Yillar sonra esler arasindaki aşk, yerini sevgiye, hatta arkadasliga mi bırakır?

Neredeyse 7 yil dolacak esimle evliyiz. Ben artik esimde bana karsi eski heyecaninin eski askinin olmadigini hissettim. Fark ettim. Bunu ona sordum, evet dedi. Ben artık dayanamıyorum dedi. Karşımda içli içli ağlayarak bana anlatti dedi dogumdan sonra 2 yil yanima yaklasmadin. Ben sana yanasmaya calistigimda simdi sirasi mi dedin durdun dedi, ev arkadasi miyiz kari koca miyiz belli degil dedi. Oglumuz su an 3 yasinda. Onunla ilgileniyorum ama esim benimle ilgilenmiyor şimdi. Cok yoruldum artik dedi. Napabilirim dedim ne istersin benden dedim hic bisey istemiyorum dedi. Simdi yillik aile ziyaretime İzmir'e gidiyorum biraz orada kalicam sonra doncem insallah. Esim kalabildigin kadar kal dedi, bana zaman ver dedi. Ben kurban bayramindan sonra donmek istiyorum, esim biraz daha kal dedi. Kactir ayrilmanin lafini ediyor. Oyle bisey olursa evi size birakcam oglanlarla yasarsiniz ben napiyim evi dedi, bi keresinde laf arasinda yok dedi bi daha tovbe dedi bizden biriyle olmam dedi yabanciyla olurum dedi. Geçenlerde komsunun bebegini sevdi sarisin mavi gozlu tatli bi kiz. Sonra dedi ki niyetim bozulacak al al dedi komsu kizina. Saskin saskin baktim ona. Nasil yani dedim. Ama senden cikmaz iste dedi. Esim benden sıkılmış mı? Ne anladiysaniz yoruma bekliyorum. Yatakta bi sorun yok bu arada. Gayet iyiyiz, tatmin ediyoruz vs. Yardiminiza ihtiyacim var 😢 su an yoldayim otobuste, İzmir'e gidiyoruz cocuklarla. Esim İstanbul'da kaldi.
Yillar sonra esler arasindaki aşk, yerini sevgiye, hatta arkadasliga mi bırakır?