Ben yeni atandim ev tuttuk. Esyali istedim ama bulamadim. 2. el esya alacağım bir miktar babam çıkardı verdi ama yetmez. Bu devirde 2. el esyalar bile pahalı. 15 bin kadar daha lazım bana.
Yani bircok seyi zamanla alirim zaten ama simdi yatak, dolap, koltuk tarzi mobilyalar. falan lazim. Yatak haric digerlerini 2. el alirim zaten. En sıkıntılı kısım mutfak esyalari ve kucuk ev aletleri. Supurge, ütü, tost makinesi gibi seyler. Bunlari haliyle sifir alirim.
Tabak çanak icinde birkac ucuzluk, zuccaciye falan dolandim. En ucuz, markasız tek bir tabaga 25 tl dediler. Trendyol gibi sitelerde zaten daha pahali.
Yani babamin verdigini mobilyalara veririm, sevgilim verirse onun verdigini de bu tabak, catal tarzi mutfak esyalari alirim diyorum. Maasimi aldikca geri ödeyeceğim zaten. Eger verebilirsem her ay 5 bin falanda verip 3 ayda borcunu oderim.
Kira fatura, market alisverisi derken yetişmezse 2-3 bin seklinde oderim. Yani parasi bende kalmayacak ama bilmiyorum istemeli miyim? Erkeklerden bu devirde para istemek zorlasti. Millet kendi kocasindan dahi para isteyemiyor, sevgiliden istemeyi de bilemedim. Ne dersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer