Erkek arkadaşlarım bu sorum özellikle de size. Sevgilimle 2 yıllık ilk 1 yılı tamamen uzak mesafe toplamda da 3 4 kez buluşabildigimiz bir ilişkimiz vardı. 10-12 saatlik uzak şehirlerde okuyoruz. Hayatında ailesine karşı okuluyla ilgili çok büyük yalanları sıkıntıları var. Yaşlarımız 20 ve 23. 2 yıldır her türlü kavga da oldu sorun da oldu aramızda ama çok yalama olmuştu ilişkimiz her kavgada ayrılıyordu benim iknalarimla geri dönüyordu. Dün sabahın köründe barişali daha 1 hafta olmuşken tekrar bir önceki gün görüldü atmama kızıp (çünkü kendisi wpye girip cevap vermemişti ben de konuşma bittiği için görüldü attım normalde çıkartma atardım neyse) benden ayrıldı. Seni artık istemiyorum seni uzun zamandır istemiyorum içimde sana karşı herhangi bir duygu yok nefret bile etmiyorum vs vs. En son buluşmamiz 2 buçuk ay önce olmuştu. Bir kez o bana sonra ben ona en son yine o bana gelmisti. Ve öyle rüya gibiydi ki yine her şey bir aradayken dunyanin en mutlu iki insanıyız. Dün bana bunları söyledi ben de ilk defa tamam dedim. Normalde kavga ederdik engellerdi her yerden ben de hem ailesini arardım (ailesi beni çok fazla seviyor ve istiyor) hem smsten asla rahat vermezdim. İlk defa bir gün boyunca dayandım ne aradim kimseyi ne de ona yazdım. Ve o da ilk defa hiçbir yerden engellemedi ama instada arkadaşlıktan çıkardı. Bütün şifrelerini değişti fakat ben bu sabaha kadar degistirmemistim. Dün gece gördüm ki hesabıma girmiş akşam saatlerinde. Sonra sabah tam şifremi degisecektim birden instagramdan bana ismimle seslendi ben de efendim dedim nasılsın dedi iyiyim teşekkür ederim sen dedim ben de iyi dedi anladım dedim mesajımı beğendi ve konuşma bitti. Amaç ne arkadaşlar? Dün sabah daha ben yoruldum ne bir ilişki ne de seni istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum gurursuz musun git artık vs diyen adam 1 gün sonra neden gelip böyle yazar? Hayatında büyük sıkıntıları var biliyorum ama hep yanında oldum maddi manevi bu zamana kadar bana Dün gelmiş diyor ki ne benim sana ne senin bana faydan var.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bunun gtü kalkmış bi erkeğe bu kadar bağlandığını göstermiceksin umursamaz ol ne bk yerse yesin
Evet önceleri çok utangaç çok ozguvensiz bir insandı hele kendini bana hiç yakistirmazdi hem statü hem fiziksel olarak. Peki şu an amacı ne sence ben bunu anlamak istiyorum biraz yoksa kendimi suçluyorum yani dün benden ayrılıp bana yazma etme diyip kendisi gelip bugün nasılsın yazması?
kaybetme korkusu yaşıyor olabilir eski ilginden eser kalmasın
bunun gibi tipler zaten çok ona ihtiyacın yok
Böyle bir adam için Orhun Kitabesi soru yazmışsın. Değer mi?
Ama kendimi sorgulamaya başladım artık ben aşkımdan ölürken bu yaptıkları ne amacı ne bunları neden bana reva görüyor yanımdayken dokunmaya kiyamiyorum
Hayatım adam seni sevmiyor belli ki. Sen bu kadar değersiz misin? Sal bırak gitsin erkek mi yok?
Çok sorguladım bunu 2 yıl boyunca rol yapmış olabilir mi onca para harcadı onca yol çekti yanima gelmek için yaninda da kolayca ulaşabilecegi kızlar var. Ve sevmiyorsa madem neden bugün gelip yazıyor lütfen beni aydınlatın ya kafayı yiyeceğim
Ve aramızda bazı şeyler geçtiği için de sevmemin haricinde kendimi ona mecbur da hissediyorum sanirim..
Saçma sapan konuşma ya mecbur hissediyormuş. Adam olsaydı da sana insan gibi davransaydı o zaman. 2 yıl sevmiş, bitmiş demek ki sevgisi. İnsanlar değişir. Ezilip büzülme hayat devam ediyor ya.
