayrica özelden bana laf yetiştirmeyi birak kelime edemez kendileri küstah biriyle özel zor 😁
PUAUSHAHAJSNAJAİSJAİSJAMAUAPAJAIANjjocfşajapJüxösmaizmxlxpelg
Cok merak ediyorum acaba ne destansi bir yorum gelecek şimdi
Soru sorana yazık oldu senin yüzünden kıt akilli
Aa kisa bir sey yazmiş
Sertlikten hoşlanıyorsun belli , neyse hakaret ve asagilanma hoşuna gittiyse buradan yazma soru sorana yazik ettik
Psikoterapi ya da aglayarak otuzbire ihtiyacin var
😄 ihtiyacım olmadığını söyleyebilirim yeterli derecede aklim ve görüntüm var Allah vermiş cok şükür e bunun üstüne ekonomik duzeyim ve eğitim seviyemde eklenince bana yetiyor ya he bide sağlıklıyım mesela libidom yuksek testo bayagi iyi serotonin de iyi zaten kadınlara da gerekli özeni gösteriyorum ne istediklerini biliyorum yanımızda kavrulup gidiyoruz iste ne yaparsin ama sen ağır vakasin bak erkeksen diyim durumun vahim.. bagyansan eger de diktir senden olmaz 😄 reelde görsem vurmam ay pardon durmam yaninda
Ne zaman ilyada odysseia destani gelir
PUAJAKSLDHEOS 31 E İHTİYACIN VARDA PATLADİM 👍
Dimi lan bende güldüm 😁 bu tiplerin kafa bel alti çalıştığı için beyin yok bunlarda sen git bi hava al gel uçak kargalar vursun sana 😄
Okuma kültüründen gelmedigin icin sana destan geliyor haklisin cahiliye boyle birsey iste 😉
😭😭😭
Aglama seansi başlamış attırin buna.. peçete verin, benim bitti işim 😄
Postasini atti gidiyor ugurlar ola
Sen seversin 😉
Ben bamya sevmem
Adim atmadigin erkeklerin şeyini açıp kontrol ettigin icin cok normaldir sevmediğin 😋😄 sana benim gibiler lazim hard.. bak nasil kitledim seni buraya saniyesine cevap veriyorsun😁
Hala konusuyor mu bu
Yetmemiş sana demekki hala doymuyorsun ne doymaz birisin bee
Hala mi
Hala doymuyorsun diyorum bana nau nau diyon
Bana bir advil arkadasa da degra
Tecrube konuşuyor bayagi isinin ehlisin belli 😉 yanliz degra bile versen sende kalkmaz ben genişlemiş ici soğumuş yerleri sevmiyorum dar ve sıcaktan hoşlanırım 😊👎👎
Oyle demiyordun ama bakire diyordun
İnsanlığıma ver ;) hala temiz kalmis birileri varsayimindan yola çıkmıştım ama sen bildiğin master yapmışsın aralanmamis kapi kalmamış gibi gözüküyor.
Cahillik boyle bir sey iste...
Hadi bakalım hamsi tava daha yüzün varsa yaz dur
Aramızdaki fark bu işte.. :)
Abi hamsi tava dedi kavgada denmez 😁
Güldürdün yarama bak hele 😄 buna got olmayı kendi olmamış gibi bir de yüzsüzlük yapıyor tirbison suratliya bak 😄 beynin su toplamış yavrum senin seks uzerine hersey var ama akıl yok orasi uçmuş uhu kafalı
Surekli gordugu seyleri bana soyluyor iste canlı mantar balığı görseydi boyle demezdi
Bana diyon reis 😀
Abi bana niye kaldırdın anlamadım puahajsodkdlkd
La sen çık aradan sana dendigi yok :)
Hea pardon abi saplamaya devam edebilirsin pardon🗿
Daldirip çıkarsamda buna fayda etmiyor kardeşim evreni içine alsa yine de baska yok mu der bu ona inandım ben 😄 reelde olsa bağırmaktan larenjit olup uc gun boğaz ağrısından durmayıp dizlerinin bağı çözülmeden azer bülbüle dönecek haberi yok 😄 bana ahkam kesiyor burada 😁
PUAJAKAPSJSPSKDJEPDJ
Ayaklarınla adım atmayı dene yürürsün.
Yazsana. Ulan bizden niye hoşlanan olmuyor ya
Senden hoşlandım
@ilaydamılao :D?
Peki
Bak işte böyle davranırsan kimse senden hoşlanmaz hahshs
@ilaydamılao Hahahaha :)
@ilaydamılao Keşke gerçekten hoşlanan olsa
Adım at bacaklarını ileri doğru oynat yürürsün
koşar adımlarla hedefe odaklanarak yürü
Yaşın küçük daha boş ver bu işleri