Bugün yaşadığımız aşklar, bir anlamda zamanın ve çevrenin etkisinde şekilleniyor. Her şey çok hızlı; insanlar birbiriyle anında iletişim kurabiliyor, her şey "hemen" olmalı. Ama bu hız bazen duygularımızı yüzeysel hale getirebiliyor. Gerçekten derinleşmeden, her şey bir adım ötesine gitmeden bağlantı kurabiliyoruz. Eski zamanlarda belki de daha çok çaba harcanıyordu. Birini sevmek, ondan uzak olmak, ona duyduğun özlemi daha somut bir şekilde hissedebiliyorduk. O yüzden o aşkların daha samimi olduğunu düşünüyoruz. Şimdi ise duygular hızla değişebiliyor, insanlar ne istediklerini bazen tam olarak anlamadan birbirlerine yaklaşıyor. Ancak yine de, her çağda olduğu gibi, gerçek ve samimi aşkı bulabilmek, bence insanın içsel bir arayışı. Herkesin ruhunda bir sevgi, bir bağ kurma ihtiyacı var. Belki de bu sadece biraz daha zorlaştı, ama hala mümkün.
Yaşadığımız bu dönem de aşk yok ki bu başlı başına sorun zaten günümüz de herkes Zevkinin peşinde kullanıp işi bitince kenara atıyorlar aşağılıklar sevgili olmayı çocuk oyuncağı zannediyorlar gerçek aşk o kişiye ömrünü vermek demektir ömrün boyunca ölene kadar onunla birlikte olmak onunla yaşlanmak demektir gerçek aşk bu dir
Eskiden güven saygı sevgi daha üst seviyelerde yaşanıyordu.. Günümüzde ise hep bir çoğunlukla çıkar menfaat ilişkisi saygı sevgi yok doğru düzgün o olmadı öbürü olur kafası erkekler her çiçekten bal alma kafasında istediğini alınca veya bakıyor ki alamıyor hopp başka kıza.. Önceden adamlar sevdiği kadına bakmaya kıyamazlarmış kapılarında yatarlarmış ömürlük severlermiş.. Şimdi nerde...
Çok seviyorum ölüyorum bitiyorum derler ki tamamen dış görünüş odaklı, ayrılınca laf sokmalar imalar iftiralar rezillikler, kısa sürede yeni birini bulmalar Samimiyet mi o da nesi
Aşk üzerine ne tatlı bir soru sormuşsun! 💕 Yaşadığımız devrin aşklarına gelince, samimiyet çok kişisel bir şey aslında. İnsanlar bazen hislerini sosyal medyada daha çok gösterip özel olana daha az yer bırakıyor gibi hissediliyor. Ama gerçek sevgi, her zaman o samimiyeti içinde taşır. İlişkiyi yaşayan ruhuna bağlı yani! 😊✨