Sanırım benimle sert konuşman iyi geldi🥲 ama aramızda bazı şeyler geçti derken cinsel anlamda diyorum ve bu benim için çok önemliydi o zaman yapmasaydın diye kizacaksin belki ama çok güvendirdi ayrı olduğumuz halde bir gün şehrime gelip yurdun önünde 2 saat dil döktü guvendirmek inandırmak için cinsel anlamda ilkim oldu yani yine de ona bağlı hissetmemem mi gerekiyor? Ve dediğim gibi neden bunları yapıp bugün gelip nasılsın yazıyor sence?
Sil sil sil hemen çıkar hayatından. Parazit midir nedir nefret ederim böyle erkeklerden. Sana kendini çiçek gibi hissettirmeyen her şeyden uzak dur.
Anneannesiyle dedesiyle bile tanistirmisti düşün dedesiyle bilezik muhabbeti falan yapıyordu en başından itibaren evlilik düşünüyordu ailesi hala daha bizim çevrede çok kız var ama biz seni isteriz falan diyorlar
ben ce libidosu artınca yazıyor libidisou düşünce canı geri sıkılıyor aranızda birşeyler geçtimi peki
Adam sevmiyor bıkmış ayrıl artık bu ne
Tamam işte dün ayrıldı ben de ilk defa tamam dedim ilk defa peşini bıraktım bugün gelip nasılsın yazıyor daha 1 gün olmuş bunu soruyorum?
Kullanıyor seni kafasına göre hareket ediyor
Aranızda biseyler oldumu peki
Evet. Fakat sorduğum şu istemiyorum diyip ayrılıp 1 gün sonra nasılsın yazma sebebi?
Amacı cinsellik olabilir
Seninle sevişmek istiyor yine seni yedekte tutuyor
Bunu ben de düşündüm fakat imkansız. Bulunduğu çevrede kullanabileceği bu işe fazlasıyla meraklı olan kız var zaten istese onları kullanır bana onca para harcayıp yol çekeceğine. Sadece hayatında çok büyük yalanlar var ve 1 ay sonra ailesi hepsini öğrenecek bunalımda mi diye düşünüyorum.
Uzak mesafe ilişkisi mi sizinki
İlk 1 yıl hiç yüz yüze gelmedik. Bir online oyunda tanıştık. Sonra ikimiz de okuduğumuz şehirlere geçince 3 kez falan yanıma gelebildi. Parasız olduğu dönemlerde bile ben özledim diye ağlayınca bir yolunu bulup geliyordu. Aramızda olan şeyler de ben istemesem asla yapmazdı ben de istedim diye oldu. Evet ilkim o.
şu an okuyormusunuz
2. Buluşmada 2 3 kere toplamda. şu an okuyoruz onun son senesi ailesi mezun olacak sanıyor ama olmayacak aslinda ve ailesi besyo okuyor sanarken aslinda bankacılık okuyor ve bu sırrını tek bana söyleyebildi. Aynı zamanda kyk borcu olacak ve ne meslek ne iş yok askerlik de bekliyor daha. En son mayısın sonuna doğru yanıma gelecekti gelemedi maddi durumu kötü zaten 20 gün falan bir işte çalıştı yanıma gelmek için sonra parayı katlamak için daha rahat edelim diye iddia oynamış kaybetmiş agkaya ağlaya anlattı özürler falan diledi elindeki para da gidince gelemedi yanıma ben üzülünce de mahcup hissetti bilmiyorum dün de ben ne bir ilişki ne de seni istemiyorum diyip ayrıldı. İlk defa ona ulaşmaya çalışmadım bugün de gelip nasılsın yazdı iyiyim sen dedim ben de iyi dedi anladım dedim mesajımı beğendi daha da yazmadı amaç ne anlamiyorum
Ya sen iyi misin benim sorduğum şeyle senin sorduğun şeylerin ne alakası var sapık mısın?
Analiz ediyorum ilişkinizi ondan sordum alakalı olduğu için sormadım zaten
Bence sana geri dönecek
Birkaç arkadaşımla daha konuştum herkes böyle diyor peki neden eminsiniz döneceğine? Ve madem donecekse suanki ayrılma derdi ne? Ya da en azından ben mi adım atmalıyım yoksa hala sessizce beklemeli miyim
İliskinizi analiz etmek istiyorum önce ona göre yorum yapmak istiyorum net bişey söylemek için
Cevap