Eski sevgilimi hala seviyorum?

Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar, yıllardır insanların görüşlerini merak ettiğim bir derdim var, arkadaşlar ben eski sevgilimden 4 yıl önce ayrıldım fakat hala onu seviyorum, buna rağmen yapmış olduğum bir hata içimi kurcalıyor, ben ondan ayrıldıktan sonraki 1. yılımın sonlarına doğru ayrıldığım eski sevgilimin kuzeni ile bir iki hafta konuştum, hatta aramızda sadece elini tutma ve öpüşme gibi bi yakınlaşma da oldu, işin kötüsü yakın kuzeniydi, sevgilimden ayrıldıktan sonra bana çok yazıyordu, ben eski sevgilimin benden ayrılmasıyla yalnızlık ve erkek olarak duygularıma yenik düştüm ve dediğim gibi bir iki hafta konuştuk ve o yakınlaşma geçti aramızda sonrasında hem o yanlış yaptık konuşmayla felan dedi ben de eski sevgilimin kuzeni ile yürümez zaten baştan bitirelim deyip bitirmiştik aradan üç yıl geçmesine rağmen ben bu durumdan çok pişmanım arkadaşlar ben eski sevgilimi hala seviyorum ilerde eski sevgilimle tekrar olmamız konusunda onun kuzeniyle yaşadığımız şey sizce engel midir? Öğrenseydi sonsuza dek beni reddeder miydi? Ben bu hatayı yaptığımda 18 yaşımdaydım ergendim açıkçası,3 yıl oldu şuanki kafamla yapmak istemezdim sizce ilerde eski sevgilim bunu örense sonsuza dek olacağı varsa da onla olmak konusunda beni reddeder mi? Cidden çok pişmanım☹️😞
Eski sevgilimi hala seviyorum?