2 yıla yakın bir ilişkimiz vardı evliliğe gidecekti. Kendisi mesajda kavga ederken tartışmayı kazanmak için aşağılıyor ben de ağlayıp küfür ediyorum ama hep barışıyoruz. Son 1 aydır ayrılmayı hep dile getirdim erkekliğine de laf ettim devam ettik en sonunda eteğimi kıskandı koruyamıyor musun dedim ve ayrıldı ve bana ve s.. git dedi. Ulaşmaya çalıştıkça kötü davranıyor, ayrıldığımız güne kadar hayatımın merkezindeydin ama kavga şeklinden bıktım o gün sevgim bitti aklıma bile gelmiyosun bak çok mutluyum sokakta güzel bulduğum insanlar oluyor ama kimseyle olmak istemiyorum diyor. alkolü sigarası kız ortamı olmayan düzgün birisi ama mekanlara gidiyormuş öyle diyor. Sorun küfürse psikoloğa gidiyorum dedim sen değişmezsin değişsen de istemiyorum seni dedi.
"Sevmiyorsan arkadaş kalalım lisede aşık olmadığın insanlarla olmuşsun arkadaş da kalmışsın" dedim. "Seninle arkadaş kalamam sen farklısın" dedi. birbirimizin ilk aşkıyız 22 yaşındayız , Mühendis ve mezun olma zamanı geldi gelecek kaygıları var tecili bozup 12 ay askere gidicem dedi. Erkekler bu nasıl bir psikoloji açıklayabilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer