Yaşim 24 bulanlar nasıl yapıyor bılmıyorum çalışıyorum arabam var elhıyetım var ne bıleyım halımıze şükürler olsun dış görünüşümde kötü degıl benden daha beterlerı evlı mutlu veya ne bıleyım hayatlarında bırılerı var. Instagramdanda ılk adımı ben atmak ıstemıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi bir ilişki için adımlar atmak ve uygun bir ortak bulmak için aşağıdaki önerilere göz atabilirsiniz:
1. Kendinizi tanıyın: İlk olarak, kendinizi iyi tanımak önemlidir. Değerleriniz, hedefleriniz, ilgi alanlarınız ve beklentileriniz hakkında net olun. Kendi özelliklerinizi ve ihtiyaçlarınızı belirlemek, doğru bir partner bulmanızı kolaylaştırır.
2. İlişki amacınızı belirleyin: Ciddi bir ilişki aradığınızı belirleyin ve bu amaca sadık kalın. İlişki arayışınızı net bir şekilde ifade etmek, potansiyel partnerlerinizi çekmek açısından önemlidir.
3. Sosyal çevrenizi genişletin: Kendinizi farklı sosyal ortamlara dahil edin. Hobilerinize yönelik etkinliklere katılın, yeni insanlarla tanışabileceğiniz kulüplere veya gruplara katılın. Sosyal çevrenizi genişletmek, yeni insanlarla tanışma ve potansiyel partnerlerle iletişim kurma fırsatını artırır.
4. Aktif olun: İlişki arayışında pasif kalmak yerine, aktif adımlar atmak önemlidir. İlgilendiğiniz kişilerle iletişime geçmek, buluşmalar organize etmek veya flört etmek için adımlar atmak gerekebilir. İnsanlar genellikle çaba gösteren, kendine güvenen ve inisiyatif alan kişileri çekici bulur.
5. İnterneti kullanın: İnternet ve sosyal medya, potansiyel partnerlerle iletişim kurmanın ve tanışmanın yaygın bir yoludur. İlgilendiğiniz kişilerle çevrimiçi olarak iletişime geçebilir veya tanışma uygulamalarını kullanabilirsiniz. Ancak, bu platformlarda dikkatli olmak ve güvenlik önlemlerini göz önünde bulundurmak önemlidir.
6. Sabırlı olun: İlişkilerin zaman alabileceğini unutmayın. Acele etmeden, doğru kişiyi bulmanız zaman alabilir. Sabırlı olun, kendinize güvenin ve uygun ortağı bulma konusunda olumlu ve açık olun.
Son olarak, ilişkilerde her zaman kontrol sahibi olamayabilirsiniz ve her şey planlandığı gibi gitmeyebilir. Önemli olan, kendinize odaklanmak, mutluluğunuzu sağlamak ve doğru zamanda doğru kişiyle karşılaşmanızdır. İçinizdeki güzelliği ve değeri keşfedin ve kendinizi sevin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. sorun bende kendimi sorgulattı acıkcası bi muhasebemi yaptım gizli kız. ahh ahh dertlere gark ettin beni be kız. bende 39 yasındayım. evim var. borcum yok. arabam var gayet güzel kaliteli. boyum fiziğim iyi spor yapıyorum saglıgım iyi. işim güzel maasım iyi ve tayin vs siz iş. tipim de yakısıklıyımdır. eğitim y lisans mühendisim doktora yapmayı planlıyorum acıkcası yapsam yaparım da önceliğim başka konular diye. bence instagramdan sonuc kısmına geleyim:D istemiyorum bi kıza yazmayı. yani ona yazan milyon kişi olucak bana dönmücek. dönsede sen kimsin dicek. ara bakalım öyle mekanlarda foto paylasıp aynı sehirde olcagından emin kızlara bak. begendiklerine mesaj at. dönen olur mu olmazmı ugras dur. hani yazsa da öyle bir tarza da sıcak bakamıyorum bilmiyorum. hayalim yengeyle nerde tanıstınız sorusuna oyle instagramdan ben yürüdüm buna vs demek:D neyse sacmaladık evde kaldık ama gizli kız be. yak bi sigara benim gibi.
00 Yorumla
+1 yılBir erkeğin bir kadını severse her ne pahasına olursa olsun ondan ayrılmak istemez. Üzmeye kıyamaz. Göz bebekleri buyur ona bakınca. Böyle birini bulursan evlenmemezlik etme. İlla uzun boylu çok yakışıklı çok zengin diye kriterler koyma. Sen psikolojik olarak yanında olup destek olursan para da kazanır her zorluğa göğüs de gerer. Güzel insanlar bulmaya odaklan. Güzel insanlar güzel yerlerde bulunur. Yardım kuruluşlarında, insanları mutlu etmekten memnun olan insanların gideceği yerlerde bulun. Bu kadar aç gözlülük ve hainlik varken biri merhamet ve sevgi barındırıyorsa içinde o insan Güzel insandır. Güzel insanla yuva da kurulur gönle de sokulur.
