AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Kocanı kıskandır süslen, bakım yap, dışarı çık doğa yürüyüşü yap her gün kendine olan yap o kadar meşgul ol ki kocan seninle dışarı çıkmak için rezervasyon yapsın sjdnjskskskjdnsnsn
kocani dinle biraz temizlige ara ver cik gez dolad arkadaslarinla sonra aksam kocan gelince de beni yemege cikar sinra zaten artik size kalmis yemegin hakkini ver canlandir ruhunu ;)
ev kadınları evde iş yapa yapa ister istemez asosyalleşiyor diye düşünüyorum bu yüzden seni düşünüyor yani
Erkekler kendilerine bakmıyorlar kadınlara laf soyluyorlar
Ajajahaj iç sesim
Sosyal olmani istiyor seni dusunuyor iste ne guzel nerde yasiyosunn
İstanbul beykoz
Bence senin de gezmeni istiyor. Gününü ben yokken değerlendir arkadaşlarınla falan gez diyor işte. Bunda kötü bir şey yok kardo.
Ruhun ölmüş yanlış bir cümle ama seni düşünmüş kendine de zaman ayır hayat sadece eşinden evden yemekten ibare değil sende varsın kendine değer ver
bence çok iyi bi davranış sergilemiş seni düşünmüş evde sıkılma git gez demiş ne güzel işte çıkıp gezsene
İki ihtimal var ya sıkıldığını düşünüp eğlenmen için bunu söylüyordur ya da eve kız atacaktır
Eve nasıl kız atsın benim üst katında görümcem oturuyor alt katında kayınvalidem oturuyor ya bilmediğimiz şeyler hakkında yorum yapıyorsunuz o zaten hep işte yoğun bir işi var
Bu ayrıntıyı versen böyle bir şey söyleyemezdim ki zaten heralde gezmem için söylemiştir sıkılma diye
Seni bosanirsin be mi bosaniyim aldatiliyosun resmen
Kocam beni aldatmıyor hanımefendi iftira atmanıza gerek yok bunu nereden çıkarabiliyorsun ya
Sen buna aldatmiyo diyosan aldatsa kim bilir ne olucak saf mısın nesin sende ya
Eve başka birini getirmek için seni evden çıkartmsya çalışıyor olabilir
Benim kocam böyle birisi değil benim altta kaynanam oturuyor üste görümcem oturuyor ne eve birini atması siz nasıl zannediyorsunuz
Tercih meselesi aslında ama evden çıkınca hayat dolu bir insan olmuyor nasıl mutluysan öyle devam etmelisin
Sanırım eşiniz aktif bir insan ve en doğal hakkı eşi ile dışarda vakit geçirmek. Eşinize ayak uydurmalısınız tabi dengeyi birlikte kurarak
Sıkıldığını fazla dillendiriyorsan ya da çok ilgi gösteriyorsan ilgisizlikten normal bence kötü bişey değil senin için söylüyor
Canim ben aldatiyo diye yorumladim ĞAJDJAJDJAJCMAMVÖSŞFŞAŞE
Aldatmak ile ne alakası var açıklasana
Tam tersine bende evde kalamam evimin her karışımı biliyorum kalıpta napıcam
Güzel şeyleri bir insan ancak bu kadar yanlış kelimelerle ifade eder
Yani icinde heyecan enerji hicbirsey kalmamış diyor
Doğru diyor adam senin iyiliğini düşünüyor gez dolaş kötü bişey değil ki daha enerjik olursun
Asosyal bulmasına gerek yok adam ne güzel söylemiş işte.
Seni Asosyal olmasa bu soruyu sormaz bu soruyu burada sorman bile Saçma
Senin de gezip tozmanı istiyor evde kalıp kendini yıptma demeye çalışıyo bence
Kotu niyetli dememiş bence iyi söylemiş haklı gez dolap hayatını yasa
Parayıda veriyo gez bence illa arkadaşlarınla olacak diye bişey yok mu tekte gezilebilir
Eve kari atacak gitme bi yere onun ruhu şahlanmiş seninki yasiyor
Haklı adam aslında, bunu cinsiyetine bağlamayacağım. İnsan olarak ruhun ölmüş eğer dediği gibiysen.
Düşünmüş işte seni, haklı da..
Canım isterse gezerim düşünmesine gerek yok
Evet. Asosyal buluyor. Kezban buluyor
Kezban bulduğunu sanmıyorum. Üniversite mezunuyum. Yabancı dillerim var. Almanya'da doğdum haftada 4 kitap bitiren kendimi iyi ifade eden bilgili bir kadınım.
