Aman tanrım didim süpersin kesinlikle :D Hiç sevgilim olmadı bende çok utangaç birisiyim çok konuşmam ha ama gırgır muhabbetini severim en azından gülüyoz düğünler ahhh nalet olsun dayımın bir düğününe gitmiştim öyle giyinen kızlar vardı ki arabadan çıkmamıştım :( müzik = yabancı ama değişiyo kulağıma göre çok çabuk arkadaş edinirim de işte bazılarını tanıyınca bir yerde uzaklaşmaya başlıyosun futbol diyon cık heralde futbolu sevmeyen nadir erkeklerdeniz dizi izlemem filimleri tercih ederim =====> Bu da izdivaç programları gibi oldu :D ama yanlış anlama benim gibi birinin daha olduğunu bilmek mutlu etti beni direk yazdım :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence dört dörtlük birisin, umarım kıymetini bilirler.
Pazar malı elden ele dolaşır kıymeti yoktur kimsenin yanında.
Vakko olan mala ise bakmak bile çoğu kişiye kısmet olmaz kaldı ki dokunmak nerede?
Sen Vakko'sun farkına var ve seni hak eden biri elbette çıkar ileride.01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Asosyal, utangaç sessiz. Bak bunlar zamanla asılabilir bir durum. Hele bir sevgilin olsun değişimler olucaktır. E sonucta sevgilinle gezmek dolasmak ıstıceksın e sevgilin olunca asosyalik gidicek utangaclık ve sessızlıkte zamanla gider emin ol. Takma kafana sen kızsan senın huylarına sahip bir tooonn erkek var.
00 Yorumla
+1 yılSenin tek problemin tam erkeklerin aradığı kız tipi olup bunu bilmemek :)
31 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir de beni nasıl bulacaklar sorun orda :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Asosyalsın normaldir :) bende öyleyim çalgı çengi nefret ederim. Oynamayı dahi bilmiyorum bu odunluk mudur ya da sevmediğimden dolayı kaçtığımdan mıdır bilemiyorum. Mesela kendi akrabalarımın düğününe gittiğim zaman bir köşede en uzak köşe tercihen otururum biraz izler sonra dışarı kaçarım. Huyum böyle napayım. Bilgisayarın başında geçirdim iki senemi gözlerim bozuldu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen hic gitmiyorum :/
Gizli şekerim kendine biraz zaman ver zamanla değişime uğrarsın. Belki bazı evrelerden geçince düzelir. Atıyorum üniversiteye gidersin oradan istemeden birileriyle tanışırsın zamanla kaynaşırsın sonra ayak uydurmaya çalışırsın ve son halini olursun. İlla üniversite şart değil olmasa bile başka bir yerde bir başlangıç başlayabilir...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Piskologa gitmen lazım onu yemem bunu yemem nerde benim sazım der gibi
www.medyacafe.net/.../sosyal-fobi-ve-tedavisi.jpg10 Yorumla
+1 yılyeni insanlar tanımayı sevmiyorsan sevgili edinme şansın binde 1 gibi birşey :) etrafındakilerle idare edeceksin gibi birşey çıkıyor ortaya... Ama seni böyle kabul edecek biri mutlaka çıkar. Bana göre ilişkilerde ilk görüşme ilk intiba önemli ve sonrasında gelen güzel bir muhabbet... İnşallah biri çıkar karşına...
02 Yorumla
Soran+1 yılEtrafımdan da olabilir en onemli sey karakterlerin uyusması
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın...
