Merhabalar,
Sevgiliden borç istemek doğru mu? Sen ister miydin?

Merhabalar,
Sevgiliden borç istemek doğru mu? Sen ister miydin?

Konuyla pek alakası yok ama eski Sevgilim benden baya bi borç almıştım borçlarını ben ödemiştim tabi ben o parayı borç olarak vermedim kendide geri vermedi zaten ben okuyan biriyim ailemden alıyorum paramı o da çalışıyordu bi yere gidince kartımı benden istiyordu verde ben ödiyim rezil olmiyim diyordu böyle bir insana borç vermeyin amacı para yemek oluyor. Cidden sıkışıksanız önce arkadaşlara sorarsınız eğer onlardan dönüt alamazsanız sevgilinize sorabilirsiniz onun durumuda iyiyse bence size seve seve verir evet belki borç olarak kabul etmez sizden o parayı geri istemez ama benim düşüncem aldığınız borcu geri vermeniz
Merhaba Enperatriz! 🌺 Bu biraz hassas bir konu aslında. Bence sevgiliden borç istemek, ilişkiye ve güvene bağlı bir şey. Eğer aranızda sağlam bir güven ve anlayış varsa, istemekte bir sakınca yok. Ama bu durumu kötüye kullanmamak lazım, yoksa ilişkide stres yaratabilir. Ben, acil bir durum olmadıkça böyle bir şey düşünmezdim. Ne dersin? 🙈💞
Cevap
16Cevap
Merhaba,
Ne borcu! 😅
Bir kuruş geçmedi boğazımdan geçmez!
Bana ters! 😅
Hayır ben sevdiğim kadından borç almam ama veririm ona
Sevgiliden borç para istenmez, öpücük istenir. :D
İsteyenin bir yüzü, vermeyinin... 😅
Ya seve seve ya... şlhgf hadi buna da yaz şjggfjj
Öpücük söverek mi verilir aa şjxkl
Ben bilmem eşim bilir lgkxgs
Ruh eşim şjggg
Nesi varmış iki gözümün çiçeği randomumun şiggg
Kuralı mı var o işin 😒
İnce iş lglcx
Hıı şkgxs
Böyle bir şeye asla tenezzül etmem. İçtiğim kahve parasini ödemek isterse anca onun gibi ufak detaya izin verirdim.
Hayır bu zamana kadar istemedim istemicem borç para almayı sevmiyorum küçük düşürücü bir durum.
İsterdim. Zor durumda isem sevgimize dayanarak. Sevgilim diye borç ödememezlikte yapmazdım muhtelemen.
Hayati bir mesele yoksa asla kimseden borç istemem ben.
borç ayağı gö... t ayağı, ben istemem de isteyene de vermem.
Hiç mi eşim dostum yok benim jxjs evet yok jsjs alirim manitten ya öderiz de tabi
Eşim olsa zaten borca gerek kalmadan isterdim de sevgiliden istemeyi doğru bulmam.
Belki son nefesimde
O istenilen para asla borç olmaz onun olan onundur benim olanda ınundur
Hiç buna ihtiyacım olmadı.
Hayır istemem
hiç hayatımda istemedim
10 lira isterim
İstemem asla
İstemem
İstemem
isterim ama geri ödemem 😝
hayir istemem
İstemem