Mutlu olmak uğruna mesafeler sizin için ne kadar önemlidir? Sevdiğiniz insanlar uğruna mesafelerin sizin için bir önemi var mıdır?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim için önemli değil.
Mesafelerin bir önemi yoktur. Uzaktan sevmekte sevdalara dahildir. Kişi böylece daha iyi anlar karşındakinin değerini
#ángelsinalasyocéano peki karşınızda ki insanın gerçekten de onca mesafeleri göze alınmaya değer ve kılar bir durumunu gösterir bir özelliğini keşfettiniz mi? Mesela şöyle düşünün efendim karşı yolda bir çiçekçi var. Siz ondan saksıda büyütmeniz için canlı bir gül satın almayı düşünüyorsunuz ve hemen alelacele çiçekçiye doğru koşarken ya kaldırımda yetişmiş ender bir çiçeğin üzerine basıp gidiyorsanız?
Onca mesafeleri göze alacak birisi sanmıştım ilk başta tökezleyince her şey den vazgeçtiğinden.. O çiçeğin de kalbi kırılır o zaman.. Yani yakındaki kişilere mi değer verelim.
#ángelsinalasyocéano yakında ki kişilere değil. Size iyi gelenlere değer verin. Unutmayın ki her iyi insan iyi geldiği karşıda ki insan için bir ağrı kesici veya antibiyotik ilaç gibidir. Mühim olan onu kaybemeden değerini bilmektir. İnsan pekála uzakta olan birisini de sevebilir. Ama sizi yormadığı sürece onu sevmeniz güzel ve özeldir. Aynı şekil de kendilerinin de sizi sevmesi ve size değer vermesi güzeldir. Aşk'ı aşk yapan en güzel özelliği de sevdiğimiz insan için kendimize veya başkalarına zarar vermediğimiz sürece herşeyi göze alabildiğimiz zaman aşk işte o zaman güzeldir. Unutmayın ki herkesin leyla'sı kendi mecnunu'na güzeldir. Ama ama mecnun da leyla için bir ömür o yolları gidip geldikten sonra ya da leyla'nın gözü bir ömür mecnun'unu bekledikten sonra o aşkın tatlılığı güzelliği nerde kalır? Hadi diyelim ne siz leyla gibi beklediniz nede sevdiğiniz insan sizi mecnun gibi aradı. E mesafesi uzak birisini sevdikten sonra bu sefer de aileler evlatları için leyla ile mecnun gibi birbirlerine hasret kalıyor. En iyisi mi siz size iyi gelenler için mesafeler katedin. Unutmayın herzaman dediğim gibi. "Herkes'te herkese yetecek kadar değer vardır. Ama herkes hakketiği kadar değer alır. Efendim yorum yaparak soru'ma eşlik ettiğiniz için. Birbirinden kıymetli fikir ve düşüncelerinizi paylaştığınız için tekrar tekrar sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım. Sağlıkla kalın. Sağlıklı kalın. İyi geceler efendim.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ben asıl teşekkür ederim 😊
Hayır önemli değil
#Nickbulamadım91 Rica etsem biraz daha konuyu açar mısınız acaba? Mesela Neden, ne için ve niye önemli değil? Mesela sizi seven birisi yurtdışın da yaşıyorsa örneğin malezya'da ya da küba'da veya İtalya, fransa gibi bir yerde vize verilmediği için siz onun yanına onu görmeye gider misiniz? Birbirinizi de çok seviyorsanız mesafeler önemli olmaz mı sizin için? Yalnış anlamayın lütfen mümkünse rica etsem değerli ve kıymetli görüşlerinizi bizimle paylaşır mısınız acaba?
Açıkçası ben türkiye genelinde çok seviyorsam mesafeyi sorun etmem giderim görürüm ama yurtdışına çıkamam uçak korkum yüzünden öyle olunca o gelsin
Nickbulamadim91 o zaman şöyle diyebilir miyiz acaba? Hayatımız da birisi ya da birileri bizi ne kadar çok seviyorsa ya da değer veriyorsa da bazen marketten birşeyler alınması için nasıl mesafeler önemli ise aşk ve sevgi gibi iki duyguda da mesafeler bazen o denli önemli olabiliyor. Mühim olan mesafeler ne kadar çol olursa olsun karşımızda ki insanın bu mesafeleri kısaltmak için çabaladığımızı görüp duygularını da o şekilde yönlendirebilmeli. Şayet duygular insanlara değil insanlar duygularını dizginlemeli. Bunlara sevdiğimiz şeyler uğruna çok büyük mesafeler katedmemiz gerekiyorsa bile. Diye yorumlayabilir miyiz acaba?