+1 yılyani senin yapında bu sosyal olamamışsın bu olağan bişey tabikiide kabul eden olur ve eminim zamanla daha sosyal olursun sıkma canını hem senin bu dudurumun birazda çevrendeki yapmacık laçkalaşmış insanlardan kaynaklanıyordur eminim bu tip insanlar okadar çoğaldıki etrafımızda kendi laçka olmayan biri a sosyal oluyor bu durumda
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı bensin ama ben erkek olmama rağmen futbol izlemeyi ya da oynamayı çok fazla sevmem ama bilgisayrda ya da playstation da oynarım (senin nerden egliyo futbol merakı?)-neyse bende sen gibiyim herşeyim aynı saydıklarınla-böyle olan tek benmişim gibi gelirdi-yani şöyleki beni böyle kabul eden olur gibime geliyo-seni de edrler bence-benmde gidip tanıştığım insan yok gibi bişey--ya arkadaşlarım sayesinde gidip gelirken 2 muhabbet ederekten oluyo ya da onlar geliyo
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmiş olsam kesinlikle seninle evlenmek isterim ;-) Olması gerektiği kadar insanlarla diyalog kurarsın bir denge kurulur yani ;-)
Yeni insanlarla mecburen tanışırsın sorun değil seni topluma kazandırırız ;-)00 YorumlaCanım sevecek insan seni her halinle sever zaten ona buna bakmaz boşuna sıkma canını bence.. bir başkası içinde değişmeye kalkışma sakınnn nasıl mutlu oluyosan ölee kall :)
00 Yorumlaerkek gibi kızsın 10 numarasın yani senin gibiler nadir olur seni alanda bulanda eğer admsa pişman olmaz sahsen senin gibi birisini bende arıyorum lakin karşıma çıkmıyor
00 Yorumla
+1 yılo zaman sevgilinide sevmezsin öyle bir insanla nasıl olurumki
69 Yorumla
Soran+1 yılSevmezsem kabul etmem zaten
- +1 yıl
yeni insanlar tanımayı sevmem diyosun o mzaman arkadaşlarınla evlen
Soran+1 yılBen sevmem ama o benimle tanısmak isteyebilir.
- +1 yıl
tanımayı sevmem diyosun işte zor birisin
Soran+1 yılSevgili anlamında demedim genel olarak oyle. Zaten hayatımda ilk ve son olsun istiyorum bir kisiye sans vericem.
- +1 yıl
oda çok şanslı olucak cunku başka kimselerini tanımak istememen kocanın işine gelir
- +1 yıl
sevdiğin şeyler güzelmiş aslında bir erkek için
Soran+1 yılOyledir de sosyal olmadıgım icin ilgilenmiyolar gibi.
- +1 yıl
aman boşver sosyalliği eşim olsun sosyal olmasın ben yeterim ona
egolu deyilim diyosun güzellik ve zeka var diyosun.
güzellik ve zeka görecelidir sen kendini güzel veya zekalı hissediyosundur.
ayrıca erkekler zaten senin gibi hiç başkasıyla macera yaşamamış kızları evlenmek için daha çok ister.00 YorumlaBende senin gibi olduğum için böyle biriyle birlikte olamam. Hiç değilse bayan neşe dolu ve cana yakın olmalı ki ilişki keyifli olsun aynı şekilde bence sende neşeli bir beyefendi ara kendine.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen neseliyimdir zaten samimi olduklarıma.
Soran+1 yılBen hep gulerim sadece herkesle samimi olamıyorum insanların cogu yapmacık cıkarcı geliyo.
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gayet hoş ve makul. Abartılı bir durum gözükmüyor.
*iç ses* Fazla insanlarla samimi olmayan sevgilinin güzelliği diye bir şey var.00 YorumlaO zaman evde kalırsın çık biraz dolan nasip kısmet ara yanlız düzgün kalmışsan kendini bozmada bakalım hangi mübarek adama denk gelirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenme amaclı cok kisi var zaten kabul etmiyorum.
Soran+1 yılEvlenmek istemedigimden dolayı olabilir mi?
Bir insanda varolması gereken kriterlerin hiçbirini sevmiyorsun , Nasıl bir yaratıksın merak ettim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOfff
Ben böyle bir kız çıksa karşıma diye bekliyorum. Sen beni böyle kabul eden biri çıkar mı diyorsun. Yani seni böyle kabul etmeyen utansın...
00 YorumlaSıkıcı oldugunu dusunurdum. Ne kadar guzel ve zeki olursa olsun hayattan zevk almami engelleyecek tipte biriyle birlikte olamazdim.
00 Yorumla
+1 yılNasıl soru bunlar ya! Beni böyle seven olur mu, güzellik ve zeka var ama özgüven mağma ile kardeş..
İnsana benziyorsan, büyük ihtimal her topal satıcının bir kör alıcısı vardır.10 Yorumla
+1 yılSevgilim hic olmadidan sonrasini okumadim bile senin gibisini bulmak isteyen milyonlarca insan var :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
hm değil aynen oyle ;)
+1 yılSonuçta sende kişilik sahibi bir insansın ve sana uygun ve seninle aynı duyguları taşıyan insanlarda var, üzülmene gerek yok, çoğu insandan daha fazla birlikteliği hakediyorsun çünkü duygularını dürüstçe açıklamışsın 😊👍
00 Yorumla
+1 yılGuzellik bilemicem de bu soruyu burada bu sekilde sorduguna gore zeka yok tatlim ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen oram nasıl buram nasıl demedim yine de tesekkurler tanımadıgın kisiye tatlım deme itici oluyor.