00 Yorumla
+1 yılNasipten ötesi olmaz. Ancak yaşanmış deneyim çok önemlidir. " Hayırlı bir eş, bitmek bilmeyen servettir" . Ben de sizin gibi 23 yaşındayken aileminde ısrarı, benim aceleci davranışlarım ile gösterilen kişi ile evlendim. Uzman hekim muayene etti ve antidepresan verdi, ama kabul etmedi ve kullanmadı. Hayatım zehir oldu. Şimdi 45 yaşındayım ve 8 yıldan beri nefretten kimseyle beraber bile olmadım. Ayrıca çocuklar olduğu için, ömür boyu bu çile devam ediyor. Boşanmak çözüm değil. Sonuç olarak size doğru kişiyi bulmanızı, akıl ve ruh sağlığına dikkat etmenizi öneririm. Unutmayın "ölüsü olan bir gün, delisi olan her gün ağlar" son karar sizin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
76Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence zaman içinde bulabilirsiniz. arayın sevecek birini
00 Yorumla
+1 yılAsyalı güzel bir kadınsın. (Asyalı ve Avrupalı güzel kadınlar, ülkemizde az bulunduğu için diğer kadınlara göre ilgi çekme durumun daha fazla.) Bu konuda hiç sıkıntı çekmemen lazım. Bu ülkede genellikle erkekler, kadınlara yürür. Bir kadına yüzlerce erkek adım atar. Gerek reelde gerek sosyal medya üzerinden birini bulursun. İnstagram'da beğendiğin biri varsa tanışmak için adım atabilirsin. Her adımı da erkeklerden beklemeyin ilginizi belli edin.
00 Yorumla
+1 yılBu tür şeyler biraz ortam ile oluyor elinde bulunan şeyler onlar için bir kriter değil arkadaşlık ortamlari ile birlikte başlar arkadaşliklar ve sende bunların olması insanların gözünde daha ulaşılmaz olmanı sağlıyor olabilir. Ama insan hoşuna giden biri ile iletişim kurmas ise nasıl olacakki
00 YorumlaAllah herkesi biseyle sınıyor doğru kişiyi bulamam diye umutsuzluğa kapilma en beklenmedik zamanda karşına cikiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılAcelem yok ama ailemle imtihandayim
Soran+1 yılSagol tatlim 😢❤️
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kendinden üstün gördükleri için yaklaşmaya çekiniyor olabilirler malum 24 yaşında insanlar anca üniversiteden mezun oluyor minimum ilk 1-2 sene iş aramakla geçiyor yani 24 yaşındaki akranlarının çok büyük bir kısmının cebinde kahve parası bile yokken senin altında araban var ve mesleğini eline almışsın haliyle yaşıtın bir çok erkek senden hoşlansa bile seni maddiyat ve statü olarak kendilerinden üstün görüp çekiniyor olabilirler.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Mesele ev araba ehliyet uçak değil şans şans o var mı 😉
20 Yorumlaİşin ve araban için seni tercih eden arkadaslar olacaktır, sanırım onlar dışında bir şey yok. Bu durumda taliplerin sayısında azalma olacak. Farklı bir başlık mi açsan daha böyle entelektüel özelliklerini ön plana çıkaran filan..
00 Yorumla
+1 yılInstagram'dan birisine arıyorsun tuhaf Hani belki de araba değil mesele ehliyet değil mesele birazcık cool olabilirsin ne bileyim bana böyle çok yazın okurken bile böyle şey geldin bilgisiz geldin mesela anladın mı biraz kendini geliştirmen lazım
00 Yorumla
+1 yıle abi sende her şeyi istiyorsun ilk adımı ben atmayayım diyorsun. eğer bir ilişki kurmak istiyorsan ilk adımı atmaktan ve denemekten korkmayacaksın. kimsenin karşısına öyle gökten düşen elma gibi sevgili düşmüyor emin ol. nasipte yoksa olmaz ama sende biraz emek göstermelisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Halk kütüphanesine git, teknoloji festivaline git, müzeye git orada belki düzgün birini bulabilirsiniz. İlk başta Allah'tan hayırlı birini isteyebilirsiniz.
08 Yorumla- +1 yıl
@uguurcann Mantıklı düzgün düşünen insanlar bu tarz yerlere gidiyor. Ama bazen bu tarz yerlere giden kanı bozuklar oluyor kıza denk gelir diye Allah'tan hayırlısını işte dedim.
