AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yazmıyorsa sende yazma her gün yazıyorsa hayırdır bir sorun mu var de
her gün yazsa keske, ben yazıyordum ama dedim artık o yazsın niye hep ben, ondan caba görmek istedim
Ozaman seni pek umursamadığı için olabilir sende yazma akışına bırak bakalım değerini gör
böyle canım çok yanıyor önceden sorardı gün içinde kaç kez, ben hâlâ aynıyım ama o böyle. bana diyor ki uzun uzun yazmak gerekiyor, önceden yazardık dedim, Simdi dışarı çıkıyorum arkadaslarla oluyorum hepsi bahane bence insan yazmak isterse her fırsatta yazar, hic olmadı eve dönünce yazar.
Sevgilin 1 gun neden yazmıyor sacma değil mi
bence çok sacma ben onu merak ediyorum düşünüyorum demek ki o düşünmüyor
Benimde sevgilim var 7 24 konusuyoruz 3 saat yazmazsa kavga cikariyorum
Daha once hayatima senin sevgilin gibi biri girdi. Bu erkekleri bilirim. Konustugu biri daha var. Aci gerçek. Sen sil numarasını. Cikar instagramdan. Oyle sevgililik olmaz. Cok istiyorsa yazar eder acikca deeki: biz sevgiliyiz ama konuşmuyoruz. Sence bu yaptığın doğru mu? Surekli ben yazıyorum ben yazmasam yazmıyorsun. Bu şekilde ilişkiye devam edemem. Hoscakal... bunu deki kaybetme korkusu olsun gururuna yediremesin
bence olması gereken gün icinde iletisimi koparmamak ama bize bak, benim de arkadaşım var bana diyordu biz hep konusuruz hem de goruntulu olur hem de mesaj olur diye bana bak kendimi degersiz hissetmekte hakliyim bence, sevgilisiyim ben sıradan biri değilim hep ben mi yazacağım o da cabalasin istedim ama yoruldum artık icim sıkıntılı hissediyor o yazmayınca
ben bunu dedim hatta 1 ay icinde 3 kez yaptim bu konusmayi son defasinda yuzune de söyledim dedim ki son kez soyluyorum bir daha acmayacagim bunun konusunu bana diyor ben ilgisiz miyim yaziyorum ya o ara 3 gun arkadaslari ile tatile gitti sadece ogle vakti gunaydin yaziyordu hic napiyosun demiyordu bunu dile getirdim bana diyor ki gunaydin mesaji attim ya diye bir de yuzyuze gelince cok iyi ama mesajda hep bu sorun var onceden boyle degildi
Tamam vazgec erkek cok. Yorulma uzme sen silince daha çok gelcek. Ama biri var hayatinda
Buraya yazıyorum
peki neden yuzyuze gelince cok iyi de mesajlarda böyle?
Yizyuze bulustugu tek insan sen değilsin çünkü. Yakin arkadaşımın eski. sevgilisi gibi senin sevgilin... yizyuze cok iyiydi ama kizi aldatıyorum. Mesaj yazmiyordu vs. . Kullanmak için. Yuzyuze takılmak için
cok canım sıkılıyor o yazmayınca mal gibi bekliyorum
Beklemiceksin. Sen daha değerlisin cepte değilsin. Yazmazsa yazmasin. Sil heryerden. Egosu düşecek. Yazarsn gelmez zaten. ve önünde bakman lazjm
O kadar süre yazmayan adam zaten yazmasın ex olur
dün 15.00 gibi yazdı son kez bir de dedi ki yine haberlesiriz sonra da yazmadı hep ben mi yazayım ya?
Yazma işte demekki değer vermiyor istemiyor sende yazma
yüzyüze gelince cok iyi ama mesaj meselesi son zamanlarda hep sıkıntı baslarda böyle değildi
Bence her şey açık ama anlamak istemiyorsun sanki
neden böyle peki? yüzyüze bulusunca cok iyiyken neden mesaj konusunda böyle?
Sallamiyor seni. Başkasına gidiyordur o mesajlar
Sorun varmiydi aranızda?
hayır yüzyüze buluştuk 3 gün önce çok iyiydik, dün öğle vakti yazdı napıyosun diye biraz sohbet ettik saat 15.00 gibiydi o saatten bu saate kadar bir daha yazmadı buna sinir oluyorum daha önce dedim dile getirdim önceden daha çok sohbet ederdik diye ne yapayım uzun uzun yazayım mı dedi önceden yazıyordun dedim Simdi arkadaslarla çıkıyorum dışarı falan dedi orada mal gibi hissettim demek ki ben kim bilir kaçıncı plandayım o gün onun yüzüne de söyledim bir daha bu konuyu acmayacagim son kez soyluyorum diye
Yazma bence. 1-2 gün bekle
ay aklıma ne geldi, bundan yaklaşık 1,5 ay önce yine aynı şey oldu ben de bekledim yazsın diye 2 hafta boyunca yazmadı. sonra ortak arkadaşımızla aynı ortamda denk geldik ancak o gün konustu. bana diyor ki benim canım sıkkındı sen yanımda olmadın yazasım gelmedi. defalarca sordum o dönem neyin var neden konusmuyorsun dedim bana verdiği cevaplar "yok bişey. konusuyoruz ya, ne yapayım şarkı mı söyleyeyim" diyordu. ben de terslendiğimi hissediyordum defalarca sordum yok bir sey diyor daha ne yapabilirdim
Yazma, sakın
iste ben düşünüyorum merak ediyorum acaba napıyor diye demek onun umrunda değilim insan neden bir günaydın bile yazmaz ki 3 gündür ben atıyordum ilk günaydın mesajını bugün o yazsın dedim yok
Başka sevgilide bul sıkılıyorsan yazma ama kimseye