Böyle bir aşk görülmemiş dünyada ama İtalya da görülmüş. Ben İtalya'ya gidiyorum bb

Böyle bir aşk görülmemiş dünyada ama İtalya da görülmüş. Ben İtalya'ya gidiyorum bb

Evet imkansız maalesef. çünkü aşk diye bir şey yok çünkü. genelde para neredeyse aşk da orada oluyor ya da ne tesadüf ki yakışıklı ya da güzeller aşkı buluyor sadece. gerçekten kalp için seven birini bulmak günümüzde mümkün değil. çoğu kişi birbirini çıkar için ya da kriter için seviyor. tabi ki insanın kriteri olması gerekiyor ama önceliği dış güzelliğe yüklemek gerçek sevgi değildir.
6 bin yıl önce bir kadın ömründe belki de en fazla 500 erkek görebilirdi. Yusuf Has Hâcib bile Kutadgu Bilig'inde evlilik tavsiyesi verdiğinde bırak eline erkek eli değmemiş, ''Yüzüne bakılmamış kadın'' tabirini kullanmıştı.
Ancak şimdi ulaşım, teknoloji derken bir kişi ömründe milyonlarca karşı cins görüyor ve binlercesini tanıyor. Hâliyle herkes daha seçici oluyor.
Ben de sevgilimle sarmaş dolaş yatarken yanardağ patlaması olsa bizim o halimiz de binlerce yıl o şekilde kalırdı 😃 yeter ki gereksiz tipler bizi rahatsız etmesin. Soruya gelirsek 6 bin yıl olmasa da bir ömür boyu sevecek biri bulunur elbet o kadar da ucuzlasmadi dünya. Konu için de teşekkürler güzel bir bilgi olmuş 😇
Cevap
8Cevap
Bacakları bile sarmaş dolaş
Niye rahatsız ediyolarki?
Geri kapatsinlar üstlerini bunların ayıp valla.
Temas bağımlısı olabilirler
Bence adam komik bir şey anlatmış kadın da yarıla yarıla gülerken ölmüş 😃
Seni seviyorum demiştir ona gülmüş olabilir 😂
bunlar canlı mı gömülmüş? yoksa bu pozisyonda olmak?
Çok fazla aşktan ölmüşlerdir belki de
çok fazla aşktan ölünmez ki
Değil. Doğru kisi her zaman vardi ve yine vardir da
Sıkardı beni 6k yıl yan yana yatmak sürekli dip dibe hsjdkdsmms
Aga be şöyle bi aşk yaşayama dan gidicez
Öbür dünyada artık yaşarız
Zebanilerle mi knk kskzkdksm
Ruhsari düşün kanka 😂
İçim rahatladı sağol knk
İtalya dünyada değil mi 😋
Türkiye de değil ama
Senin kemiklerin de başaşağı olur profilin gibi 🤣