Eski ilişkilerinizi sürekli gündeme getirip huzursuzluk çıkaran biriyle bir arada olmaya devam edebilir miydiniz?

Eski ilişkilerinizi sürekli gündeme getirip huzursuzluk çıkaran biriyle bir arada olmaya devam edebilir miydiniz?

Ben öyle bir adamdım gençken. Çok cahildim ve ufacık aklım olsa yapmazdım. O zaman kız arkadaşım benle olmaya devim etti. Çok üzülürüm hala. Bence beni terk etmeliydi. Kendini benim ahmakça psikolojik şiddetime maruz bırakmamalıydı. Çok sevmiştik birbirimizi. Yine de terk etmeliydi.
Hayır tabi ki de geçmişime takıntılı bir sevgilim olmazdı zaten. çünkü anlaşamazdık hiç bir şekilde ben sadece şu an için mutlu olan birini isterdim yani beni geçmişim için yargılamayacak birisi
Geçmişin neyine takıldığına bağlı olarak değişir. Bir erkeğin ya da kadının geçmişe takılması eğer doğru olmayan bir şeyin icra edilmesindense doğrudur.
Ben geçmişimi anlatmam. eğer yeni sevgilim olrsa geçmişimde ki sevgililerimi anlatmam. cinsellik değil bu arada saçma olaylarım (peşimi bırakmaması tehtid edilmem falan) ama eğer sevgilim olursa ona geçmişimi anlatmam. gün gelir kavgada yüzüme vurur
Cevap
11Cevap
En nefret ettiğim şey geçmişteki konuların sürekli ısıtılması. Geçti gitti. Ya o dönem kabul etmiyeceksin ettiysen unutup yola devam edeceksin
Hayır insanı çok yorar
Narkoz heyy
Kıskanılmak güzel ama sürekli sorun çıkaranla olmaz, olamaz. Seni yıpratır hayattan soğutur
Valla etmeye çalıştım da olmadı. Yoruyor ve yıpratıyor.
Devam edilmez ya, durup durup sen böyleydin şimdi de böyle misin gibi irdeler durur.
O geçmişimde yaşamaya devam etsin ben onu arkamda bırakıp geleceğe bakarım
Çok zor takıntılı sevmek gerek bunu yapabilmek için
hayır etmezdim ben geçmişte bırakmışsam başkası açmasın
Yok ya mümkün olmaz
Geçmişe takılı olan geçmişte kalsın bi zahmet
Bunu sürekli dillendiriyorsa kalmazdım
Bunun için canım olmam lazım
Hayır tabi anında bırakırım öyle birini
Geçmiş geleceğine yansayacak şekildeyse olmaz
Zor ama geçmişim temizdir
Ona karşı hislerime bağlı
Yok tabiki