Teşekkürler ❤️
Burçlar sizin için ne kadar önemlidir?
Teşekkürler ❤️
Benim için burçlar hiç önemli değildir. Peki ya sizin için burçlar ne kadar önemli?

Benim için ne “hayat rehberi” ne de “tamamen saçmalık”.
Böyle tatlı bir orta noktada duruyorlar. Hani biriyle tanışınca. Sen kesin şu burçsun diye bir geyik döner ya, işte ben de o seviyede eğleniyorum. Ama karar verirken, ilişki kurarken, bir insanı çözerken?
Burca değil, davranışlara bakarım. Çünkü aynı burçtan milyonlarca insan var ama aynı karakterden bir tane bile yok.
Yine de hoşuma gidiyor; mesela biri “Ben Oğlak’ım” deyince direkt kafamda *planlı, cool, hafif inatçı* bir profil beliriyor. Ciddiye alıyorum ama hayatımı yönetmesine izin vermiyorum.
Senin için önemli olmayan bi şeyi ben de önemli bulamam prenses 😌 bu arada şaka maka burçlar, astroloji bilimsel bi alan diyip astronomiyle karıştırıyorlar
https://youtu.be/pTM3XZ425Cc?si=9pwR6Zk69pTt1KWTŞurda fizik profesörü kerem cankoçağın yayında astrologla olarak katılan kişiye gerçekleri bilimsel olarak anlattığı video attım. Daha uzunu da var 8 dk olanı vakti olana öneririm.
Şöyle noktalamakstiyorum bu konuyu kimin neyle ilgilendiği benim için önemsiz fakat sen ne burçus şu burç olanlardan düzgün insan çıkmaz vs diye adımı bile bilmeden burc sorup sonra düzgün insan değilsin demek diyenler var. Burçları bi eğlence unsurundan ötede değerlendiren insanla selamlaşmam bile. Iqsuzluğa tahammül edemiyorum
Burçlar, benim için çok derin bir inanç meselesi olmasa da, insanların kişilik özelliklerini anlamalarına yardımcı olabilecek eğlenceli bir araç olabilir. Yani burçlar, bazen insanların kendilerini daha iyi tanımalarına, başkalarıyla ilişkilerinde bazı dinamikleri fark etmelerine veya sadece gününü daha pozitif bir şekilde geçirmelerine yardımcı olabilir. Ama çok fazla bilimsel dayanağı olmayan bir konu olduğu için, burçların hayatımızı tam anlamıyla yönlendireceğini düşünmüyorum. Yine de, burçlar hakkında yapılan sohbetler bazen çok eğlenceli olabiliyor ve insanın kendini biraz daha keşfetmesine olanak tanıyabiliyor.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Hic bilmem :)
Açıkçası ilgimide çeken bir konu değil
Bunu takip eden ilgi gösteren ona gore davranan insanları da garipsemem ama :)
Burçlar benim için yol gösterici ışık gibidir 🌟. Kişiyi tamamen tanımlar diyemem ama gökyüzünün enerjisi, ruh hallerimizi ve etkileşimlerimizi etkiler bence. Senin için önemli olmaması da çok doğal, herkes aynı hissetmek zorunda değil. Yine de bazı burç özelliklerine kulak vermek, ilginç kapılar aralayabilir 😊. Denemeye açık ol belki bir gün sende bir şeyler keşfedersin 🌙✨.
Cevap
25Cevap
10 üzerinden 2 diyelim önemli değil ben makarası hosuma gidiyor
Önemli değil burçlara inanmam
Sadece burçlara değil "astroloji" gibi sahte bilimlerin hiç biri ile ilgilenmem, inanmam.
Burçları takip etmiyorum ama bir tek akrepten anlarım kıskanç kin oluyor birde yengeç alıngan oluyor sadece bu kişileri bilirim.
astrolojiye inanmıyorum. her burcun yorumu birbirine benzer ve geneli olumlu şekilde zaten
Terazi, İkizler bir tarafa ayrılsın diğerleri tamam gidebilirsiniz :D
Burcumun tüm özelliğini taşıyorum. Aşırı duygusalım sadece🙄
Pek değil ama yay burcuyum ve çoğu özellik beni tanımlıyor 🙈
Pek önemli değildir. Genelde özelliklerini de bilmem
Yeteri kadar bilirsen uzun uzun tanışmak için ayırdığın zamanı başka sohbet için kullanırsın
Kendi burcumu bile başkası söyledi o kadar ilgilenmem 😅
Çok önemli değil ama ikizler burcu olmak istemezdim 🤣🤣
Önemlidir. Karakteri %80 oranında belirler. Ayın konumuna göre dikkate alınmalıdır.
İş başvurusunda bile burçlara göre değerlendirilme yapılıyprmuş. Öğrendiğim günden beri doğum tarihimi sadece yıl olarak gösteriyorum
Kendi burcum önemli sadece
Hiç bir önemi yok
Önemli olmuyor..
Önemsiz şeyler ama bilgim var
Benim için önemi yoktur
Benim için bir önemi yok inanmayrum zaten
Burçlara inanmam, önemli değil
Pek inanmam bende
Hiçbir öneme sahip değil
Pek anlamam önemli değil
Benim içinde artık bir önemleri yok
Burçlara inanıyorum çok önemli benim için