Merhaba her birinizin fikri çok değerli lütfen ciddiye alıp cevaplayın çünkü bu benim önemli bir karar vermemde etkili olacak?

Merhaba biri var ve herkes onun bana uygun olmadığını söylüyor bunu düşünmelerindeki sebepte bana karşı hislerin açıklamaması kendisi tanışmak istedi ve biz 2 ay konuştuk buna rağmen ne arkadaş olarak ne de duygusal anlamda bir şey söylemedi ama benim ona kahve sözüm vardı sürekli bunu ima etti ama o sıra ben kabul etmedim konuşmayalım da uzun bir zaman oldu kısa bir süre önce de muhabbet ettik ve yine kahve konusu açıldı ama bu ikinci konuşmamız benim sayemde oldu ben bir şey için mesaj attık o şekilde konuştuk ve biz aynı iş yerindeydik şu an ikimizde işten ayrıldık. Benim içinde şöyle bir şey var onunla konuştuğum zaman içimde bir huzursuzluk oluyor ama konuşmayı da çok istiyorum yazmadığı zaman da çok üzülüyorum şu an konuşmuyoruz ama insanların sürekli o senin için yanlış insan demesi beni çok düşündürüyor çok huzursuzum ama o kahveyi de içmek istiyorum onunla hemde çok ama sonrası için kendimden korkuyorum ya bu sefer açılırda bir şeyler söylerse ben ne yaparım çok tuhaf bir şey hem çok istiyorum buluşmak hemde böyle bir şey der diye de çok korkuyorum bir de şundan çok korkuyorum ya bu durum hoşuma giderse ve ona bağlanırsam sizce ne yapmalıyım

Merhaba her birinizin fikri çok değerli lütfen ciddiye alıp cevaplayın çünkü bu benim önemli bir karar vermemde etkili olacak?