O sıra isim vardı reels videosu atmış 10 dakika sonra donuyum diye açtım mesajı ne reels kalmış nede profili engellemiş tekrardan , 1 buçuk senelik eski sevgilim 6 aydır ayrıyız
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O zaman sizde engelleyin onu
Engelleyemem hesabı çıkmıyor önce o beni engellediği için , bir daha iletişime geçer mi sizce yoksa topu bana mı attı şu an?
Baktı senden cevap gelmeyince pişman olmuştur tekrar engellemiştir
Bir daha iletişime geçer mi peki
Sen iletisime gec eger seviyorsan bana mesaj atmışsın noldu de
Yapamam canım engellemiş her yerden açık kapı bırakmamış ki :(
Ilerleyn günlerde yine yazar kafanı karistirmasina izin verme sensiz de mutluyum hissine yansıt ona
Ezik hissetmiş kendini engellemiş
Evet sanırsam öyle oldu , peki bir daha iletişime geçer mi sizce benimle yoksa ipleri bana mı bıraktı
Eski ilişkiler ileriye dönük evlilik getirmez. Ciddi bir şey istiyorsan bununla olmaz zaten. Dünya kimsenin etrafında dönmüyor bak keyfine memlekette erkek mi yok. Ne kafana takıyorsun.
Evlilik ilişkisi düşünmek için henüz gencim 20 yaşındayım daha , tanıdığın insandan kopmak zor be abim onunla da konuştuk öncesinde zarar veriyoruz birbirimize dedik , sonra oda özlemiş herhalde mesaj attı ben bakmayinca engelledi , tekrardan yazmasını isterdim açıkçası
Kısır döngü içerisinde dönüp durursunuz. Varsa okulun işin onlara kafa yor bu şekilde ancak tek bir kişiye bağlı olarak yaşarsın.
Tekrardan iletişime geçer mi sizce? Bir kişiye bağlı yaşamak değilde alışmıştım 1 buçuk sene az bir zaman değil üzülüyor insan haliyle çok şey paylaştık çok güzel zamanlarimiz oldu hayaller kurduk , yani uzun lafın kısası bu şekilde tuhaf bir hal aldım mesajı geri çekip engellenince
Fake hesap aç sen geç iletişime knka bu kadar ne kafa yoruyorsun 😃
Dün kuzenim yazdı , geri takip yapmış kuzenime 10 dakika sonra çıkmis takipten , eğer merak etse yazmaz miydi ki 😅
Belkide dikkat çekmek için yapmıştır
Ondan öncesinde benim bir olayım vardı konuştuk konuyu kapatmıştık , 2 gün sonra reels attı işte ilginç
Bu konuşmayo ilişkiniz hakkında mı yapmıştınız bence hala onun aklındasın
Evet canim anlaşmalı bir şekilde birbirimize zarar veriyoruz demiştik , 2 gün sonra da “ kötü olursan seni üzerlerse bana gel” diye reels attı sonra sildi ve tekrardan engel , yediremedi herhalde gururuna ama o sıra gerçekten isim vardı :(
Bencede yediremediği için yapmıştır sende bi karşılık beklemiştir
O zaman birdaha konuşmamız olmaz sanırsam bittik yani tamamen , ama yazmasını isterdim tekrardan üzücü bir durum ama zarar veriyoruz hakkında hayırlısı olsun içimden sevmeye devam ederim oda aynı şekilde..
Bi süre sonra kaldırır engeli ama yazar mı bilemem
Bence kaldirmaz gururu kırıldı bir kere
Utandı
Evet sanırsam öyle oldu , peki bir daha iletişime geçer mi sizce benimle yoksa ipleri bana mı bıraktı