Ben öğretmenim konuştuğum kişi kaportacı. Onunla olursam yaşam şartlarımız iyi olmayacak, ne yapmalıyım?

24 yaşındayım Dört aydır biriyle konuşuyoruz bana ilgili henüz görüşemedik ben başka sehirdeydim ama ikimiz aynı şehirde oturuyoruz deprem de yaşadık birbirimize bağlandık o benden hoşlandığını söyledi ben de ona çok alıştım. Ama ben öğretmenim o ise oto kaportaci anneme dediğimde kızdı. Ben de arama mesafe koydum bizi bitirme konuşalım dedi sürekli fakat daha konuşursak daha da baglanirdik. Başka bir iş yapması için de aylarca söyledim ama benim elimden gelen bu demekten başka da bsey yapmadı bilmiyorum isteyen bı şekilde başka bsey yapmanın yolunu bulmaz miydi? Benim ailem de bu durumda istemeyecektir yaşam sartlarim da onunla olursam iyi olmayacak tayinim çıkarsa benle gelemeyecek en basitinden ama onu da çok özlüyorum sizce ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sizden fikir bekliyorm ve rica ediyorum ya düzgün yorumlar yapar mısınız
Ben öğretmenim konuştuğum kişi kaportacı. Onunla olursam yaşam şartlarımız iyi olmayacak, ne yapmalıyım?