- +1 yıl
@uguurcann Sen neden benim yorumuma bu kadar takıldın?
- +1 yıl
@uguurcann Eksik olanı tamamlamak yerine tiye almışsın gibi geldi.
- +1 yıl
@uguurcann Hala mı telli baba? Ne farz edeyim?
Çok güzel bir kızsan ve varlıklıysan erkek senin üstün olduğunu düşünür ve yaklaşmaz görünüşün soğuksa gene öyle
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadarda degilim herseyim normal
Soran+1 yılNasil olucak ben bir bayanim
- +1 yıl
Varlıksiz ve ortalama bir tipim. Herhangi bir erkek beni kendinden daha üstün göremez. Ama yine yaklasmiyorlar :)
- +1 yıl
@Ellerimkirli bilemem artık
+1 yılBu soruyu gizli profil olmadan sormalıydın :)
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden bana talip mi olmak istiyorsun?
- +1 yıl
Söylemek istediğim insanlar sana yazabilir ki zaten yazıyorlardır böylelikle ilk adım belki başkasından gelir.
Soran+1 yılAdim atamiyorum herkezi siradan goruyorum eximde takili kaldim
- +1 yıl
Sıradan olabilir ama onu sen parlatıp bir cevhere dönüştüreceksin. Şimdi seni merak ettim
Soran+1 yılYoruldum kimse icin caba sarf etmek istemiyorum
+1 yılBenimle tanisirmisin belki cok iyi anlasiriz biraz konussak az cok anlariz herhalde olup olmaycagini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yıl24 yaşındasın ev araba her şey demek değil bence fiziksel ya da kişilik olarak eksik bişeyler var.
00 Yorumla
+1 yıl37 yaşındayım mesela benim de yok biri. Dediğin gibi bulan nasıl buluyor anlamıyorum. Evi arabam işim her şeyim var yani.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNasip bu işler. Kendine denk birilerini ailene söyleyerek bulabilirsin. Ya da arkadaşlarına danışarak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. aradığın yerler önemli.. instagram clup VS yerlerden uzak dur.. daha oturaklı düzgün yerlere git, karşındaki insanı önce gözlemle sonra adım at.
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal ve ikili ilişkileri iyi olan biri değilsin sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılIyım ama hep kötülere mı denk geldım acaba
- +1 yıl
Olabilir, dikkatli ol
Bende instadan ilk adimi atmak istemedigim icin boyle oluyor 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bayanım farklı
Biraz nasip biraz da fazla seçici olmamak gerekiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSecıcı degılım kı
Milleti kendinle kıyaslayip benden daha kötüleri var demen çok yanlış
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Karşına cıkan kişiyi sevmen o kişinin ciddi oldugunu bilmelisin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Kesinlikle sosyal mecralardan uzak durmalı ve oradan bulmamalısın
00 Yorumla
+1 yılİletişimin zayıf, ya da sosyal ortamlarda degilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbla hiç mi sevgilin olmadı ya kariyer yapıcam diye koçani başkasına kaptırdın belkide zaman akıp gidiyor her şey para araba değil ben şu an öğrenciyim mesela uni okuyorum benimle ciddi düşünüp evlenmek isteyenler bile oluyor çocuğun evi arabası var ama bunlar benim için bişey ifade etmiyor ailesiyle de tanıştım beni sevdiler de ama ben okul bitsin mesleğimi elime alim kafasındayim ama bir yandan da her şey zamanında güzel belki evlenirim de yoksa gelecekte senin gibi olurum
00 Yorumla
+1 yılDemektir hersek para pul güzellik değil. Başka şeyler de gerekiyor. Mesela zeka..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılMaşallah. Seni isteyen, gözüne giren birine sadece ilgili ol, gerisinin o halleder.
00 Yorumla
+1 yılNormalde olduğun yerde nefes alıp versen bile seni bulmaları lazım ilginç
00 YorumlaAynı durumdayız nedenini bende bilmiyorum :D
00 Yorumla
+1 yılzengin kadın avına çıkmıştım buldum galba hemen nikah masssına geçelim :D
00 Yorumlatanışmak için ortama girmelisin
sonra beğendiğine mavi boncuk dağıtmalısın00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çalışmaktan bu işlere vakit ayıramamışsın ve en iyisini yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yılSenden üstün bul evi arabası olmayan altında ezilir ve seni istemez
00 Yorumla
+1 yılSabır daha zamanı ve doğru kişi gelmemiş hayatına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla bende işim var ailemi sevmiyorum karşıma hala bi hayat arkadaşı çıkmadı :(
12 Yorumla
Soran+1 yılSabredıyorum aynı anda yağmurdan kaçarken doluya tutulmak ıstemıyorum
Cevap sahibi+1 yılevet haklıısn Allah ikimizin krşısınada güzel insanlar çıkarsın amin :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten bunu mu istiyorsun. İlgi göstereceksin seveceksen ben tanımak isterim seni
04 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece soru amaçlı yazdım tanışmak istiyorum demedım
Cevap sahibi+1 yılNe kaybedersin belki kazanırız ikimizde?
