Sohbetin ortasinda bi anda kaybolan flort? NAPICAM ACIL YARDIM EDIN HEMEN CABUK?

Ya yemin ederim cildircam tek istegim anlamama yardim etmeniz basliyorum. Bi flort var muhabbet sariyo eglenceli hosuma gidiyo falan ama bi anda yok oluyo mesela yazismanin ortasinda gidiyo bikac saat sonra geliyo veya gece hicbi sey demeden yok oluyo ama hicbi sekilde soguk davranmiyo oyle olsaydi istemiyo mu falan derdim de yok iste bu konuda eminiz. VE rahatsız oldugum bu konuyu kesinlikle dile getiremiyorum cunku bana aciklama ihtiyaci duymayan insani neden merak ettigimi belli ediyim diye dusunupngurur yapiyorum boyle de bi insanim ne yazik ki. Ama ne diyim yani niye yok oluyosun bi anda yazmiyosun mu diyim ki bana aciklama zahmetinde bile bulunmayip hicbi sey olmamis gibi davraniyo ben de hic farkinda degilmisim gibi davraniyorum. Bakin LUTFEN bana akil fikir verin ne yapicam ve bu elemani nasi anlayabilirim yardimci olun ya. Hayir trip de atamiyorum daha yeni yani. Bi de arada olsa neyse her zaman boyle. AY BI DE OZLEDIM FALAN DEMESI yok mu ALOOO BURDAYIM BEN HANI GITMIYOM BI YERE

Sohbetin ortasinda bi anda kaybolan flort? NAPICAM ACIL YARDIM EDIN HEMEN CABUK?