bir çocuktan hoşlanıyorum. internetten yazmakta saçma geliyor yüzüne nasıl yürürüm?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Özgüven, herhangi bir ilişki kurarken önemlidir. Kendinizi sevin, değer verin ve kendinize güvenin. Kendinizi rahat hissettiğinizde, daha çekici ve cazibeli olma eğiliminde olursunuz. İletişim becerileriniz önemlidir. Karşınızdaki erkekle açık ve samimi bir şekilde konuşun. İlgi gösterdiğiniz konular hakkında sorular sorun ve onun düşüncelerine değer verin. İyi bir dinleyici olun ve karşılıklı etkileşime önem verin.
Ortak ilgi alanlarınızı keşfedin ve bu konular etrafında konuşun.Ortak hobiler, müzik, film veya spor gibi konular üzerinde bağlantı kurabilirsiniz. Bu, ortak noktalar bulmanızı ve daha samimi bir bağ kurmanızı sağlar. İlgilendiğiniz erkeğin olumlu özelliklerini fark edin ve ona komplimentler yapın. Ancak, samimi ve içten olun ve abartıdan kaçının. Sadece dış görünümüne değil, kişiliği, yetenekleri veya başarıları gibi diğer özelliklerine de değer verdiğinizi ifade edin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaşlarını çat üstüne doğru yürü, sonra de ki "Aslanım buraya iki delikanlı fazla, gel bir olalım."
57 Yorumla- +1 yıl
@liilypadd Düşmeyen erkek namerttir. 😅
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Bende etkilendim 😂😂😂
- +1 yıl
Bence şey desin buraya iki prenses fazla gelir gel bir olalım ŞLJŞJŞJJŞKŞKLJLKJJ
Üstüne sür direksiyonu fren tutmazsa kaza olur o da iyidir
00 Yorumla
+1 yılBana göre bir kadının yapmaması gereken bir hareket. Eğer hoşlanıyorsan bunun daha naif hareketlerle belli edebilirsin. Misal onun hoşlandığı noktaları bulup o konudan konu açmak daha mantıklı olur. Direk senden hoşlanıyorum tarzı hızlı adımlar hem saçma hem de basit hareketlere girer..
02 Yorumla- +1 yıl
Onu artık arkadaşımız dediğimiz kızlarda yapıyor diye anlamayız. Nesilden nesle ne farklar varmış be. Eski nesil sadece ilgisini çeken erkeklere öyle yaparmış. Bizimkiler ise canı sıkıldı mi herkese karşı öyle
- +1 yıl
Yeni nesilin muhabbetlerinin detaylarını bilmiyorum ama eğer böyleyse o zaman haklısın..
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
80Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 66,3b cevap paylaştı. Valla bilmiyorum geçen bir stajyer geldi ben öyle yürüme hayatımda görmedim yeni nesil gümbür gümbür :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 269,7b cevap paylaştı.
u +1 yılGüzel olun yeter etkilenirler zaten
00 Yorumla
+1 yılMerhaba iyi günler karşınızdaki'nin yüzüne ya da herhangibir tarafına yürümenize gerek yok. Karşısına çıkıp direkt anlatmanız kendisinin sizi anlamasına yeteceğini umuyorum. Kaldı ki karşınızda ki beyefendinin size karşı herhangibir olumlu duygusu veya düşüncesi var mı? Böyle birşeye kalkışmanız, kendilerinin gözünde kötü bir iznelim bırakmanıza neden olabilir. Karşısına çıkıp medeni bir insan gibi anlatmanız yeter de artar bile. Kendileri mi? Merak etmeyin konuşmanız bittikten sonra size karşı hisleri var mı yokmu? Hemen belli eder. Salıklı günler dilerim. Sağlıkla kalın. Sağlıklı kalın... 🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻
10 Yorumla
+1 yılYürümeye gerek yok.. Açık ve net bir şekilde git ve karşısına çık açıkça söyle.. Bunu yapabilirim diyorsan hiç beklemeni tavsiye etmem.. Sonradan pişman olacağın şeyler yapma..
11 Yorumla
+1 yılErkekler genelde kızın duruşuna bakar. Çevresinde çok erkek olan kız erkek için bir soru işaretidir genelde.
İki olasılık var ya gidip direkt tanışmak istiyorum diyeceksin ki benim tercihim bu yönde olmuştur hep. Lafı dolandırmadan pat pat gider söylersin.
Diğer olasılık da hobisinden falan sorular sorar yürürsun
10 Yorumla
+1 yılBu sıtedekı kızlar erkeklerı cok basit görüyor... onlar ıcın yurumeye ıhtıyac yok o sana yurusun dıyeceklerdır adım gıbı bılıyorum...
sen onları dınleme... once erkek ıle ortak zevkını bulmaya calıs.. oradan yuru.. ortak zevkler muhabbet konusu acar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl🤦🏻♂️ adamın niye yüzünde yürüyorsunuz hanim efendi.
