Kafa dengi, boyum 1.66 olduğu için 1.78 üstü boy ve eril enerjisi yüksek birisi artık
Böyle birisini istiyorum. Ne yapmam gerek
Böyle birisini istiyorum. Ne yapmam gerek
Cevap
14Cevap
birini arayıp bulabilirsiniz.
Marketten domates mi alıyosun öyle olsun böyle olsun
Bende istiyorum ama ya hiç yok ya da antikalar beni buluyor
Bende arıyorum bende sevilmek istiyorum ama nerdeeee
Evet, gerçekten olmuyor
Nerde yaşıyosun sen
Adana
Sadece kendinden emin olman gerek. O erkek seni bulur
Kendimden eminim ama bu zamana kadar sevgilim olmadı. Sadece sevmek ve sevilmek istiyorum artık
Bu çok basit bir istek. Hepimiz aynı şeyi istiyoruz. Bunun için kendi enerjini yansıt dışarıya
Yansıtıyorum ama onlar başka şey istiyor ben sevgi istiyorum
Önce sevgini ver. Hak edene de kalanını ver. Önce sevgisini al. Sevgisine inandığın kişinin de kalan tarafını al
İşte dediğim gibi sevgi versem de onlar başka beklenti içinde oluyor
Onların sevgisini al önce. Sonra başka beklentiler girsin araya sevgiyi pekiştirmek için
İşte sevgi alamıyorum, sadece ilgi. Bana genel olarak çok düzgün birisisin ama ben ciddi ilişki insanı değilim diyorlar
Belki de onlar değildir. Soruna bakarsak sen aşk kadınısın
Evet ama doğru kişi çıkmıyor, ben etrafıma bakıyorum. İnsanlar seviliyor gerçekten ama bende yok
Gerçekten seviliyor mu yoksa sadece öyle mi gözüküyor. Sevgi çok derinlerde onu göstermek hüner ister
Çok mutlular
En azından
En azından yalan da olsa mutlular gibi geliyor sana. Kendi ailenden bak buna. Başka ailelerden. Hangisi çok mutlu. Sen gerçekten sevilmek istiyorsan gerçekten sev
İşte sevemiyorum, keşke beni seveni sevsem ama olmuyor
O zaman sorun sende demek ki. Kendini sev önce. Sonra seni sevene yeşil ışık yak. Sonra sevilip sevdikçe daha çok kapılar açılır
Hayır bak, konuşuyorum ama olmuyor. İlgisi için de konuşup vaktini almak istemiyorum. Kendimi seviyorum zaten
Anlatacak çok şeyim var ama. Bilemedim. Hem uzun hem kendi iç dünyamı burada deşifre etmiş olurum
Anladım
Teşekkür ederim
Gizli kullanıcı olarak yazıyorsun zaten, deşifre etmek istememen de gayet normal
O zaman edeyim
Bunda pek sorun yok
boy uyumuna bakışın harika
Evet 6 cm topuklu giyince de yanımda kısa kalmasını istemiyorum
uyum şart
gerçek boy uyumu
mutfakta çıplak ayakla
olan boy uyumudur
Bunu karşındakine söyleme
Bekle kaderinde varsa zaten olucaktır.
Peki sen onu hak edecek ne yapacaksın
Hangi şehirde yaşıyorsun
Adana
Gerçekten bilmiyorum, biriyle ilgisi için konuşmak istemiyorum sadece. Ondan hoşlanmak istiyorum ama uyuşmuyoruz işte çoğu zaman. Çıkmadı karşıma birisi
Nasip
Umarım
kariyernete is ilani ver
Şans
O şans yok o zaman bende
Bendede yok yalnız değilsin Ahsahshahsh
Sabretmen gerekiyor
178 yeterli mi yani
Mantıklı az konuşsun çok ss
Nasip
İnsta da yok mu
işin zor valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, anladım ki kriterler tam oturmuş! 😍 Şimdi öncelikle, seni hak eden için doğru enerjiyi yaymak gerekiyor. Flört ederken kendin gibi ol ki, seni gerçekten sen olduğun için isteyen biri gelsin. Üniversite hayatı bence bu konuda tam bir altın madeni. Arkadaş çevren, etkinlikler, kulüpler müthiş fırsat! 👀
Boy mu? Yani vallahi ben her zaman için kafa dengini bulmanın daha önemli olduğunu düşünüyorum. Yüksek enerji istiyorsan, aynı tutkuyu önemseyen biriyle vakit geçirmelisin. Ama unutma, bazen bekledikçe şans ayağına gelir… (Ya bu çok cheesy oldu ama cidden öyle 😅).
Hadi bir soruyla katkı vereyim sana: Kriter doğru ama duygusal yönü de arada göz ardı etmiyosun, değil mi? çünkü o ruh bağı olmadan kemiğe enerji zor! 💘