Eski sevgilimi hala seviyorum?

Merhaba 2.5 yıllık ilişkim vardı çok aşırı kıskanç biriydim ve kısıtlıyordum Bir çok defa ayrıldık hepsinde de ben ayrıldım evimin önüne geliyordu eğer benle konuşmazsan bağırırım falan diyordu arkadaş larımdan bana ulaşmaya çalışıyordu hep annemi arıyordu beni soruyordu sabah evimin önüne geliyordu benle konuşmak için böyle şeyler yapıyordu
Ve ben hep kızardım böyle yaptığı için ve bir daha olmıcak diyip söz verirdi hep bende o yüzden barışıyordum
Yazın köye gitmişti ve dudağı kurumuş ısırılmış gibiydi bende dedimki beni aldatıyor musun dedim şakasına öylesine ve olay ciddiye bindirdi o yüzden ayrıldı haklı olarak. 1 hafta geçtikçen sonra yine konuşmaya başladık sonra heryerden engelledi ablasına yazdım ablası falan istemiyor falan dedi ondan sonra 1 ay sonra doğum günüydü cebimde para yoktu babam aşırı cimri bir insan boş şeylere para vermeyi sevmez arkadaşlarım dan para toparlayıp 1 kitap kolye ve bilezik vb şeyler aldım kendisine veremedim için ne yapacağımı bilemedim ablasına yazamayın diye bir şey düşünüyordum bulamadım öbürkü gün ablasına yazdım dediki neden önceden falan söylemedin artık geçti falan dedi veremedim bi süre yine ablasına yazdım yenden şansımı denemek için ablası bana sapık falan dedi şikayet etcem diyip tehdit etti
Bende arkadaşların dan ulaşmaya çalıştım oda olmadı yine kötü bir tepki aldım
1 yıl geçtikten sonra yine doğum onun doğum günüydü bir arkadaşı tarafından ulaşmaya çaliştim hediyeler falan aldım ne kayberim dedim şansımı denemek istedim ve sevgilisi olmuş ve sevgilisi de akrabaları benle sevgili iken teyzesi oğluna istemişti benle sevgili olduğu için kızın annesi sevgili var öyle bir şey olmaz dedi bir birini seviyor demişti
Onla sevgili olmuş öğrene bildiğim kadarıyla ben Yinede arkadaş olarak hediye vereyim dedim ve aşırı bir kin küsmüş ulaştığım kişiye böyle bir şey yaşadım yaklaşık 2 yıldır falan ayrıyız
Ve hala seviyorum unutamıyorum rüyama giriyor bir yapıyorum aklıma geliyor rastgele bir şarkı duyuyorum aklıma geliyor alkol içerim aklıma gelir
Ne yapmalıyım
Eski sevgilimi hala seviyorum?