Ahlaklı , kendini bilen dini bütün sahurları beraber hazırladığımız efendi gözü dışarıda olmayan bir eş?
3 ay
Ahlaklı , kendini bilen dini bütün sahurları beraber hazırladığımız efendi gözü dışarıda olmayan bir eş?
Dini bütün olması özelliği neden yani insan olması yetmiyor mu belkide başka inançlı çıkacak inancı görüşü farklı birisiyle yapamıyor musunuz saygı sevgi ve güven olduktan sonra
Her dine saygım var ama müslüman olması kırmızı çizgim buda benim tercihim
Kalbinde nasıl bir eş hayali olduğunu öyle güzel tarif etmişsin ki 💛 Böyle birini istemen çok kıymetli. Sen değerlerini bilen ve sadakati önemseyen birisin belli ki. İnan bana insan neyi gerçekten arıyorsa önce kendi içinde ona hazırlanıyor 🌿 Sen kendini tanıyıp sınırlarını koruduğunda sana uygun biriyle yolların kesişir. Nasip biraz sabır biraz da doğru zamanda doğru yerde olmayı ister ✨ Umudunu kaybetme, kalbini de aceleye teslim etme 🤍
Cevap
34Cevap
Amin inşallah bir de sana karşı libidosu yüksek olursa iftarla sahur arası bayram olur haberin olsun :)
Gerçek anlamda sabırlı ve inançlı biriysen istediğin birini yakalarsın
Öyleyim ama öyle erkek yok
İnşallah
Sahuru beraber yapacak birini bulmak zor olmasa gerek ya mutlaka nasip olur
Kime olmuş ki sana olsun ya ama inşaAllah olur imtihanın değil ikramın olan bir sevgi seni bulur
Oldu. Bir de kalkıp sahur hazırlayacak adam.
Eee tabiki öyle biri bulunur önce sabır edeceksin sonra Allah rızası için isteyeceksin
ah tam hayalim işimiz zor ben ev işini halledeyim muhtemelen afrikadan alıp gelecem müslüman bir hanım
Gönlünce olsun
Sen hazır olduğunda o karşına çıkar vakit mealesi
Yani çok da zor kriterler değil aslında eğer tipe ve paraya bakmıyorsan çok kolay denk gelir
İşte o kişi benim. Ama sen benim hayatıma ne katabilirsin, onu merak ettim.
Ego seziyorum bu mesajda bişey katamam içimden gelmez sanki ticaret yapıyoruz
Ticaret mı, ilginç bir cevap oldu bu. Hangi karkater özelliğin var onu sormak istedim hanımefendi. Yoksa buradaki kaç kişi 5 vakit namaz kılıp kaza namazı olmayan kişi var. Hatta dışarı çıktığında. Ben sadece kulluk yolunda beraber daha da ileriye gideceğim birini istiyorum yumuşak huylu sadık ve saygılı. Sen ise hemen tersledin.
ALLAH'a emanet ol.
Nasıl anlatabilirim kavunmuyum koklayıp anlaşılan sen de
İlk tanıştığın kişiye kendini nasıl tanıtırsın? Mesela sessiz sakinim ya da aksine konuşanım. Erkeğime saygılıyım ya da kendi kararlarımı kendim almak isterim gibi. Seni tanımak istiyorum.
Tanıma iletişim kuramam seninle ben
Peki, yüzünüzden gülümseme, kalbinizden huzur eksik olmasın. ALLAH'a emanet olun.
Nasip olduysa seni bulur diyelim. Ne söze, ne davranış, ne de başka bir şey bunun garantisini verebilir bir erkek için sadece ipucu verir. Allah ehline denk getire
Dürüst olalım öyle erkekleri de merhametinden dolayı bir yerden sonra sıkıcı bulursunuz.
Öylesi var yani
Hhaha hiç gülecegim yoktu şu dediğine inanıyormusun cidden
90 diyorsun 100 tane adam yuruyor bıtane efendi yok içlerinde ya zıppır ya çapkın ya da badboy ya da dinsiz bu kötü olasılıkların içinde şu dediğine nasıl inanabilirm hep pişman oldum tanıdıgıma
Allah korusun kötü olmasındansa yalnız kalayım Allahım
Haklısın
Kaabede hacılar hu der allah eşliğinde zevcemizle yemek yapmak nasip olsun aamiin
Sabah namazını beklerken bu soruyu görmem de sevdaya dahil mi?
Bende kıldım Allah kabul etsin 🤲
Amin seninkinide kabul etsin.
Ezan okundu namaz kılıp geliyorum uyuma :)
Amin
Gizliden çıksam mı?
Çıkma güven problemim var öyle biri olduğuna inancım yok
Hayırlı geceler. Abdestliyim hala inşallah gönlünden geçen gibi birine denk gelirsin.
İnşallah sen de🤲
İnşallah
olabilir ama zor gibi
Doğru düzgün erkek kslmadı
he öyle
İnşallah olur ne diyelim yaş kaç
26
~ Umarım nasip olur, bende öyle birini istiyorum ~
Sahur dışında beni tarif ettin
Olur da karşı tarafın da isteklerini sen karsiliyormusun
Kişi neyse karşındaki de öyle çıkarmış karşına
Bana da nasip olsun amin :)
Amin 🙏
Hakkını helal et 🤲bunu kullanalım niyet o olmasa da diğeri Hıristiyan dua şekli gibidir valla namazimda Niyazimda biriyim yaşım 33 hala çıkmadı bakalım
Haklısın amin 🤲
Umarım Allâh gönlüne göre verir
Amin senin de inşallah 🤲
Olur aramasını bil yanlıs yerlerde koşma
Öyle biri yok
Yaş farkı fazla
Sen onun kadar mükemmel misin
Töbe haşa
Bugünle o günün şartları aynı mı örnek kişiliği evlenin şu yaşlarda hanımlarla değil hanımlarınıza iyi davranın üzerine olabilr nasıl da istediğine yoruyorsun
İnşallah bulursun öyle birini
Amin 🤲
İnşallah 🙏
Tipe bakarsan bulamazsın
Tipte önemli
Yakışıklı erkek seni öldürse ailen adalet ister
Olur elbet yoksa değil
Tipte önemli
Oda senin şansına artık orta halli oldumu şükret
O ben değilim :)
Neden
her şey tamam ama çapkınlık da yapıyorum