Seni artık sevmiyorum istemiyorum diyen erkek?

Erkek arkadaşlarım bu sorum özellikle de size. Sevgilimle 2 yıllık ilk 1 yılı tamamen uzak mesafe toplamda da 3 4 kez buluşabildigimiz bir ilişkimiz vardı. 10-12 saatlik uzak şehirlerde okuyoruz. Hayatında ailesine karşı okuluyla ilgili çok büyük yalanları sıkıntıları var. Yaşlarımız 20 ve 23. 2 yıldır her türlü kavga da oldu sorun da oldu aramızda ama çok yalama olmuştu ilişkimiz her kavgada ayrılıyordu benim iknalarimla geri dönüyordu. Dün sabahın köründe barişali daha 1 hafta olmuşken tekrar bir önceki gün görüldü atmama kızıp (çünkü kendisi wpye girip cevap vermemişti ben de konuşma bittiği için görüldü attım normalde çıkartma atardım neyse) benden ayrıldı. Seni artık istemiyorum seni uzun zamandır istemiyorum içimde sana karşı herhangi bir duygu yok nefret bile etmiyorum vs vs. En son buluşmamiz 2 buçuk ay önce olmuştu. Bir kez o bana sonra ben ona en son yine o bana gelmisti. Ve öyle rüya gibiydi ki yine her şey bir aradayken dunyanin en mutlu iki insanıyız. Dün bana bunları söyledi ben de ilk defa tamam dedim. Normalde kavga ederdik engellerdi her yerden ben de hem ailesini arardım (ailesi beni çok fazla seviyor ve istiyor) hem smsten asla rahat vermezdim. İlk defa bir gün boyunca dayandım ne aradim kimseyi ne de ona yazdım. Ve o da ilk defa hiçbir yerden engellemedi ama instada arkadaşlıktan çıkardı. Bütün şifrelerini değişti fakat ben bu sabaha kadar degistirmemistim. Dün gece gördüm ki hesabıma girmiş akşam saatlerinde. Sonra sabah tam şifremi degisecektim birden instagramdan bana ismimle seslendi ben de efendim dedim nasılsın dedi iyiyim teşekkür ederim sen dedim ben de iyi dedi anladım dedim mesajımı beğendi ve konuşma bitti. Amaç ne arkadaşlar? Dün sabah daha ben yoruldum ne bir ilişki ne de seni istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum gurursuz musun git artık vs diyen adam 1 gün sonra neden gelip böyle yazar? Hayatında büyük sıkıntıları var biliyorum ama hep yanında oldum maddi manevi bu zamana kadar bana Dün gelmiş diyor ki ne benim sana ne senin bana faydan var.
Seni artık sevmiyorum istemiyorum diyen erkek?