Benim gecmisimdede illaki bu mevzular geçti fakat öyle istemeler adı borç olmalar falan olmadı..(niyetinden eminsem) -para mevzusu oluyorsa benim fikrimce o ilişki biraz sıkıntılı olacaktır..
Geri isterim sonuçta o para benim param ha ben borç alırsam yine ona geri öderim sevgili olmak onun benim paramı benim de onun parasını vermemeye sebep değil alman usulü herkes kendi cebinden yesin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sevgilime borç vermem. Eğer durumum iyi ise, para veririm. Geri istemem yani tabiki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
geri istemem hayır
Ben kimseden bir sey isteyemem ya aklımda da kalka ama diyemem. Burdan arkadaşlarıma akrabalarima sesleniyorum benden borç alırsanız geri verin
Benim gecmisimdede illaki bu mevzular geçti fakat öyle istemeler adı borç olmalar falan olmadı..(niyetinden eminsem) -para mevzusu oluyorsa benim fikrimce o ilişki biraz sıkıntılı olacaktır..
Borc zaten geri ödemeli demek. Ama sevgililer arasında borç olmamalı ya vermeyeceksin ya da verip istemeyeceksin
Sevgilinize borç vermeyin kesinlikle benim gibi bir hataya düşmeyin daha sonra çıkmaza sokacaktır bu sizi kendimi dolandırılıyor gibi hissediyorum
Birbirinize ihtiyaç olduğu zamanlar sen ona 5 o sana 10 verir bunun hesabının yapılmaması gerekir normali bu
Ne 300 ler verdik 😁sormadık sormam da ya erkek adam bi kıza bakamıyorsa yarın öbür gün karısı olduğunda nasıl bakacak
Egerki devamli borc istemeleri ve birseyleri odettirme cabasinda ise art niyetli oldugunu dusunup flortumu bitiririrm
Adı üstünde borç olarak alındıysa verildiyse iade edilmeli 300 TL için hiç ezilmeye gerek yok
Asla borcu geri istemem 300ne ya değeri yok ki niye ister insan
Hayır istemem zaten sevgilime borç da vermezdim
İyi yapmış isteyerek. İstemeden geri ödemen gerekirdi zaten.
Vericeğim para borç olmaz. Direk veririm, geride almam.
Evet istenebilir bir miktar ama düzenli işim varsa lafı bile olmaz.
Adı borç olan her şeyin iadesi gerekir. Bağış ise geri istenmez.
300 tl çok değil, istemem. Ama tabi ilişkimin ciddiyetine bağlı.
Eğer borç istediyseniz geri ödemeyi de bilmelisiniz.
Borç diye aldıysan verecen, borç erkek dünyasında böyle bir şeydir.
300 lira para mı ki diye düşünürüm ama sürekli isterse kapının önüne koyarjm
Sevgiliye borç veren evlenince de borç olarak görür. Üzücü
Hamburger parası la neyini isticem 30 bin olsa bakarız sjsjsvsj
Sevgili ya da degil gercekten ihtiyaci varsa dile getirmem verdigimi aldigimi
Geri isterim sonuçta o para benim param ha ben borç alırsam yine ona geri öderim sevgili olmak onun benim paramı benim de onun parasını vermemeye sebep değil alman usulü herkes kendi cebinden yesin
Sevgilime borç vermem. Eğer durumum iyi ise, para veririm. Geri istemem yani tabiki.
Sevgilimle aramızda paranın lafı bile olmaz, aile gibiyiz, birbirimize verdiğimiz parayı geri istemeyiz
300 TL bu zamanda harçlık gibi. Sanki inada binmiş ya da ayrılmayı düşünüyor da param kalmasın der gibi olmuş.
Hayır 3 bin verdim geri verdi almadim daha nicesi
Köpeği olsun 300 lira aşkitomun (yanımda şu an sjkjhgdkjlsadgf)
Hayır istemezdim tabii ki
Borç alırsa neden olmasın gururunu kırmamak lazım
Yani borç yigidin kamcisidir
Hayır istemem 300 liranın önemi yok
İstemem hibe olsun sevdiğim beye ızkckfls
Eğer o malum işi de yapıyorsak hayır
Amma ayıp şey 5 bin bile tekrar istemem
Geri verirse almam ama beklerim vericek mi diye
Ne 300u daha fazlasını verdik ilişki bitti geride istemedim sadakam olsun köpeğe
Borç isteyen geri de ödemeli
Sözü bile edilmez.
Istenmez 300 hiç bir şey
Yani çok ihtiyacı yoksa geri istenmez küçük bir miktar ayıp yani
O parayı yokmuş gibi yaparım
İhtiyacım var ise isterim
istemem küçük bir miktar
İstemem neden işteyim mı benim olan onundur
ben istemem sevgilimse.
o nasıl bir sevgili çok şaşırdım.
İstemem.
İsterim