Kahvaltım bu benim diyetteyim kocam ölüceksin yapma diyor ne yapmalıyım

Kahvaltım bu benim diyetteyim kocam ölüceksin yapma diyor ne yapmalıyım
Bu sağlıklı beslenme veya diyet değil yalnız. Ben yıllardır ekmeği kestim ekmek yerine arada galeta Ben de yiyorum fakat sadece galeta değil tabiki😂 Sabah kahvaltisiysa yumurta zeytin peynir salatalık domates bal reçel vs hepsi olacak. Aksam yemeğinde ise genelde sebze yemekleri arada et yemekleri yoğurdu meyvesi vs ara öğün olarak da sağlıklı atistirmaliklar var patiswiss markası veya da meyve muz kayisi şeftali karpuz vb
Ben sağlıklı beslendiğimi söylemedim ki sadece diyet yaptığımı söyledim sağlıklı bir diyet yaptığımı da söylemedim bayrama kadar hızlıca kilo vermek istiyorum sağlıklı sağlıksız umrumda değil
Bu şekilde veremezsin. Diyetisyene git.
Fazla kilom yok. 170 boyunda 61 kiloyudum 55 e düşmek istiyorum. Bu şekilde 1 buçuk kilo verdim 2 günde ve şu an 59,5 kilom. Vericem
Verdiğin gibi bunu kestigin an hoop geri fazlasını alicaksin. Bu sürdürülebilir bir şey değil. Aklın varda kullan araştır biraz a q
İstemiyorum ya ben böyle vermek istiyorum bayrama kadar. Sonra geri alırsam alırım boyuma göre zaten ideal kilom 61 bayrama kadar versem yeter sonrası umrumda değil
Cevap
2Cevap
Hızlı verilen kilo , daha hızlı geri alınır, böyle bir diyet çok yanlış,
Umrumda değil
Hayır. Bu iyi
Protein, vitamin mineral ihtiyacını karşılamaz bunlar
Akşam tavuk yiyorum
Bu ne be😊
Çok mu jdlskd
Ara öğünde bunu yesem doymam ki😅
Ben doydum midem küçülmüş sanırım
Başka çarem yok yaz geliyor o güzel eteklere , taytlara , giysilere mayoya girmek için buna ihtiyacım var
Ben de giyiyorum çok güzel oluyor elhamdülillah ama evde işte😅
Niye evde tesettürlüsün sanırım 😌 olsun w evde de güzel oluyordur
Koca yokken olmuyor 🤣
Evlen yok mu sevgilin hoşlandığın
Daha evlenecek yaşa yeni geldim sevgilim yok flörtüm vardı adam çıkmadı napıyım
Çıkar çıkar küçüksün daha okulunu bitirince çıkar kuzum
İnşallah da zengin çıkması lazım o da biraz zor
Niye zengin arıyorsun ki sevdiğim biri olsun yani mesela benim eşim mühendis ama ben onu zengin aradığım için bulmadım tamamen tesadüf oldu
Zengini severim ben
Umarım onlar da seni sever 😀😀😀
İnşallah 😌 gerçi benden iyisini bulamazlar ki tabi beni severler
Seni evde bulmaları imkansız ama biliyorsun değil mi biraz sosyal olman gerekiyor tatlım 🥲
Sosyal olsan da kapalıyken herkes bakmıyor ki maalesef onların Allah cezasını versin
Nasıl bakmıyor ya yaşadığın yerle alakalıdır bizim burada kapalı da açıkta hiç değişmiyor yani mesela ben açığım evliyim ablam kapalı o da evli Ablam bana eşi birde cio
He kapalıların öyle zengin kocası olabiliyor geçen otobüste bir kadın da dedi iki kızım var büyüğü kapalı kızım iş adamıyla evli dedi 😁
Siz İstanbul’da mısınız
Evet. İstanbul kadıköydeyiz sen
Ankara😄
Abi tam çomar yeri nasıl kapalı istemiyorlar anlamadım
Dışlıyorlar mı
Çomar derken? Çomar chplilerde çok fazla asıl at gözlüğüyle bakan bunun insanın Allah ile olan bağıyla bir ilgisi yok. Ankara'da semtine göre değişir dışlama ve ben Antalya’da okuyorum ben de onları sevmiyorum onlar da kapalıları tabi
Sakin olur musun evet Ankara 'da genellikle çomarlar var CHP'li AK partili demeden söylüyorum. Genel olarak insanlar hep birbirlerini dışlıyorlar o öyle yerlerde bu benim fikrim
Ben direkmen siyasete bunu çekmene gerek yok Ben siyasi bir şey söylemedim çünkü bana göre siyasi partileri tutan insanların birbirlerinden farkı yok bir insanın ne parçayı tuttuğu önemli değil karakteri önemli bana göre benim için kapalı açıkta fark etmiyor herkes olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum
Ben de insanların sadece samimiyetine bakarım. Antalya’da okudum ve Ankara insanlarının saygılı olduklarını gördüm
Sana iyi bana kötü denk geldi demekkğ
İstanbul’a da geçen hafta gitim avcılar ve Üsküdar’daki insanlar çok sinirli Antalya’dakiler de sinirliydi hep dedim Ankara insanı saygılıymış gerçekten iyilikleri detoks kötülükleri de
*iyilikleri de yok
İstanbul'da her türlü bok var. İstanbul çok yönlü. Her kesimden insan var yani. sen İzmitin insanlarını gör. Benim kocam mersinli ordaki insanlarda çok iyiler ama hep içerler mesala. Ben İzmirliyim bizde herkes çok sevecendir
.
Kimsenin içkisi beni ilgilendirmez yeter ki ahlaklı olsun
Ben sevmiyorum içenleri benim fikrim. Dozunda içmiyorlar. Kaçırıyorlar kocam Allah'tan öyle değil. Cumaya bile gidiyor çok nadir içer yılda bir falan
Ama yaşlandığında erkekler bi meşgale arıyor benim babamınki çeneye vurdu keşke o kadar pis pis konuşacağına alkol içseydi ha sigara tiryakisi ama kesmiyor adamı
Baban hakkında böyle konuşman çok yanlış
İstersen bana yaz uzadı yorum
Eşim buradan kimseyle özelden konuşmamı istemiyor erkek çıkar diye kusura bakma aramız bozulur görürse
tamam ben Instagram fake de verebilirdim kız olduğumu zaten uzun uzun konuşmamdan anlamışsındır erkekler net konuşur
Ben erkek olduğunu düşünmüyorum ama eşim inanmıyor. Instagram'da çok kızar şifrem onda var
😂😂vah garibim sensiz kalacak diye korkuyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?