Aynen öyle siz her şeyi anlattınız
hiiiç problem yok
#nefesssssu peki sizce sevdiğiniz insan'ın ya da uğruna onca mesafeleri göze almaya değdiğini düşündüğünüz durumların gerçekten de o mesafeye gitmenize değer mi acaba? Mesela mutluluğun zeminini hazırlayan sizseniz mesafeler belki bir yere kadar göze alınabilir. Ama mutluluğu oluşturan sebepler ve nedenler başkaları tarafından oluşturulmuşsa gelip geçici sebepler için acaba onca mesafeyi göze almaya değer mi?
bakın. ben nerdeyse 1 yıldır uzak mesafe olan sanal bir ilişki yapıyorum. birbirimizi bir kere bile görüntülü konuşmaya zorlamadık. bu süreç içerisinde telefon araması bile toplasanız 5 kere yapmışızdır. biz gayet mutluyuz ve yakın bir zamanda aksilik çıkmazsada buluşcağız. mesafe çok önemsiz bir kavram.
#nefessssu yaşadığınız ve birlikte yaşamayı düşündüğünüz umut ederek uğruna mücadele ettiğiniz tüm güzelliklere biran önce kavuşmanız ve sahip olmanız dileği ile efendim. Az önce ki yorumda bulunan kullanı arkadaşımıza da aynı düşünceleri paylaştım efendim. Pencereniz'in kenarın da özene bezene yetiştirdiğiniz gül var iken ya her sabah dışarıya çıkarken yürüdüğünüz kaldırımlar'da çok nadir olan bir çiçeğe basıyorsanız. Kısacası mı? Hayat bizi yaşamaya teşfik eden ve bir şekilde bizi en mutlu şekilde yönlendiren en iyi eğitimci'dir. Yani öğretmendir. Öğrettikleri ise bize o hayatın içerisin de yaşadıklarımız ve yaşayacaklarımız olan kesitlerdir. Herkesin hayatı kendisi için kıymetli'dir. Unutmayın ki herkes'te herkes'e yetecek kadar değer ve kıymet vardır. Ama herkes hakkettiği kadar alır. Karşımızda ki insan'lara veya neslere hakketiklerinden fazla değer vermek bizi ileride iflas etmiş ve gelecek daha iyilere bir şey veremememize neden olur. Düşünsenize evinize yıllar sonra aniden bir misafir geliyor sürpriz bir misafir ama sizin kendisine ikram edecek bir bardak çay bile yok. Aşk, sevgi, nefret, mutluluk denilen duygular da aniden gelen birer misafir değiller mi efendim? Yorum yaparak soru'ma eşlik ederek değerli fikir ve düşüncelerinizi paylaştığınız için sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım. Sağlıkla kalın. Sağlıklı kalın. İyi geceler efendim.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kim için ne için
Önemsiz aslında
#Gizli Üye önemli olsaydı neden önemli olurdu? Önemsiz olsaydı neden önemsiz olurdu? Ricam etsem değerli fikir ve düşüncelerinizi bizimle paylaşır mısınız acaba?
Artık telefonla bile görüntülü konuşuluyor
Telefon ile görüntülü konuşulması sizin için sevdiğiniz, değer verdiğiniz şeyler için mesafeler göze almayı engeller mi?
Çoğu zaman evet buluşana kadar idare eder
Mesela bazıları için uzak'da olan bir düğün'e gitmek masraf ve yorgunluk olarak görüldüğü için gidilmez. Ama vefat etmiş birisi için son görevimizi yapalım denilip cümbür cemaat gidilir. Şimdi burada çoğu zaman cenaze için mi gidilmeli? Yoksa düğün için mi? Rica etsem kıymetli düşüncelerinizi bizimle paylaşır mısınız acaba?
Cenazeyi daha önemli görüyorlar son görev olduğu için sadece bu.
#Gizli Üye Anladım efendim. Yorum yaparak, soru'ma eşlik ederek, değerli fikir ve düşüncelerinizi paylaştığınız için sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım. Sağlıkla kalın. Sağlıklı kalın. İyi geceler efendim.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Rica ederim size de iyi geceler :)
Çok önemli çokkk
#Metee001 çok önemli olmasının nedenini rica etsem açıklarmısınız acaba? Değerli fikirlerinizi bizimle paylaşır mısınız?