Bir suredir flortlestigim biri var. Ilk deneyimlerim bunlar benim. Ilk kez bu kadar birine yakınım ve bana yurumesine ayak uydurmaya çalışıyorum. Hoslaniyorum da Sevgilim de olmus olsa ilk sevgilim olacak.(ismimi ve diger isimleri temsili yazacagim)(ben buse, gorustugum kisi ahmet olsun)
Ya simdi ben bunun yakin arkadaşıyla mesajlarini gördüm. Soyle yazismislar. Ben galiba buseyle bir gorusecegim, takılı kaldık ilerleyemiyoruz. Arkadasi sen bilirsin, emin misin yazmis. Ahmette emin gibiyim, o surecte de tanisir ederiz zaten demis.
Arkadasi da kac yillik arkadasimsin acik konusayim bu kiz benim icime sinmiyor. Senin dengin degil gibi. Sen o kadar okumus etmis kulturlu adamsin, tipin falan iyi. Cok daha iyi kizlar var her anlamda sana gidecek. Neyine tutuldun anlamiyorum ama bana bos bir tip gibi geliyor, hani sohbet ederken bile bir yerden sonra kizdan kaynakli ilerlemiyor gibi, nasıl yurutursun bilmiyorum demis.
Ahmette aslinda bazi seyler benim de kafami kurcalıyor. bazen tamam olur bu kizla diyorum baska zaman tam tersini düşünüyorum. Bu benden de kaynakli olabilir, icten ice tam emin degilimdir bazi seylerden ya da buseden kaynakli boyle hissediyorum. Ama denemeden de bilemem demis.
Arkadasi da hakkinda hayirlisi olsun, sen bilirsin. üzülme de sonra demis.
Anladigim kadariyla ahmette arkadasiyla benzer dusunuyor gibi geldi bana. Zaten arkadasinin beni pek sevmedigini anlamistim tavrindan falan.
Simdi ben ne yapayim? Ahmet benimle konusur bu iliskiyi denemek istedigini soylerse tamam mi diyeyim yoksa olmayacak duaya amin demeye gerek yok diyerek en bastan kabul etmesem mi?
Bu mesajlari gormesem kabul ederdim ama simdi bende emin degilim. Ciddi bir iliski olmayacaksa, evlilige gitmeyecekse bende vakit kaybetmek, oyalanmak istemem açıkçası.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer