Bazı insanlar bu konuda çok rahatlar ve istedikleri zaman para isteyebiliyorlar , bazılarının ise çok ihtiyacı olsa bile kesinlikle tenezzül etmezler böyle bir şeye. Peki siz sevgilinizden borç ister miydiniz? Ya da hiç istediniz mi?
İhtiyacınız olsaydı sevgilinizden borç para ister miydiniz?
İhtiyacım varsa gurur yapmam isterim ama elime geçtiği ilk anda da geri veririm sevgilimin de böyle olmasını isterim para konusu çok fazla gurur meselesi olmamalı
Ben yapım gereği kimseden borç para istemem. Düşmez kalkmaz bir Allah tabii ki. Ama 16 yaşımdan beri çalışıyorum zaten. Önce altın bileziklerimi taktım koluma :) kendi ayaklarımın üstüne durmayı ve çalışmayı seviyorum. Maddi olarak kimseye ve hiçbirşeye ihtiyacım yok çok şükür 🙏 ama sevdiğim insan isterse ikiletmesen veririm hatta istemesine gerek yok hissedersem veririm.
Erkek arkadaslarım sayısızca para verdim ama bir kere zor durumdayım paramın yarısı çakışmamıştı yaz okulu almak zorundaydım yoksa senem uzayacaktı Sevgilimle de 3 yıldır beraberdik istedim bende çok utandım ama altta kalmadım ona da bir sürü hediye aldım sonradan
Eğer ikili iliskilerde sandıklı on planda ise bu arkadaş, sevgili, eş, dost , akraba hiç fark etmez birbirlerinden borç istemesi garip değildir. Borç para istemek zaten emanet edilen paradır.