Açık açık söyle gitsin ya da belli et işte.
Ondada biseyler varsa belli ettiğin zaman gelir konuşur zaten.
Direk söylersen beklemek zorunda kalmazsın.
Ama bu karşıdaki erkeğin olgunluk durumuna göre ters etki yapabilir veya yapmayabilir.00 Yorumlabi anda yürüme gibi bi hatayı sakın yapma friendzone da kalmamak için ilk önce ona flört olduğunu hissettir yerinde küçük iltifatlar falan gün içerisinde ona bak bi test et oda sana iltifat ediyormu enerji veriyormu diye böyle böyle devam ettir oda sana enerji vermediği halde devam etmeye ısrar etme daha çok soğutursunda ve sana enerjisi olmadığı halde açılma daha fazla istersen dmgel istersen ordan konuşalım saha vermli olur
17 Yorumla- +1 yıl
Bunun yazdığı tüm şeyde bu elini yormuş zamanını boşa harcamış belliki hayatta da çoğu şeyi bosa harcıyor boşa yasiyor yani :) soruyu soran arkadaşım bunun yazdığına kulak asma külliyen yalan ve yanlış bilgilendirme cok bos yapmış ele bu cevabı :)
- +1 yıl
@berhudarolyavrum daha iyi önerin varsa sen deseydin bana yanlış diceğine gördüğün yanlışımı düzeltseydin daha doğru düzgün yazı yazmayı bilmiyorsun bide üşrnmeden tüm kızlara yazmışsın acizliğin her tarafından okunuyor karşı cinsin kölesi olmuşsun bişey bilmeden insanları eleştiriyorsun
- +1 yıl
Kendinle hala çelışıyorsun.. çelişme:) üzerler seni kuzooom yazık sana... ayrıca bir kadının konusmalari degil bunlar olsan olsan travesti konuşması olur. Tecrubeli kizlar akıllıdır isini bilir ne yapacağını iki kelimeyle anlatır zaten ;)
- +1 yıl
Yine kendinle çelışıyorsun celisme :) zaman ve nefes kavrami önemli kime zaman ve nefesini harciyacagini bilirsen biraz da kitap okursan super biri olursun unutma bunu kendine iyi bak bol sans hayatinda ;)
Ben eski sevgilime direkt sevdiğimi sevgili olmak istediğimi söylemiştim. Gerçekten sevdiğinde duygularına engel olamıyorsun. İçinden haykırmak geliyor. Yani demem o ki pusulan kalbin olsun. O seni nasıl yönlendireceğini bilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. bundan gayrı benimsin ulen de. tut kolunda cek yanıma ver bi alt dudak de. tapıs dudaklara. sonrada baska kızlara bakarsan sünnet ederim seni ona göre de. :D
00 YorumlaBasit olan yol gidip konuşman. Zor olansa ona hoşlandığını belli edecek bakışlar ve davranışlarda bulunman. Seçim senin ama pişman olmaktansa kolay yolu seç derim.
00 Yorumla
+1 yılŞahsen bana bir kız yürüse dalga geçiyor diye eve gider ağlarım. Yürüme, poz kez. Sempatik ve şık dur.
10 Yorumla
+1 yılKiz erkeğe yürümez erkek genelde yürür ilgilendigin biri var ise sohbete başla bir şekilde sinyal ver o sana gelir zaten
12 Yorumla- +1 yıl
Ulan lafa gelince kadın erkek eşit dersiniz kim koymuş bu saçma kuralı kız yürüyemez diye
- +1 yıl
Şu beyinsiz kafadan çıkın artık
+1 yılKızlar yürümez. Kızlar sadece sinyal verir. Yürürsen kaybedersin. Yürüyüp kazanan kız yüzde birse kaybeden yüzde 99
10 Yorumla
+1 yılBence sanaldan değil reelden tanışmalısın. İlk önce arkadaş olarak git yanına merhaba de herhangi bir soru sor. Öyle öyle konu açılır.
00 YorumlaBir konu hakkında yardımcı olmasını iste. Ardından ilgisi için teşekkür et ve susup bekle. Bir bahaneyle dönerse o da senden hoşlanıyordur
00 Yorumla
+1 yılKızlar erkeklere mi yürüyor artık thy reklam filminde 1930 dan gelen pilot gibi hissediyorum artık bu dünyaya ne olmuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılBen senden hoşlanıyorum. Akşam bi nargilemiz yok mu karşılıklı diz dize göz göze dersin olur. Tavla da atarsınız
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı. Neil Armstrong gibi, adımları yavaş, fazla uçmadan ve dikkatli yürünür... Bu arkadaşın adı Nail Güçlükol da olsa olurmuş şimdi aklıma geldi.