- +1 yıl
Dur bir dusuniyim HYR
bazı huylarınn cok hoş aslında deger veren cıkar mı bılmem ama bazı konularda esnek olmayı dene hayat boyunca bu sekılde surdurme ımkanın yok az da olsa kendınden taviz ver
00 Yorumla
+1 yıldelimisin ben senin gibi kızları isteyipte ulaşamayan çok :))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılyalnızlığı da sevmezsin sen biriyle olmayı da sevmezsin boku yemişin bence ama boku yemeyi de sevmezsin
21 Yorumla Futbolu sevmen ve yemek yapmayı sevmen etkileyici :)
00 YorumlaHerkes için doğru insanı buluruz, aşıklardiyarı nokta com dermişim :P :D
00 YorumlaTam sevmelik evlenmeliksin allah aşkına söyle nerdesin kaç yaşındasın? 😍😍😍😌😌😌☺
00 Yorumlazor bir ruh halin var ama cikar senide sevicek biri
00 YorumlaYeni insanlar tanımayı sevmem demişsin, senin nasıl sevgilin olabilir ki. Seninle tanışmak isteyene soğuk davranırsan, tanışmak istemezsen olmaz tabi ki hiç sevgilin.
00 Yorumla
+1 yılSonunda benim gibi böyle düğünleri sevmeyen bir insanla karşılaştım. benm gibi düşünen hiç yok sanıyordum:)
02 Yorumla
Soran+1 yılnefret ederim
- +1 yıl
Gereksiz buluyorum
risk almayı sevmeyen, gerekli şeylerle uğraşan, seçici, belirli kişilerle takılan, standartı seven biri canlandı gözümde
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle
Uzaktan akrabayız sanırım ama dügünlere gelmiyorsan bilmem tabi :D ailem zorla götürüyor beni. (ama sevgili konusunda sorunum yok ben kendim istemiyorum)
00 Yorumla
+1 yılyeni insanlar tanımayı sevvmeyince zeki olmuyo insanları aşağılama egolusun işte , hobilerin güzel ama insanlara karsı daha acık ol
02 Yorumla
Soran+1 yılBen cok zor alırım hayatıma birini karakter meselesi yeni ortamlara girmek istemem demek istedim
- +1 yıl
anladım seçici olmaya devam et ama daha çok tanıs ne kadar kişi tanırsan o kadar iyi ayırt edersin neyin noldugunu
Bence gezmediğin için gezmeyi sevmiyorsun. İçine kapanık birisin. İnsanlar tanıdıkça bu durumlardan vazgeçeceğine eminim. Ama seni kabul eden olur merak etme :))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. yeni insanlar tanımak hariç beni anlattın aynıyım gerçekten
00 YorumlaYeni insan tanımak zorundasın bir ilişki için... ben aenin gibisini de kabul ederim. Önemli olan kafaların uyuşması
00 YorumlaBöyle bir insanı kendi gibi olan birisi kabul eder. Bazen ayak uydurmalısın iki ileri bir geri taktik bu ;)
00 Yorumlayeni insanları tanımayı sevmessin ama o insanlara bişeyler sormayı biliyosun :)
Bence aş kendini biraz yenilikler herzaman güzeldir.04 Yorumla
Soran+1 yılBahsettigim sey arkadaslarımın arkadaslarıyla tanısmak ya internette konusuyorum tabi ki utangaclık olmuyo :)
Soran+1 yılBen boyleyim..
yeni insanlar tanımayı sevmiyosan tanıdıgını kacırmazsın. bu da dert olabilir.. çünkü kıyaslama yapamazsın seçimlerin arasında. ben biraz yalnız oldugunu düşünüyorum.
00 Yorumlayeni insanlar tanımayı sevmiyorsan sevgili bulmayı nasıl umuyorsun? bende senin gibiyim ama sevgili peşinde koşmuyorum :D
05 Yorumla
Soran+1 yılBen de kosmadıgım icin olmadı onun beni bulması lazım :)
Soran+1 yılBenim bu ozelliklerimi begenen kisiyle tanısmak isterim tabi etkilenmek de lazım ben zor etkileniyorum.
Soran+1 yılDıs gorunus tavır hareketler agır bir insan olmalı
Gizli Üye(36-45)+1 yılulan mantıksız gacı yeni insanları tanışmayı sevmiosan aynaylanmı evleniceksin gizli kıro bide gelmiş isimsiz ilan verio yav delllendirme git bonzai çek bu saate kfan güzel olsn
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi kafadasın sen acaba
Benim de hiç sevgilim olmadı... Seninde olmamış.. Ve sen bir kızsın.. Ben de bir erkeğim.. Eee burcun ne? :D 😻😻
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. aslında rahat tercih edilebilir bir bayansın bayan dediğin hamarat olacak gezmeyi fazla sevmemen benim için plus iyisin kardeş
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı bence begendıgın bırısı olursa ılk adımı sen at
02 Yorumla
Soran+1 yılyapamıyorum
- +1 yıl
Unutma sadece kadınlar utangac degıldır
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer kör satıcının bir kör alıcısı olur üzme kendini.
09 Yorumla
Soran+1 yılCok ayıp ama :( Pinkman gibi duygusal biri olabilirdi mesela cok seviyorum onu :)
- +1 yıl
Kötü anlamda söylememiştim ama :)) Duygusal + keş? Sence yeterli mi :D
Soran+1 yılAdamım ya o islerle ilgilenmiyo artık temiz o :D
- +1 yıl
Pişirebilir ama tekrardan?
Soran+1 yılYok basına gelenlerden sonra of cok ozledim diziyi :(
- +1 yıl
Bizde özledik <3
Soran+1 yılvalla acı cekiyorum ondan sonra baska dizi tat vermiyor onerin var mı :D
- +1 yıl
Kapanışı bende onunla yaptım ya. şu an da takip ettiğim bir dizi yok. Daha önce izlediklerimden önerebilirim.
The big bang theory
How i met your mother
House M. D.
Soran+1 yıl1. yi arada izlerim guzel son ikisine baktım sevemedim :(
Benim kopyamsin arkadas takma kafa helalin kimse birgün cikar karsina
00 Yorumla
+1 yılBiraz daha pozitif ve sempatik kızlar seviliyor ama elbette sevenin olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılAslında var ya, tam aradığım kızsın. Zeki ve sosyal ortamı sevmeyen.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılFutbol seven bir kız hep yapmacık geliyo , bulursun kendin gibi birisini :D
00 Yorumla
+1 yılsenin gibi birini bulman lazım zira bahsettiğin gibiysen off çile yani tatlım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltercih edilesidir bu insanlar. zaten arkadaşlılkların alayı gelip geçici. kafa dengi bir sevgiliyle iki kişilik dünya yaratan ve sadece size özel olacak ondan daha ötesini de topraktır zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılBulamıyorum oyle birisini caba gostermedim ama elimden bir sey gelmez utangacım zaten.
Cevap sahibi+1 yılbence hiç ulaşamayacaz bizler birbirimize işin garibi taş çatlasa aramızda en fazla bir adımlık mesafe bulunuyor fazla değil.. utangaçlık bize hiç yakışmıyor oluyor mu böyle.
Seni severler ama insanlara soğuk davranırsan insanlarda senle konusmaya tanısmaya cesaret edemezler yani. (:
00 Yorumla
+1 yılSonuç olarak insanlara karşı sıcak olman lazım ki seninle ilgili iyi şeyler dusunebilsin şahsen böyle bir arkadaşım olmasını istemem
00 Yorumla
+1 yılSen bu saatten sonra hayırlısını dile ve karşına çıkana da razı ol. :) Gönlün güzel ileri ki hayatında muhabbetin daim olsun. :) Keyfin güzel hayatın mutlu olsun. :)
00 Yorumla
+1 yılulan diyon ki yeni insanlarla tanışamayı sevmem.. o zmn yeni insanlar da seni sevmez , anlacayacağın kabul etmez oke
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya sacmalamayın artık arkadas cevresi anlamında dedim onu tek bir kisi olacak hayatımda zaten beni bulur ins.
- +1 yıl
inş. canım yaa :D
+1 yılO seni arayip bulacaktir. Mutlaka kabul eden birileri cikar
10 YorumlaBende öyle bir insanım :D
öyle bir insan hakkında daha ciddi düşünürüm tabiki.00 YorumlaBende senin gibi aynı moddayım ama insan asosyal olunca çok kötü oluyor be kız :) gezmek lazım azcık eğlenmek lazım, böyleede hayat sürdürülmez ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 numara. her dediğine katılıyorum. aynen senin gibiyim sadece zekiyim ama yakışıklı değilim :/ benim işim senden zor...
00 YorumlaBeni tarif etmiş ya :D bana bakıp mi yazdın naptin :)
00 Yorumla- Devamını Gör (128)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar