Üniversiteye geldim ilk sınıftakilerle beraber oturmuştuk orada bir çocuk vardı. O zamandan beri aklımdan çıkmıyor sınıfta da hep görüyorum. İsmini öğrendim instagramdan istek atsam kabul eder mi sizce. Beni tanır mı bilmiyorum bu yüzden biyografime okulun ismini yazıp istek atsam ama profilimde yok ne yapıcam sizce kabul etmezse falan çok utanırım Takipçisi ve takip ettiği aynı acaba geri takip mi yapıyor.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hayır etmez
?
İstek atarsanız kabul etmez yani.
Sebep diyorum bende
Öyle tahmin ettim.
Hiç bilmiyoruz ne yapacağını? Müneccim başını çağırıyoruz şimdi
Çağır ya lüütfenn
Buyrun benim
Müneccim bey sizce ne yapmalıyım
Serdar at evladım, seni takip yapıcaz olur at. Anladık ince mesajı, evladım bir kaç ay önce biz seni takip etmiştik zaten fırsatı kaçıran sensin
Sen de o cesaret olsa bu kadar büyüyle upraşmazdın
dene şansını bakalım en fazla reddeder ya da engeller.
denemeden bilemezsin.
en kötü sonuç bile denememiş olmaktan iyidir.
Ya işte deneyeceğimde ya kabul etmez ya da geri takip yapmazsa harbiden üzülürüm
keşke denemeseydim demekten iyidir bence alacağın cevap.
Peki profil olmadan mı istek atmak mantıklı sence yoksa profil koyarak mi
hiç fark etmez.
doğal olman yeterli.
Attım istek geri takip yapmış
ne güzel işte o da merak ediyor demek ki.
Takip ettiklerinin yüzde 70 i kız
bu hayatında biri yok demek.
Yani iyi bir şey ama bu kadar kızı takip etmesi iyi mi bilemedim
serbest erkek böyle bir durumda olabilir çok normal değil ama sonuçta heap vereceği biri yok hayatında.
Aynen keşke ben onun hayatında daha fazlası olabilsem
nasip bekle bakalım
Of takip ettiği kızlar çok güzel aklım takıldı düşünmeden edemiyorum
takma kafanı.
Bugün ders vardı sabah önümden yürüyerek geçti beni far etmedi bile bende gidene kadar arkasından baktım
bir daha yap aynı şeyi sonra hiç yapma.
Nasıl yani
Yani sen adım at falan.
O zamanda direkt yanlış anlar hem nasıl gideceğim yanına ne yapacağım bilmiyorum ki
Merhaba deyip halini hatırını sor bence
Ama yanına nasıl gideceğim erkek arkadaşlarıyla oturuyor bende arkadaşlarımla oturuyorum sınıfta
Artık o da rastlantıya kalmış.
Yalnızken dene şansını bukelemun sürüsü gibi dolaşmıyor her daim sanırım
Peki
Yok ben bu işten vazgeçmeliyim galiba yanlarında bir kız vardı önlerine oturdu falan kızda da nasıl cesaret varsa 3 erkekle falan kabve içiyordu birde sınıftan çıkarken önüne geçtim ama o arkamdan gelmedi sıranın ortasından geçti ya beni fark etmiyor bile tek yapabileceğim ağlamak şu an kimseye bir şeyde anlatamıyorum
oluyorsa 1 olmuyorsa 1000 hayır ara demişler.
ağlamanı gerektirecek bir durum yok
az görmeye çalış, hepsi bu
Merhaba dün ben çocuğa arkamı dönüp not sordum falan yarın da ders var arkadaşımla yakınlaşmaya çalışacağız ne diye konuya girebilirim neler yapabilirim biliyor musun
ders muhabbetinden yürü.
not, konular vs...
Yok denk gelemedik şimdi yine ders var diyorum arkadaşıma öyle mi yapsak not mu istesem siz beni geriyorsunuz falan diye şey yapmaya başladı bütün moralim bozuldu şu an of tavsiye alacak kimsem yok
onu da bunaltma boş ver akışına bırak biraz da...
Kendisi onu yapalım bunu yapalım dedi bende şöyle böyle yapalım mı deyince off siz beni bunaltıyorsunuz bilmem ne dedi. Akışına bırakmak istemiyorum çünkü bıraktığım zaman da bir şey olmayacak gidip konuşmak en azından hani nasıl davranacak ilerisi var mı yok mu ona göre bir yol belirlemek istiyorum yoksa ben daha da bağlanacağım ama yapamıyorum da bir şey yazıp not istesem beni tanımıyor belki de
şu an hiçbir şey yapamamış şekilde geri döndüm sabah ne umutlarla çıkmıştım moralim çok bozuldu ya
Allahın günleri bitmedi ya.
Tamam bitmedi de diyorum ya hazır fazla kişiyle takılmıyorken yeniyken tanışmak daha iyi ama ben yapamıyorum bir şey hadi geçsin 1 ay 2 ay o zaman nasıl yapacağım ne diyeceğim onu da bilmiyorum arkadaşım yüzünden arkalarına bile oturamadım hep bi üfledi ya madem istemiyorsun anlatmamı söyleme de
Merhaba tekrardan dün beden dersi vardı arkadaşımla bizde arkasına oturduk sonra arkadaşı geldi ben matematik notlarınız yanınızda mı falan dedim evet ama tam değil dediler o çantam nerde falab dedi çantasını aramaya kalktı bir sonra sınıfta vereyim olur mu dedi olur dedim. Sınıfta arkadaşımla yanına gittik defterim yok yarın getireyim dedi. Bugün sordum defterini getirdin mi diye güldü mahçup bir şekilde unuttum dedi. Bende peki dedim sonra kusura bakma falan dedi önemli değil dedim. Çok moralim bozuldu arkadaşım abartma insanlık hali unutmuş olabilir falan dedi. Çantasını aramaya koyulunca umursadığını sanmıştım arkadaşım da öyle dedi pazartesi de arka taraflarına oturmuştuk dönüp arkaya bakmış arkadaşım göz göze gelmiş ben o sırada başka bir şey yapıyordum. Yani anlamaması için canım olması lazım herhalde kaç kere arkasına oturduk konuşmaya çalıştım ne yapcağım ya
Merhaba
Akşam at sabaha kadar kabul etmezse iptal et sorarsada sana yanlışlıkla attığını söylersin
Ay duramıyorum kabul etse birde geri takip yapsa varyaaa
sana ne teklıf etse kabul edermısın
Anlamadım
takılmak ıstese senınle kabul edermısın
Daha beni tanımıyor bile ne takılması
ıstese pekı herseye acıkmısın
Tabikide hayır
okey uzak dur o zaman
Sebep? Bir istek atınca illa saçma sapan şeyler mi olması lazım
sacma degıl guzel
Eder eder
Ay atsam mı o zaman ama geri takip de yapsa
Soy ismimi kısaltarak mi atsam kabul eezse rezil olmam fazla
Sonuçta seni tanıyacak
Tanır mı tanımaz mı bilmiyorum ama adımı bilmiyor muhtemelen profilim de yok
Hımm nasıl rezil oluyorsun
Ya işte kabul etmezse falan
İyi tamam da muhtemelen adını bilmiyor, foton olmayacak. Kabul etmezse cehenneme kadar yolu var der ve önğne bakarsın
İşte fotoğraf koysam en azından bekli taniyabilir kararsiz kaldim koysam mi
Gönder kabul ederse foto koyarsın kabul etmezse boş ver edersin😂
Kabul etti
Takip ettiklerinin yüzde 70 i kız
😂😂
Dönüş yaptı mı sana
Evet
Ne düşünüyorsun bu konuda
Bilmem. Eğer hep kızsa ilginç.
Tkp atsana
Bence eder bir şans ver
Etmezse ya da geri takip yapmazsa çok utanırım ya