sosyalleşsen de başka şey der :D
Yok yani çok fazla abartmadığım sürece bir şey demez
az abart sen de :D
Git gez erkeklerle takil belki mutlu olur😜
Eşim bırak erkekle takılmayı bana yolda bir adam baksa döven birisi. ! Siz herkesi kendiniz gibi cshil sanmayın
Cahillikle ne alakasi var saçmalamış ondan böyle dedim evde vakit geciren kadin bulmus bunaliyo
Saçmalamakla ne alakası var benim için üzülmüş olabilir sonuçta ev 4 duvar biraz hava almama biraz gezmeme mutlu olmamı istiyor olabilir ne var bunda kız arkadaşlarınla gez dedi ne var bunda yani
Taksin koluna seni gezdirsin hava alın bunu git gez diyerek degil beraber gidelim hayatim demesi gerekir
Adam gece gündüz çalışıyor nasıl beni gezdirsin pazar günleri tek dinlenme günü o gün beni sahile kahvaltıya da götürür bir şeyler de alır ama her gün Adam çalışıyor köpek gibi ırak Allah aşkına sen herhalde kadınını eve kapatacak pisliklerdensin İnşallah evlenmezsin
Eve kapatsaydim alsın gezdirsin demezdim ne ben tek gezerim nede evlendigim kişi anca beraber kanca beraber yoğun calisiyorsa senin evde olman normal zaten sen bundan şikayetçi degilsin sonucta
Yani ben istesem çıkarım kimseye sormam ama eşim bir tavsiye vermiş olabilir ne demek ben tek gezemem eşim tek gezemem Yani sana anlatamadığı ya da ne bileyim kadın kadına konuşması gereken senin anlamadığın mevzuları konuşmak için dışarıda bir arkadaşıyla kahve içemez mi yani kız kıza takılmak çok başka bir şeydir senin de başka onunla başkadır bu şekilde kısıtlayacaksan zaten hiç evlenme
Arkadaşınla gorusebilirsin de git gez demesi sacma tabiki kiz kiza konusmak istedigin seyler olabilir olayı saptirmasak benim demek istediklerimi anlamiyorsun
Tamam o zaman git gez buna demek istiyor git gez Yani farklı yerler gör ne var bunda akşama kadar gez gece yarısı gel demiyor Ben gelmeden evde oluyor eşim zaten 6.30'da geliyor eve
Gezmek sacma geliyo alışverişe git arkadasina git onunla gez ama tek gezmek saçma ters merak ederim
Neresi ters ya ne saçmalıyorsun ya karın mesela atıyorum Galata kulesi'nin önüne gidip bir kafede çay içemez mi gezmekten kastımızı bu ne bileyim Üsküdar'a da gidip kız kulesi'nin karşısında bir yemek yiyemezsin ne saçmalıyorsun gerçekten sus ya tek demiyor zaten farkındaysan kız arkadaşların da diyor kıvırma şimdi
Tek gezemez bir sürü erkek takılır ortalik Suriye li dolu arkadasinla gitsin merak etmem ama tek olmaz alisverise tek gidebilir o ayrı
Zaten mal anlatır gibi anlattım ama tek gezen yok zaten arkadaşlarımla gezmemi söyledi hasta falan mısın sen 30 kere söyledim ya sen git bir pazartesi pazartesi bir iş bul kendine mal mal millete konuşuyorsun
Ya sohbet ediyoruz niye kiziyorsun ki hakaret etmeye bayiliyorsun valla😃 da neyse cok alingan degilim tamm anladim zaten tek gitme arkadasinla gez cay iç kahve her neyse kocandan cok ben merak edicem nerdeyse seni 😜
Seni düşündüğü için demiş olabilir
Öyleyse itici geliyorsun belki
İlişkimiz Monotonlaştı demiş
Evli değilim ama bende anca evdeyim
Kendine zaman ayır bencd
Gez dolaş kız keyfine bak daha nee 😂
Haklı bence dişari çık gez birazda olsa
Sana zarf atıyor dikkat et
Dışarı çıkartsın işte, gitmezmisin götürse?
Bencede çık temiz hava al
Kahve içelim mi
Haklı çık elbet sosyal hayatın olsun
Cınsellıkte yenilikler ıstıyordur
Oda dışarı çıkmak istiyordur belkı iş ev iş ev mi yapıyor
Öyle kocaya can kurban
İllede bi kılçık bulacaksınız yaaa
Kadin kismi kendini disari saklamali
Senin biraz hava almanı istemiş
Arkadaşın falan yok mu hep evdemisin
Senin kendine vakit ayırmanı istiyor:)
Evet onu fark ettim. Kendi kaçındı artık gezmekten yemekte yapmam temizlikte kfwşdm
Birlikte gezin eglenin
O çalışıyor
Canim her gun calisiyor degil ya
Pazar günü hariç her gün çalışıyor Pazar günü de zaten kahvaltıya gidiyoruz dışarıda sahile sonra biraz yürüyüş yapıyoruz geliyoruz Eve olay bu
Ama yani esin senin surekli evde oturmandan rahatsiz dimi
Sürekli evde oturmamdan rahatsız değil kendisi evde olmadığı için benim canımı sıkıldığını düşünüyor bir çocuğum da olmadığı için henüz 2 o yüzdendir
Cocugunuz var mi
Yok
Arkadas ortamin yok mu peki
Var
Peki onlar ile bulussan veya annenlere gitsen
çık dedirtme onu
Artık eski senliğin yok demek istemiş
sende oda içi geçmiş karpuzsun de
Doğru tahmin":))
Bende şu devirde sizin gibi kadınlar zor bulunur
Kendine vakit ayirmani istemis
Kocana sorman lazım