Aşk İlişkileri Aylar sonra takip isteği atan sevgilinize ne yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İçimde ona karşı büyük bir nefret var kendimi boşaltmak istiyorum ne yüzle takip attın diye siz olsanız ne yapardınız takip isteğini sildim ama içim rahat etmiyor sizce yeterli mi Aylar sonra takip isteği atan sevgilinize ne yaparsınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Hiçbir şey olmamış gibi hayatıma devam ederim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Takip isteğini siler misin peki ben sildim Yorumla Şeriffe +1 yıl Sen kimsinn Yorumla Şeriffe +1 yıl Çok pardon yanlış anladım silerdim tabii ki hatta engellerdim bir daha bana ulaşamaması için Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Haha klasik erkek elindekinin değerini zamanında bilememiş gelmiş eskilere bakıyor işte. Bence sil isteği geç. Konuşmaya değmez karaktersizlerle. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet sildim zaten ama içimdeki ateş dinmiyor her şeyi unutmuşken geri dönüp Bunu yapması.. Cevap sahibi +1 yıl Klasik erkek. boş ver hiçbiri 5 para etmez. Soran +1 yıl Gerçekten öyle sis💜🍒 Cevap sahibi +1 yıl 💯🌺🥰
haticegumuus Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl asla ofkeni icinde biriktirme konusup icini dokmek, disa vurmak rahatlatacaktir ilerde pisman olmazsin en azindan 0 0 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl eski sevgili mi? kabul ederim ettim de dkdkd 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ofkeyle kalkan zararla oturur. 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Red ederim 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Engellerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiçbir şey olmamış gibi hayatıma devam ederim
Takip isteğini siler misin peki ben sildim
Sen kimsinn
Çok pardon yanlış anladım silerdim tabii ki hatta engellerdim bir daha bana ulaşamaması için
Haha klasik erkek elindekinin değerini zamanında bilememiş gelmiş eskilere bakıyor işte. Bence sil isteği geç. Konuşmaya değmez karaktersizlerle.
Evet sildim zaten ama içimdeki ateş dinmiyor her şeyi unutmuşken geri dönüp Bunu yapması..
Klasik erkek. boş ver hiçbiri 5 para etmez.
Gerçekten öyle sis💜🍒
💯🌺🥰
asla ofkeni icinde biriktirme konusup icini dokmek, disa vurmak rahatlatacaktir ilerde pisman olmazsin en azindan
eski sevgili mi? kabul ederim ettim de dkdkd
Ofkeyle kalkan zararla oturur.
Engellerim
Red ederim
Engellerim
Engelledim