Gece uyumadan önce yastığına parfüm sıkıp koklayarak uyuyan manyak kimmiş, aaa benmişim.
Sizin için koku ne kadar önemli?
Sizin için koku ne kadar önemli?
Normalde önemli değil derdim. Eskiden kendi evim ve huzurum vardı ve ihtiyaç duymadım demek ki. Ama işin içine girince anlıyorsun. Bir dönem nasıldır bilinmez tütsüye sarmıştım, müthişti. Takıntı seviyesine pek getirilmemeli ama ev ve maddi imkanım olsa evde böyle şeyler kullanır ve bulundurabilirim. Banyolarda çubuk koku, uyurken tütsü, arada kokulu mum vesaire gibi. Yastığa koku sıkmak soru işareti ama aromatik yağ kaloriferin üstüne konabilir.
Cevap
8Cevap
Uyumadan önce lavanta sıkarsan uykun gelir mesela, benim vardı bitti bir daha almadım:p koku kimin kokusu olduğuna bağlı önemli olup olmadığı
Hayvanlar koklaşa koklaşa, insanlarda koklaşa koklaşa aslında. Koku herkes için önemli bence sjjsjs
Herkes benim kadar takmıyor bence kokuyu. Bak mesela sorudaki görüşlere, malum arkadaşın yorumu senin bu tezini çürütüyor afahshjd Ama güzel koku, güzel kokmak kadar harika bir sey yok, bence yani
Kokuya önem vermeyen midesizdir bence, ben takıyorum. Bu yüzden benzin kokusu dünyadaki en güzel koku sebebi ne bilmiyorum
Bana benzin deme. Küçükken babam hadi arabaya benzin dolduralım dediğinde daha benzinliğe giriş yapmadan kolumla burnunu kapatıyordum :D Bir süre nefessiz kalıyodum
Ya bilmiyorum ama garip bir şekilde benzin kokusu buruna hoş geliyor bende bir anormallik var sanırım djdjjd
Sende bir anormallik olduğunu sezmistim zaten agshdj
Doğru sezmişsin bende normal olduğumu düşünmüyorum bazen djdjjd
Bugün de Beck gibi saf olmadik cok sukur :D
Sen love quinn sin onu anladım zaten djdjsj
Bombalı saldırı diyince renk verdim tabi agshdj
Hıı saygıda kusur etmiyorum artık sana sjjsjsj😅
Her an arkadan enseye sert bir cisim yeme tehlikesi var afahgdh
😅😅
Pekte önemli değil.
Ama şu sıralar o seksi kokan unisex parfümü arıyorum
Ben yorganin içine osuruyorum sonra kafamı içeri sokup kokluyorum öyle uyuyorum. Pardon kokudan bayılıyorum ben uyuduğumu zannediyorum
Hem iğrendim hem güldüm *q
Günün 24 saati her kokudan tütsü yakıyorum ev aşure oldu, kokular karıştı ama hoşuma gidiyor. Şu an bile yaktım hem uyumama yardımcı oluyor.
en takintili oldugum sey olabilir
Bu ben
Yapay parfüm kokularından haz etmem
Koku hassasiyetin var mı onu söyle sen
Dostum sen mizojininin kitabını yazmışsın gerçekten
Bence bununla yüzleşebilirsin, aslansın gaplansın yaparsın
Bana yakaladığın her fırsatta bu sitede hemcinslerime nefret kusarak geçirmeyi yeğlersin gibi geldi
Nefret kustuğunu kabul edip nötr olduğunu iddia etmek. Anlıyorum.
Tüm gün mizojini yaptığını düşünürsek o 5 saniyeler saatlerini alıyor gibi
Nefret kusmak değil, realist bakış açısıyla düşük zekalı hemcinslerini aydınlatmak onun adı. Bir gün nefretime maruz kalmak istersen, bir yarım saatimi sana ayırayım da nefes aldığına lanet et
60 bin küsür görüşün içinde günde yalnızca 2 görüş düşük zekalı pembelileri haşlamaktan ibaret, 5 saniyeden fazlasını almaz
Çok değişik bir kafa yapısı gerçekten :D
Krala bak tehdit etmeyi de ihmal etmiyor.
Sana hayatta başarılar diliyorum kardeşim
Aşırı hassasım bu konuda
Çok önemli kokuya karşı aşırı hasasiyetim var
Parfüm kokusu mum kokusu önemli
ağır kokular midemi bulandırıyor benim ya
Çok önemli
Bazen önemli. ^^
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?