Soran+1 yılGerek yok teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin soruyu beğeniyorum istersen bak bı iyi günler
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanal yalan gez biraz mutlaka senden hoşlanan biri vardır tabi nasip bu nereden geleceği belli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılStandartların yüksek görünüyorsa dışarıdan çekiniyorlardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayırlısı olsun nasibinde varsa bulur seni, çalışman falan avantaj
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. acelesi yok yoluna bak kısmetini illa bir gün bir yer de bulursun
00 Yorumla
+1 yılAğırbaşlı hanımefendi ol
Açık ve net bir şekilde beğendiğin erkek ile konuş00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşin ne araba nasıl aldın? Arabalı storyler at yazanlar olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAynı durum bende de mevcut nasip diyorum ne diyeyim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Kanka o ev arabayla olsaydı ben 10 kere evlenirdim kısmet işleri onlar
00 YorumlaSenin gibi olan birini bulmalısın bence ozmn ciddi olabilir
10 YorumlaTakasamı kullanacaksın arabayı? Sen yanlış yerdesin jigolo bak istersen 😅😅
00 Yorumla
+1 yılBunlar yetmez canim. Birazda flörtöz olmalisin
00 Yorumla
+1 yılAraban var işin var tip var gençsin ciddi ilişki kurma bence yaşlanırsın hiç gerek yok
00 YorumlaInstadan falan olmaz o iş yüz yüze bulucaksin
05 Yorumla- +1 yıl
kesinliklee!
- +1 yıl
Sevgilim var zaten.. gerek yok
- +1 yıl
:D
Aşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı. İş ve araba da var daha ne olsun 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılYa 😂ne bıleyım açıklama yapma geregı duydum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılAtılgan olmalısın ilk adımı at çekil geri
020 Yorumla
Soran+1 yılBana göre erkek derkı bu kız bana adım atmış ıse herkese yazar mantıgı
- +1 yıl
Hayır yanlış düşünüyorsun
- +1 yıl
Bizim aklımza gelmez böyle şeyler 😂 bir kaç gün konuşursun sonra kendini geri çekersin iş biter
Soran+1 yılYaptım yapmaya çalıştım değerim olmadı ondan sonra peşınden koşmami ıstedıler veya agırdan alıyorlar
- +1 yıl
Kısmayacaksın ve sen ağırdan alıcaksın
Soran+1 yılBen mı beceremiyorum onlar mı anormal anlamıyorum kı
- +1 yıl
Konuştuğun erkeğe cilve yapacaksın erkekler cilve yapan kızları sever sonra kesiceksin ufak ufak
Soran+1 yılOrası öyle ama yenı tanıştıgın bırıne bu kadar yakınlık?
- +1 yıl
Bir anda yakın ol demiyorum ki sıcakkanlı ol
Soran+1 yılSende haklısın sanırım benım ayarım yok bu konuda ya çok soğum ya da bırden çok açık
- +1 yıl
Bunu biraz törpilemeye çalışmalısın
- +1 yıl
Yapmacık ol ama yinede ol
Soran+1 yılSorun orada işte yapmacık olamıyorum
- +1 yıl
İşlerin dönmesi için olmalısın
Soran+1 yılHaklısında artık pes ediyor gıbıyım bu işlerden
- +1 yıl
Pes niye ediyorsun 🤦🏼♂️😂
Soran+1 yılHep yanlış ınsanlara düşmekten yoruldum
- +1 yıl
En azından ne yapmaman gerektiğini öğrendin?
Soran+1 yılEvet az çok öğrenmiş oldum sayende
- +1 yıl
Umarım tüm güzellikler seninle olur
+1 yılKendin ol gerisi gelir
00 Yorumlahicbisey yapmayınca buluyorlar
00 Yorumla
+1 yılCiddi ilişki aranmaz, süreç içerisinde gelişir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılinstangram kullanma
00 Yorumla
+1 yılNasip meselesi artık olmuştur biri 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Is yerinden bulmaya calis
00 Yorumla
+1 yılNeden görücü usulü denemiyorsun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz çevre ve arkadaşlar.
00 Yorumla ben ciddi olurums ana :D
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 24 yaşında işim ve arabam var, görünüşüm de iyi. Ciddi ilişkim olması için ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler