zor olsa gerek ya... tamam varlığını hissetmek ayrı güzeller ama ihtiyacın olduğu an ne ona sarilabiliyorsun, ne dokunabiliyorsun. mesela hüzünlendiĝinde ağlayacak yaslayacak omuz aramak istersin mesela. ne demişler özlemek güzeldir ama sonunda kavuşmak varsa eğer güzeldir yoksa zor... hele ki bile bile kavusamayacagini bile bile uzaktan sevmek çok kötü birsey. var öyle biri... 12 senedir hiç buluşmadan etmeden Facebook birisiyle tanıştım, sanalda öyle arada bir gizli saklı görüşürdük. ailelerimize internet tanışma olayı o zamanlar tersti. şartlar gereği bağımızı kopartmak zorunda kaldık. çünkü iki ayrı ülkedeyiz. yaş gereği o evlendi... hatta evlenmeye yakın ben aşk evliliği değil mantık evliliği yapıyorum demisti. bende hayırlısı olsun, Allah pişman ettirmesin inşallah diyerek kendimi geri çektim. evlendikten sonra bana pişmanım evledigime, hata yaptım mesajı attı. ben üzülmesin, kafasını karıştırmasın adına birsey yazamadım ama içim gitti. o yüzden mesafeler bence önemli ya. olmasaydı kaderimiz belki farklı olurdu diye düşünüyorum. Kısmet
Mesafeler aşkı öldürmez ama güveni öldürmek konusunda çok fazla etkendir. Bu devirde dibindeki insan aldatıyorken kalkıp kmlerce ötede olandan sadakat beklemek biraz akıl dışı bir hareket. Bir de işin özlem boyutu var ki bu da insanı ilişkide çıkan her pürüze karşı fazlaca tahammülsüz kılıyor
en uzak mesafe ne afrika'dir, Ne çin, Ne hindistan, Ne seyyareler Ne de yıldızlar geceleri ışıldayan. en uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir birbirini anlamayan
Bir kere sarılmak kokusunu içini içine çekmek için beklersin. Ömre bedeldir
Aslında, mesafeler aşkı öldürmek zorunda değildir. İlişkilerde uzak mesafelerin olması zorlu bir durum olabilir, ancak doğru yaklaşım ve çaba ile aşkı canlı tutmak mümkündür.
Uzun mesafeli ilişkilerin başarılı olması için, iki tarafın da sabırlı, anlayışlı ve iletişimli olması gerekir. İletişim kurmak için günümüzde birçok araç ve teknoloji mevcut olduğundan, uzak mesafeli bir ilişkide düzenli olarak konuşmak ve birbirleriyle zaman geçirmek için fırsatlar yaratmak mümkündür.
Bununla birlikte, uzun mesafeli bir ilişkiyi sürdürmek bazen zorlayıcı olabilir. Bu nedenle, karşı tarafın ihtiyaçlarını anlamak, güveni korumak ve birbirine olan sevgi, saygı ve bağlılığı sürdürmek önemlidir. Bu unsurların hepsi bir arada olduğunda, mesafelerin aşkı öldürmesi engellenebilir ve ilişki güçlendirilebilir.
Mesafeler aşkı öldürmez, aksine güçlendirir. Çünkü hep bir özlem halindesindir. Yani sevmeye engel değil sadece dokunmaya, koklamaya, hissetmeye engel.
En buyuk mesafe iki kafa arasindaki mesafedir. Birbirini anlamayan..
Bence gerçek bir sevgi bağı varsa mesafeler engel değildir. Gözden ırak olan gönüldende ırak olur atasözüde, gerçekten yürekten sevmeyen insanlar için söylenmiş bir söz.
Çok uzak mesafelerin aşkı öldürdüğüne inanıyorum. Birkaç saat uzakta olmak ile binlerce km uzakta olmak aynı şey değil. Ben moralim bozuk bir şekilde günü bitirirken 5 dakika dahi olsa sevgilime sarılmayı, yanımda olduğunu hissetmeyi, bir kahve içmeyi isterim. Uzak mesafede görüntülü konuşulsa bile bu ne kadar yeterli olacak ki. Sarılmak şart şart
bu tarz bir konu açıldığında hep verdiğim yanıtı yine vereyim, mesafe önemli değil ama uzak mesafe ilişkileri maalesef yürümez, tecrübe ile sabittir, merak, güven, hakim olamama, koku hissedememe, tene dokunamama gibi bir sürü kötü kriter oluşuyor, olmuyor, bir süre sonra da yorucu olmaya başlıyor, sen bana güvenmiyor musunlar, inanmıyor musunlar, bir şeyleri engellemeye çalışmalar bla bla bla,5 saat uzaklıktaki birine hakim olmak zor yaa, olmuyor işte, olmadı da.
Mesafeler benim için önemlidir çünkü mesafe çok olduğu zaman maalesef o ilişki olmuyor hiç bir şekilde. yani bir gün bitiyor mutlaka bu yüzden de geçici bir süre ise engel değildir ama sürekli ise sorun olur ama burada gerçekten kişilerin birbirini sevmesi de önemlidir bence
En İyi Cevap