00 YorumlaDağdan mı indin , hiç babanla kuzeninle veya herhangi kadın erkek farketmez insanla yürümedin mi
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüvenli olup laf atarak.. Zaten muhabbetin gerisini erkek getirir, sen merhaba yaz yeter dksjsj
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılYürümemek daha iyi bence. Yürüyenler de abartmasın kafi. Keyifli akşamlar.
10 Yorumla Yayan alt geçit üst geçit arap atı gibi seçenekler degisir seç beğen al
11 Yorumla
+1 yılboş ver yazışması bi yerde kahve içmeye davet et oturun yüzyüze konuşun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Dümdüz yürü kız ne olacak, çok kasma erkekler rahat bu konuda, kadınlar gibi değil 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDümdüz yürüyün ama yoksa başkalarına fırsat vermiş olursun zaten bi iki iltifat etmen yetiyor
00 Yorumla
+1 yılOnu la merhaba vs diyecek kadar iletişimin var mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılBuluşma teklif et. İltifat et. Bir süre buluş ve vakit geçir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılben sana yürümek istiyorum de yeter erkekler zor varliklar degil
04 Yorumla- +1 yıl
olur 😂
- +1 yıl
😂😂
+1 yılKendin Ol Hoşlanır Zaten İster İstemez Zaten Senden Sana Kendisi Açılır
00 Yorumlabende burdan KS birinden hoşlanıyorum ama pas vermiyor :D teoman
00 Yorumla
+1 yılBiraz ilgilendiğini belli etmen yeter. Erkek zaten hemen atlar.
00 Yorumla
+1 yılReel ortamda nasıl yürüyeceğini sorduğuna göre onunla aynı ortamda bulunduğunu varsayarak yazıyorum. Önce tanış, sohbet et, sohbet esnasında mizaç hâl ve hareketlerin ile ilgisini çek, adım adım yürü birden yürüme :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Penguen gibi paytak paytak
20 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yapamayacaksın hep bakımlı güler yüzlü ol ama hoşlandığını belli etme kendi halinde oll bir çizgin olsun en önemli nokta şu tamam insan her haliyle güzel ama bakım çok önemli güzel kokmak vs onları yaparsan etkileneceğini düşünüyorum
00 Yorumlamesele o basket oynuyasa gityanına sen le oyna ve arada iltifatlar et (bu çok önemli ) zaten seni sviyorsa 1-2 gün sonra sana açılır veya dışarı davet et gezmek için yanlız ikiniz kabul ederse %99 seviyodur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük bir şey iste kendisinden gönlü varsa devamı gelir yoksa en azından rencide edilmemiş olursun.
00 Yorumla
+1 yılÇık karşısına açık ve net bir şekilde konuş
Eğer reddedilirsen poposunu elle o anlar00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
+1 yılgadasimm hayırdır yanıma gel bakım az diyip bi çıt kırı da özlü söz söyle Sevenin vefası, ihmalkâr olmayışıdır. gibisinden düşer sana merak etme🤠〆
00 Yorumla
+1 yılEn yakın kız arkadaşıyla yaklaş çocuğun daha sonra çocuğa ulaş az toxic ama azcıktan zarar gelmez
00 Yorumla
+1 yılMuhabbet başlat auranla etkile onu Boşuna kelime sarf etme. Bırak duruşuna düşsün kızz
10 Yorumla
+1 yılYürümek mi? Sen aklından geçirsen de yeter. Efor sarfetmene gerek yok. Burası Türkiye 😂
00 Yorumla
+1 yılYürüme sadece tanış normal arkadaş ol, bırak o senden etkilensin ve sana yürüsün.
05 Yorumla
+1 yılTest amaçlı bana yürü sana eksik olduğun yerleri söyleyeyim
00 Yorumla
+1 yılVay arkadaş biz neden böyle dertlere konu olamıyoruz😅
00 Yorumla
+1 yılSelam yazman yeterli ekstra bir çabaya gerek yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMusaitsen bir kahve içelim mi? De. Bulusunca anlat içindekileri. Adamsa zaten anlar seni. Boş işlerle uğraşmaya gerek yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Yürüdüğün yol, yol değil yapma evladım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılyürüme boş ver gerek yok
10 Yorumla
+1 yılÖnce sağ sonra sol patiletini öne atarak..
00 Yorumla
+1 yılDeneme yanılma yöntemiyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. yaratıcılık lazım cins farketmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Meme aç ya da sürtünme 😄
00 Yorumla
+1 yılHiç bu kadar yoklukta olmadım garip cidden
01 Yorumla
+1 yılBunu düşünen bir kadın var mıydı ya
00 Yorumla
+1 yılÖrdek gibi pıtıpıtıpıtı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Pşşt dee gulunse yeter o yurur zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yazman yeterliydi zaten :)
00 Yorumla Önce bi samimiyet oluşsun.
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri