Hayatımda beni isteyen tek kızdı, ikimizinde hataları oldu ve sonuç ayrıldık ondan sonra karşıma çıkan hiç bir kızı sevemedim. Sizce ona yazmam artık çok mu geç?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Atı alan Üsküdarı geçti. Şimdi çoktan başka asklara koşmuştur. Hatta sahiplidir.
Aldığım bilgiye göre benden sonra sevgilisi olmamış
İlla görünürde sevgili yapması gerekmiyor. Belki de seni unutmak için, başka mavililere öncelik vermiştir.
Bende başka kızlara şans verdim ama naptıysam bir türlü olmadı her zaman o aklıma geldi, ara sıra uykumada giriyordu
Kara sevdaya tutulmuşsun acil şifalar 🤣
Yaptıklarından değil yapmadıklarından pişman olur insan. Bence cesur ol. En fazla olumsuz bir mesaj alırsın korkma.
Haklısında 4 yıl geçmiş artık unutmamış mıdır beni
Yazmadan bilemezsin
Öylede 4 yıl çok uzun bir süre değil mi hic bu kadar sene sonra barışan oldu mu olduysa bile eskisi gibi ola bilir mi😞
Ben 9 cu sınıfta birini sevmiştim 6 ay konuştuk gitti o 5 yıl acısını çektim bekledim. Sonra 1 sene öncede biriyle tanıştım 1 ay konuştum ilk ilişkimden sonra ilk defa kelebek hissim oldu buda bitirdi bununda acısını hala çekiyorum. Barışmıştık ama aynı nedenden dolayı gene bitti. Bazen olmayınca olmuyo. Ama denemek gerek.
5 yıl sonra mı barıştınız
Gelseydi affederdim ama gelmedi
Barışan çiftler eskisi gibi ola biliyorlar mı sence
Herkes aynı değil
bende 5 yıldır birini seviyorum ama cesaret edip yazamadım o kadar kolay olmuyo maleseff
Haklısın. Bilsem bir şeyler olucak yine de cesaret edip yazmam bide yıllar sonra barışsak bile eskisi gibi olur mu hiç
sanmıyorum olucagini biz cokkez karşılaştık ama birbirimizin yüzüne bile bakamadık
Vay be benim için bunu yazacak erkek var mı sanmiyorum ya ne yaptık erkeklere de değer gormedik anlamıyorum.
Bazen sevgi yetersiz oluyor ondan olmasın ve ya karşı tarafın kiymet bilmemesinden😊
Hem yazsam ne olacak biten bitmiş artık😞
Kıymet bilecek olanları yok hep güçsüz korkak köstebek tipler bukuyor sinsi kadinsi tipler
Yazınca gurur meselesi oluyor ya sevmiyorsa dalga da geçip duygularını da kullanabilir ego kötü bir şey ya
Sana bir şey söyleyeyim ister inan ister inanma, her bir erkeğin kalbinde sadece 1 tane kız olur ve bütün aşkı onla yaşar sonra gelenler sadece misafirdir😊
Yazmak kötü seviyorsan bile bu sefer o gurur yapa bilir, yazmamakda belirsizlik yapıyor bu yüzden karar vermek zor
Benim de vardı geçmişini bilmiyorum ama eski sevgilisi kazakistanliydi potansiyelimiz yüksek olmasına rağmen onla yaşadığı travmaya bakarak bahane bulup kaçtı hiç sevmedi beni bunu hissediyordum yazık üzülüyorum o kadar ortak şeye birde utanmadan arkadaş kalalim dedi bayramını seyranini kutluyordu storylerime yazıyordu yazma dedim hiç ugrasmadan tekefonumu sildi kimseyi tmrahstsiz etmek istemem dedi gülme emojisiyle gitti
Acı gerçek oda onun sevdiği ama tatlı gerçekse o kızda onu kullanacak. Ben kazakları bilirim😊
Ben orasını bilmem o da beni kullanmaya kalktı ama pas vermedim yüzüne de söyledim ilişki için de de bitirelim dedim devam etti kendi bilir ordan burdan tanımadığı kızları takip ediyor işte zavallı ne diyeyim kafa gitmiş
Sorun hicbirsey olmamış gibi devam etmesi birde söylediği kanlı bıçaklı olmadığımız için yazıyordum sana
Senden sonra 50 kişiyle olmuştur bile :D
Bildiğim kadarıyla yeni biri çıkmamış hayatında
Hiç öyle olduğunu sanmıyorum bence yazama haa sana söylediğime bakma sendeki olay bende de var 1 yıl olacak yazcak cesareti bulamadım :D :D
Ne zaman ayrıldınız ona bağlı geç olması
Ha 4 yıl demissin yani epey gecmis artık be kanka
Yazmam artık anlamsız mı
Hem de cok anlamsız yani ne kadar sürmüstü
1 sene sürmüştü. Bana çok aşıkdı ama sonra ayrıldık
Niye ayrıldınız ki madem seviyodun çabalasaydın keske cok gec artık
Çabaladım oda çabaladı ama ortak bir karara varamadık ozamanlar bide oda bende tam olgun değildik kız 18 ben 19 yaşımdaydım