Sizce kocamin kardesi niye boyle yapiyor korkuyorum?

aslinda o kisi kocam degil yani biz kagit uzerinde evlilik yaptik birbirimizden uzagiz yani ama herkes bizi evli zannediyo surekli bana ismimle sesleniyo koca ayni evdeyiz biz bebek evlatlik aldikk aslinda o bebek benim degil kimse anlamasin diye 9 ay ni yerde kaldik bebek dogana kadar sonra mecbur byraya geldik mecburr onunla kari koca rolu yapmak zorundaydim ben bunlari hakketmemistim hersey babamyuzundenama gece kocam polis gidince surekli bakiyo kizimla ilgileniyo ben kizima gercekten cok baglandim kendi evladimmis gibi kocamin kardesi onunla ilgileniyo surekli mesela ben banyo yapiyorum kizimla banyodan ciktigimda bakti baktis seyinin kalktigini farkettim cok korktum sen ver kizina bana sen ustunu giyin dedi gece ben bebegimle yatiyom bazen emziriyorum yani gece ben duyuyorum sesini gece geliyo koklayip saclarimi opuyo kizim aglamisti bir kere kizimla konusuyo anneni cokk seviyorum diyo ama annen napti gitti beni of bilmiyorum olsun diyo ben seni ve anneni cokk seviyorum diyo gece kizim agladinda kucagina aliyo yatagin kosesine gecip uyutuyo kizim ona cok duskun napicam bilmiyorum bir kere kizimi gece emdirirken geldi korkudan gozumu acamadim ben yatarak emziriyorum kizim zaten emiyo ama hicbisey yapmadi sadece izledi gitsin bir an once istedim gogsumu kapatti kolumu tuttu hirilti gibi ses geldi odanjn balkonuna cikip hava alip tekrar geldi bana napiyosun boyle senden vazgecemiyorum dedi surekli kizimla ilgileniyo
Güncellemeler
+1 yıl
off arkadaslar ben cokk zor durummdayimm ne yapcagim bilmiyorumm bu kocamin kardesi bana takti gordugu yerde sıkıstiriyo beni
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar hersey babaminn yuzunden zaten anliyomusunuzz sirf onun erkek kardesi bana takintilik yapti diye ben abisiyle yalandan evlilikk yapmak zorunda kaldimm kardesindenn korkuyorum onun abisiyle babam anlastilar kardesi duruldu bana hic karismadi ama hersey simdi sapa sarmaya basladi korkuyorumm siz basiniza gelse anlardiniz ayrica kizim sadece meme emmeyi seviyo sut gelmiyo yanii
Sizce kocamin kardesi niye boyle yapiyor korkuyorum?