Erkek arkadaşım tarafından çokça eleştiriye maruz kalıyorum işte bazen çok kafamda kurduğum için deli olduğumu söylüyor bunu bende kabul ediyorum ama o söylediği zaman çok sinirleniyorum bazen hep siyah giyiyor oluşumu bazen kilomu eleştiriyor kilom normal bu ara belki üç dört kilo vermem lazım o kadar. Seviyor mu diye soruyorum seviyor bütün aptalliklarima göz yumuyor saçma bı konu yüzünden kavga ettiğimizde bana iki saat laf anlatıyor bak canım boyle boyle diyerek güvenim sonsuz bana bu zamana kadar yalan soyleyebildigine şahit olmadım en ufak şeyde gelir kendisi söyler işin aslını ne bileyim seviyor ama ben sürekli kendimi sevilmiyor her an benden vagzececekmis gibi hissediyorum. Kendimi sevilmeye layık görmüyorum beni bı gün arayamasa beni sevmediği için aramadı diye dünyayı başına dar ediyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sorun hem sende hem onda onun seni eleştirmesine izin verme kim olursa olsun kimsenin seni alta çekmesine izin verme. Bazı konulara duygusal değil mantıkla yaklaş. Ayrıca kimse vazgecilmez değildir seni seviyor sevmiyor diye takma kafana anı yaşa eğer bir gün bırakırsa senide bu onun kaybı olsun senin değil…
Bence bu sevmekle alakalı bı durum değil takıntı yapıyorum üç yıllık bı ilişkimiz var sevdiğine eminim çok rahat bı ilişkimiz olduğu için birbirimize soyleyebiliyoruz rahatsız olduğumuz her şeyi ama ben her şey çok güzel giderken bı anda beni sevmiyor diye deliriyorum oysaki o da çok seviyor ama ben böyle yaptıkça çocuğu kendimden sogutuyorum ve buna engel olamıyorum
Takıntılısın yani. Emin ol ki bende benzerini yaşadım ve benimki sadece sevgili olduğum kişilere değil cevremdeki kişileri bile benden uzaklaştırıyordu bazen rahat olmak lazm akışına bırak aklındaki soruları sil umursama takma hadi ordan et emin ol ileride keşke bunları kafamda kuracağıma o anı yaşasaydım yana bunu şunu yapsaydım diyeceksin o yüzden kafamdaki sorulara kendin cevap ver…
şu an 22 yaşındayım sekizinci sinifta bı erkek arkadaşım olmuştu erkek arkadaş dediysem çocuğuz işte bulusmaz konuşmadık sadece yazisirdik ona da böyle davranırdim neden yazmiyorsun derdim sürekli darlardim en son beni hiç sevmediğini öğrendim biriyle mesajlarını gördüm ilk defa birini seviyordum küçücük çocuk evlenicez sanıyordum o yastayken böyle bı şok geçirdim aynısı olacak diye korkuyorum
Bunlar olabilir ama korkularla yaşayamazsın sen bu sefer bu yaşanmasın diye çabalarsın ve bu yüzden kaybedersin cidden rahatla sadece bırak akışına herşeyi emin ol seni sevecek daha cok kişi bulursun. Bunu sevgilinden ayrıl diye demiyorum ama o günün gelmesinden korkuyorsun ve sanki hayatın sonuymuş ve başkası seni sevmiyecekmiş gibi düşünüyorsun bunu yapma o çocukla hayatını yaşa yaşayabildiğin kadar gittiği yere kadar gider zorlamanın anlamı olmaz bi yerden sonra sen kendin önce korkularınla yüzleş bunlara hazırlıklı ol ama her gününü bunla yaşama o zaman yaşamanın anlamı kalmaz
O da benim onu sevmedigimi sevsem sevgimi gosterecegimi ama benim sürekli takıntı yaptığımı söylüyor kendimi anlayamiyorum çok yordum onu da uzak mesafe ilişkisi bı iki haftaya kavusuyoruz yazın beraberiz ama aşırı yıprandım aramıyor sormuyor ilgisiz geliyor ihtiyacım oluyor yanımda olmuyor sevmedigini düşünüyorum isim var diyor bahane hep diyorum olmuyor yani benim terapiye gitmem şart galiba salamiyorum araması gerekiyorsa arayacak yani aramazsa başka bişey var diyorum
Terapi emin ol bi işe yaramaz. Tek yapman gereken şu aramıyorsa aramasın hadi ordan et naparsa yapsın cidden sevmeyeceksede sevmesin kendine fazlada yüklenme tüm sorun sende gibi düşünme bu kadar bağlanma ona
Onu seviyorum beni sevsin sürekli sevgi yumağı gibi olalım istiyorum her sabah içimi ısıtsın her akşam güzel güzel konuşup uyuyalm istiyorum güzel bı aşk yasaylim tek istediğim bu iken sürekli dırdırcı birine dönüşüyorum dediklerinde haklısın ama maalesef uygulamak o kadar kolay değil :(
Söylediğin şeyleri herkes istiyor ancak bu isteğinle olmaması lazm onun içinden gelmesi gerekiyor bu konuda biraz güçlü olmaya çalış emin ol ki pişman olmayacaksın
Denicem :(
Bunu üzgün bi biçimde yapma cidden bu seni mutlu edecek bu sana çok şey katar
açıkça konuş bence sevgilinle. sana nasıl hissettirdiğini anlat. bir daha yaparsa daha ciddi bir konuşma yaparsın. hoş değil yani yaptığı
Anlatıyorum değersiz hissediyorum diyorum beni suçlu buluyor çok üstüne gittiğimi söylüyor bazen ufacık şeyleri buyutebiliyorum bu duygu yüzünden çok yıpranmış hissediyorum
bence kimse kendini değersiz hissettiği yerde bulunmamalı. siyah giyinmen ve kilon sadece seni ilgilendirir. eğer sen siyah giyinmeyi seviyorsan ve kilondan rahatsız olmuyorsan o iş bitmistir zaten. kimsenin kırıcı yorum yapmaya hakkı yoktur
Orası öyle zaten ama bunları söylediği için bı iliskiyi bitiremem ki bitirmek de istemem düşünsene üç yıllık birliktelik hiç bı kizla tek kelime konustugunu duymamışim en ufak yalanını yakalamamisim uzak mesafeyiz şu an yan yanayken her gün koşa kosa gelir uzaktayken ayda bir buluşuruz bı şekilde sürekli sevdiğini de söylüyor kötü ortamı yok hesaplarını verir telefonu hiç sakınmaz yani aslinda iyi bı sevgili diyebilirim ama bahsettigim huyu beni sürekli eleştirmesi çok kırıyor sağlıklı bı ilişki yaşadığımızı düşünürdüm önceden ama gittikçe toksiklesmeye başlıyor bitirmek istemiyorum onunla mutlu olmak istiyorum
Kendini neden sevmiyosun
Bilmiyorum nedenini çok güzel bı bölüm okuyorum sporcuyum güzelim ama ozguvenim yok kendimi sevmiyorum birinn beni çok sevdigine de inanmıyorum üç yıl oldu sürekli gelgitlerimle uğraşıyor çocuk