Ve siz kendi kokunuzun güzelliğini sağlamak için neler kullanıyorsunuz?
Roll on
Roll on + deodorant
Roll on + deodorant + parfüm
Roll on + deodorant + parfüm+ her gün duş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ve siz kendi kokunuzun güzelliğini sağlamak için neler kullanıyorsunuz?
Temizliğime çok dikkat ederim. Roll on kullanmıyorum çünkü bir çok markayı denememe rağmen hüsran sonuçlar yaşadım pahalısı da orta segmenti de ucuzu da hep aynı sorunları yaşattı. Deodorant tercih ediyorum koltuk altı için hem leke bırakmıyor hem tere karşı çok daha etkili.
Her gün duş + koltuk altı deodorant + parfüm ve genel kişisel bakım.
Önem veriyorum pis kokuya tahammülüm yok. Sadece duş veya duş jelini yeterli bulmuyorum. Roll on, deodorant, vücut spreyi, parfüm, kokulu vücut losyonları hepsini düzenli kullanırım. Saçıma da aynı şekilde saçımın da mis gibi kokmasını isterim. Sevgilim yanıma gelince çiçek bahçesinde gibi hissediyorum diyor o yüzden. 😂
krem seklinde deodorant kullaniyorum
bir de çiçek kokulu bir parfumum var , yazin da vucut spreyi kullaniyorum
Hangi parfümü kullanıyorsun
Paco Rabanne Lady Million
Süper
Roll on vücut spreyi parfüm şeklinde kullanıyorum genelde
Cevap
6Cevap
Sadece parfüm, o da sürekli değil doğrusu. Ter bezlerim pek çalışmıyor diye hiç ihtiyaç duyamadım deodorant vs gibi şeylere. Duş jelinin kokusu bile parfüm gibi yapışıp kalınca başka bir şey kullanamıyorum.
İyy midem bulandi
:((
Yukardaki 4. Madde dışında da dikkat edilebilecek şeyler var.
Ama ben bu kadar dikkat editörken tabi ki karşımdaki de dikkat etsin bi zahmet
Koku kesinlikle çok önemli. Günlük hayatta deodorant yeterli geliyor. Özel günlerde roll on+ parfüme çeviriyorum
Ben hiçbirini kullanmıyorum. Aksine her zaman doğal bir kokum olduğunu söylerler. lavanta gibi adamım evelAllah😅
çok önemli, birine kokusu sayesinde aşık olabilirim ya da ondan iğrenebilirim
Farkında olmadan bilinsizce insanları birbirinden ayirmama yardımcı olan olay, önemli
Durust olmam.
Seçmek zor olsada fiyatları düzen li olması önemlidir?
Bu arada net koku çok önemli faktör. Hele ki partnerimin koku seçimi benim için çok önemli. Eğer güzel bir kokusu var ise fino gibi dolaşırım peşinde hahaha
Koku değil de temiz olmalı eli yüzü düzgün terbiyeli olmalı nerde susup nerde konuşacağını bilip terbiyeli olmalı
Bence insanlar arası farklılık gösteriyor
Hassasım bu konu da o yüzden çok önemli..
Koku konusunda hassasım
Her seyin baslangici.
Çok önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?